حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AMIR BOURSE
    عضو عادی
    • May 2013
    • 67

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
    ان بیشعور خرنمیشود که بهش سهم بندازی..میداند تکنیکالا 583 سقف است:))کلهم در یان سایت انقدر حجم کم است یهچ عکسی نمیتوان گذاشت وگرنه میگذاشتم
    البته این عادت شما لشگر اسلام است وقتی مث لا امریکا باج ندهد به کشورهای مستبد خاورمیانه برای عمر ابد داشتن شروع به فحاشی میکنید اینجا نیز وقتی سهمتان بالا نرود چنین میکنید
    میگن انبارهای فملی هم پر شده و نمیتونه بفروشه خودرو هم که تحریم شده گویا گفتن تولید سالانه به زیر 400هزار دستگاه میرسه قبلا یک میلیون و هشتصد هزار دستگاه تو سال تولید میکردن

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

ان بیشعور خرنمیشود که بهش سهم بندازی..میداند تکنیکالا 583 سقف است:))کلهم در یان سایت انقدر حجم کم است یهچ عکسی نمیتوان گذاشت وگرنه میگذاشتم
      البته این عادت شما لشگر اسلام است وقتی مث لا امریکا باج ندهد به کشورهای مستبد خاورمیانه برای عمر ابد داشتن شروع به فحاشی میکنید اینجا نیز وقتی سهمتان بالا نرود چنین میکنید
      =))=))
      تامی منظور مهربان یه چیز دیگه بود ...یکی از شفاف ترین معامله گران بورسی همین مهربانه ..بعدشم ممد شکوفه اس
      تامی خیلی جنست خرابه ...تامی از اونجا هم انداختنت بیرون :D
      کلهم این مهربان شانس نداره ... تا دیروز من حالا هم تو:))
      خوش اومدی...فقط همینو بدون که من فقط یه دروغ بیشتر بهت نگفتم همونی که خودتم میدونی حالا درس نبود اینطوری مچ مارو بگیری ...عوضش خودت بیشتر از هف هش ده تا تحویلم دادی ..پس این یکی به اون هف هش ده تا در ...L-)
      عکس اگه میخای بزاری اول آپلود کن بعدش گزینه اینزرت پیکچر رو که زدی آدرسشو تو قسمت FROM URL که گذاشتی اون تیک زیرش رو هم وردار ...همین>:D<
      حالا اون سوالی ام که ازت پرسیدم ازش طفره رفتی منتظر جوابشم .. نگو کدوم سوال که جوابتو نمیدم همون سوالی که گفتم برو سرچ کن گفتی چیو اومدم آدرس سایتو واست گذاشتم گفتم صحت و درستیش رو میخام...همون جا هم جوابمو بده ....
      آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/05, 09:55.
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

...سلام به ممد رفیقم...خیر مقدم اومدنت....امیر عزیز...به به....از اینورا....مندی...علی کرمی...ساتیر....مندی جیگر من....ببببسستتتننننییییییییییی کییییییییییییممممممممممم تامی بلاااااا........
        ....بزودی میام و در خدمت خواهم بود....
        ...فقط...مندی و تامی....انتقاد نرم و با رعایت احترام....حولو حوش مسایل مذهبی هم نرید که تامی جان آمار من دستته.....دوستون دارم همتونو.....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• AMIR BOURSE
          عضو عادی
          • May 2013
          • 67

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...سلام به ممد رفیقم...خیر مقدم اومدنت....امیر عزیز...به به....از اینورا....مندی...علی کرمی...ساتیر....مندی جیگر من....ببببسستتتننننییییییییییی کییییییییییییممممممممممم تامی بلاااااا........
          ...فقط...مندی و تامی....انتقاد نرم و با رعایت احترام....حولو حوش مسایل مذهبی هم نرید که تامی جان آمار من دستته.....دوستون دارم همتونو.....
          چطوری دکتر تو بورکس هستی یا نه ما را هم ایدیمون را بستن یه دوسالی میشه رفتیم اراد بیشتر انجا هستیم تو کار طلا و ارز ...یادته چقدر با این تام نبرد کردید حیف که وسط کار بستن

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

امروز دو چهره جدید در تاپیک دکتر مطلب گذاشته اند که گرچه بنده ی آماتور باشون آشنایی ندارم اما دوستان می فرمایند از قدیمی های بورس هستند..
            به نوبه خودم به جنابان تام کروز و امیر بورس خیر مقدم می گم..

چند تا از پست های جناب کروز رو خوندم..
            ایشون رو صاحب اندیشه ی مستقلی دیدم..فارغ از درست و غلط مطالب تازه, ارزش داره حرفهای ایشون رو بشنویم.. .. امیدوارم با کنترل احساسات و دخالت ندادن خشم شان, فرصتی فراهم کنند تا کاربران با عقایدشان بیشتر آشنا شوند...
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
              سلام دکی الان که دارم این متنو مینویسم میشه 2 دیقه بعد از ارسال تحلیل کشکیمون راجع به معدنیا و به محض ارسال اون پست یه اسمس به دستم رسیده که موجب خداحافظی دائم من از بورس میشه ...... حکم ولایی که میگند اینه

با اجازه ی گلت این چند روز درو جو داشتیم و صبح ها ساعت 5 میرفتیم و ساعت 10 برمیگشتیم خونه و عصرها ساعت 4 و برگشت هم ساعت 7:30 شبا هم که زود میخوابیدیم که فرداش زود بیدار شیم .....

یه شعر محلی هم برات مینویسم از نوع عاشقانه

سلامت میکنم کل درو زار ...... اول بر خوشه چین بعد بوفه بردار

اگر خواهی که یار خود شناسی...... همون بالا بلند سبزه ی نمکدار
              خوب دیگه رفتن ما از بورس و فروم های بورسی قطعی شد . اما بزار یه حکایت بگم و بعدش رخصت .....

روزی بین اعضای بدن جنگ بر سر رهبری بود ... عقل میگفت من فرمان میدم من باید رهبر باشم .... قلب میگفت من خون به همه جای بدن پمپاز میکنم من باید رهبر باشم .... کلیه ..... جگر و چشم و گوش هرکدام به دلایلی ادعای رهبری می کردند که در این بین یک دفعه ..ون هم مدعی شد .... همه اعضای بدن مسخرش کردند و درنهایت عقل رهبر شد و کون هم لج کرد و راه دفع مواد جامد از بدن رو بست بعد از یه دو سه روز کل اعضای بدن به هم ریختند قلب و عروق ریخت یال و مال هم ..... کلیه و قلب و چشم و ..... همه شاکی شدند و کون زیر بار نرفت تا اینکه تمام اعضای بدن راضی شدند کون رهبر باشه و گفتند کون رهبره فقط به خاطر اینکه میرینه ....

حکایت جالبیه ...... پندهای زیادی توش داره ..... شعارهای انقلابی هم یه معنی جدیدی میگیره مثلا در ولایت رهبری ...... یا شعارهای بورسی مثل لیدر یا رهبر بورس ....

کلا پروسه رهبری و رهبر شدن نه به خاطر خدمته بلکه به خاطر چیز دیگه است .....
              ....سلام یار همیشگی من وتاپیک علی عزیز....
              ....اینکه بگم با چه تاثری این مطلبی رو که تو نوشتی میخونم شاید باورش کمی سخت باشه ولی خیلی افسرده شدم....که از هسته اولیه دوستانم که با هم این تاپیک رو به اینجا برسونیم که در کنار تاپیکهای تحلیلی و گران سنگ بورسی....یکی از تاپیکهایی باشه که هر فرد کاربری دیدن و گشتن در هواشو برای خودش واجب بدونه تو داری میری...
              ....نمیدونم این حکم قطعی تو به چه صورته و چه رفتنت ناگهانی و برای منو ممد و دوستانت ثقیله و سنگینه....
              ....گفتی باید زمین میرفتم علی اون زمانی که تو لرستان بودم تو چغلوندی خواهرای نگهبانمون که مثل خواهرای خودم بودم و خیلی باهم صمیمی به من گفتن یه روز بریم سر زمین برا جمع کردن نخود....اون موقع که جوون بودیمو هیکل ناجوورر ردیففف.....نمیگم که ته داستان چی شد....4 روز زیر سرم بودم....
              ....تورو ...وهمه آرزوهای نیکتو به مولایم صاحب عصرو زمان میسپرم ....همه ما چشم انتظار برگشتنت هستیم....خیلی برای من و ممد عزیز بوده و هستی...زود برگرد...

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                ممدی سفر بیخطر
                تاپیک جدید هم مبارک:x

پ.ن
                دکی چشمت روشن;)
                اون از مراد نامرد با اون تایپک انحرافیش8-|
                این هم از ممد:)
                فقط مونده مندی هم منحرفشه:((
                ....ساسان عزیز یار عزیز این تاپیک...
                ...هیچکدومشون جای دوری نمیرن....ممد که اینجا متعلق بهشه ...اما اون دو یار دیگه سفرشون طولانی نمیشه....مراد نامرد روح تکنیکال تاپیک مهربان و ممده و از فرهیختگان این تاپیک....عزم جهاد داشت رخصت گرفت....همه هر جا برن به mother landوابسته اند....
                ...مندی هم متاسفانه خیال رفتن نداره.....:D;)

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                  سلام به همگی ..خوبین ..خوشین ...سلامتین ..لباتون خندونه ..نبینم گریون باشین ...دماغتون چاغه ... شیکمتون سیره ... الانه که همتون دنبال اینین که چطور واسه فردا تو بازار سفته بازی و جنگولک بازی دربیارین من دارم خودمو آماده میکنم یه امتحان خیلی سنگین رو پشت سر بزارم =((
                  ینی باید در دانشگاه رو گل گرفت که تو مقطع ارشد مارو مجبور کردن این درسو پاس کنیم . مغز منم حساس کلاً قات زده کلی بهش وعده و عید دادیم یه جوری این مطالب این درسو بکنه تو حافظش ...:-&
                  برا اینکه شما هم بیکار نباشین میخام یه مسابقه برگزار کنم جایزه هم داره البته جایزش برا مومنات هست چون مسابقش سختهB-) ...مومنین هم اگه رکورد زیر 4 ثانیه بزنن و عکسشو نشون بدن یه فکری به حالشون میکنیم :D ..خلاصتاً رکورداتونو بگین ...:-B
                  ایشاله اگه آمار شرکت کننده ها بالا باشه سعی میکنیم مسابقات شنا (مخصوص مومنین):D و اسب سواری هم برگزار کنیم ...:O
                  آخ دیدین داش فراموشم میشد امتحان فردام وصیت امام هست :((

اینم عکسس مسابقه ..زیر عکسم سایت مسابقه ...خلاصه بسم الله ... در ضمن فقط با کلید بالا پایین چپ راست کیبورد میتونین انجام بدین ..با موبایل نمیشه ...قابل توجه بنی L-)

http://o53xo.nnqxg2djnbqs4y3pnu.mins...RibHBhcmsuc3dm
                  .....بابا....خوب عقل کل حداقل براش یه حق بازی حق ورودییی چیزی بگیر یه درامد زایی توپ برا خودتو تاپیک میکردیم....هزینه رنگ بدنه و قر شدگی ماشین به کنار...
                  .....میبینم که با تامی قبلنا برو بیایی داشتیو حشرو نشری....مندی....تو این تاپیک خبری از افکار التقاطی و مباحث روشنفکر مابانه و خورده گیری به مقدسات مترادف هست با اعدام با کارد میوه پوست کنی....دیگه کلیپای جبهه النصره تو سوریه رو دیدی.....از اون بدتر....

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                    سلام، به نظرم هر که با این خاطره نداشته باشه بورس باز نیست. سود کردن و نوسان گرفتن هم تو بازاری که روزی 200 میلیارد گردش داره کار سختی
                    نیست، گردش بازار پارسال این موقع به زور به روزی 40 میلیارد میرسد. کلن بازار قدرتشو به رخ هر تریدر و تحلیلگری میکشید. قضیه اونقد جدی بود که بچه ها تو تالار کلید F12 رو از کیبردشون میکندن تا بیخودی دست به معامله نزنن:D

به سبک خدابیامرز خودشکوفا(چه جناسی داره)

1-داداش گلم مهربان

2- مگه عالم غیرواقع هم داریم؟

3- فدای شما

4-فدای سرت، رو کلیه های مندی به عنوان یه آپشن فکر کن

5-این سوال آخرو من میخواستم از شما بپرسم

پ.ن: بریم سفر دبی دبی
                    ....به همون سبک....
                    ...1...سلام...داش مهدی....
                    ...2...بله داریم...
                    ...3...باش تا چالت کنم...:*:p;):D
                    ...4....مهدی...کاش رو سر بریده اش میبستی...
                    ...5....مهدی دبی رفتم....خیلی خاطره انگیز بود....داشتم با دوتا روس و یه چینی دوست میشدم....حضور والده مکرمه همه نقشه هارو خنثی کرد....رفته بودیم گراند حیات ببین برا خودش داستانی داره.....حکایتی بود....الان خیل دوست دارم برم اروپا...

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

.....بابا....خوب عقل کل حداقل براش یه حق بازی حق ورودییی چیزی بگیر یه درامد زایی توپ برا خودتو تاپیک میکردیم....هزینه رنگ بدنه و قر شدگی ماشین به کنار...
                      .....میبینم که با تامی قبلنا برو بیایی داشتیو حشرو نشری....مندی....تو این تاپیک خبری از افکار التقاطی و مباحث روشنفکر مابانه و خورده گیری به مقدسات مترادف هست با اعدام با کارد میوه پوست کنی....دیگه کلیپای جبهه النصره تو سوریه رو دیدی.....از اون بدتر....

گفتم بزار اول مجانی برگزار کنیم مسابقات رو بعدش بچه ها رو که معتاد بازیشون کردیم اونوق پولیش کنیم:D ...ایشاله باید کم کم تو فکر مسابقات شنا باشیم:))مسابقات رقصم میتونیم برگزار کنیم

نه بابا مهری جون ..من دور تامی رو خیلی وقته خط کشیدم ...فقط بعضی وقتا این نصیحتاش منو مجذوب میکنه ...یه نصیحت کرده به ملت در دوران سختی که واسه ممد شکوفه فرستادم بگو واست بفرسته ..البته با یکی از نصیحتاش موافق نیستم ولی با یکیش خیلی موافقم وحشتناک=))

در مورد اون افکار هم من غلط بکنم بخام مطلب بزارم ینی چیزی بلد نیسم 0:-) .. درضمن نه از جونم سیر شدم نه از جونم=))

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

یی

http://www.mediafire.com/listen/tbo4ew7x9d0cgdt/13.MP3

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/06, 00:42. دلیل: یییی

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

این حرف تو مثل ان سات به خمینی گفتند 15خرداد از شاه انتقاد کن سمت امریکا نرو
                          یا به علی گفتند معاویه را سه روز حکومت بده بعد برش دار...
                          خدا ستیزی و جنگ با خدای یکتا میدانی اولویت سیاست خارجی ماست=))و تو و دیگر پیروانش مسب فقر و جهل مردمی..این وظیفه توست که انحرافشان جلو گیری کنی و گرنه ما بیاییم چیزی از تر خشک نمی ماند همانگونه که در اندلس چنین شد....
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                            =))=))
                            تامی منظور مهربان یه چیز دیگه بود ...یکی از شفاف ترین معامله گران بورسی همین مهربانه ..بعدشم ممد شکوفه اس
                            تامی خیلی جنست خرابه ...تامی از اونجا هم انداختنت بیرون :D
                            کلهم این مهربان شانس نداره ... تا دیروز من حالا هم تو:))
                            خوش اومدی...فقط همینو بدون که من فقط یه دروغ بیشتر بهت نگفتم همونی که خودتم میدونی حالا درس نبود اینطوری مچ مارو بگیری ...عوضش خودت بیشتر از هف هش ده تا تحویلم دادی ..پس این یکی به اون هف هش ده تا در ...L-)
                            عکس اگه میخای بزاری اول آپلود کن بعدش گزینه اینزرت پیکچر رو که زدی آدرسشو تو قسمت FROM URL که گذاشتی اون تیک زیرش رو هم وردار ...همین>:D<
                            حالا اون سوالی ام که ازت پرسیدم ازش طفره رفتی منتظر جوابشم .. نگو کدوم سوال که جوابتو نمیدم همون سوالی که گفتم برو سرچ کن گفتی چیو اومدم آدرس سایتو واست گذاشتم گفتم صحت و درستیش رو میخام...همون جا هم جوابمو بده ....
                            هرچی عکس میگذارم میگوید حجمش زیاده عکس45کیلو انهم
                            راستش من خودتم یادم نمی اید کیستی چه برسد به سوالت..که کجا بود کی بود...حالا یواشکی باز بفرست :-/;)چون این چیزها را مسنجر می گویند
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

هرچی عکس میگذارم میگوید حجمش زیاده عکس45کیلو انهم
                              راستش من خودتم یادم نمی اید کیستی چه برسد به سوالت..که کجا بود کی بود...حالا یواشکی باز بفرست :-/;)چون این چیزها را مسنجر می گویند
                              صبح همه بچه های این تاپیک و خانندگانش بخیر و نیکی

کلن تو مچل کردن استادی ...;) ...بیا اینم روش گذاشتن عکس ..خنگ ...میگم اون عکس سیر تمدن اسلام و یونان رو هم بزاری بد نیست :D ....نفله

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/06, 09:21.

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                                درود به همگی:x

آخرین ساعات اقامت در شهر اصفهان رو می گذرونم...
                                راستش تو این چند روز انقد این اصفهانیا به من حال دادن و تخفیف گرفتم و زیر قیمت ازشون خرید کردم و خدمات گرفتم, یواش یواش حالم بد شده بود.. با خودم گفتم مگه میشه.. نکنه من اشتباه یه شهر دیگه اومده ام.. پس اون همه شهرت در زمینه مسائل مالی پشم بود؟؟؟!!!/:)

به هر حال همه چیز داشت خوب پیش می رفت و این کلکها , همه جوره جلو ما آبروداری کردند...تا نیم ساعت پیش البته...:D

حالا قبل این که جریان رو تعریف کنم توجه شما رو به این پیامک مشهور جلب می کنم تا فضای ذهنی دستتون بیاد:
                                طبق اعلام شرکت مخابرات اصفهان, متن نود درصد پیامک ها در ایام مذهبی اینه:
                                حجی.. امشب کوجا نذری میدن؟؟؟!!!!:p

خب از بحث پرت نشیم.. نیم ساعت پیش تصمیم گرفتم کمی پیاده روی کنم.. در حال خودم بودم که رسیدم سر یه کوچه که صدای قرآن از مسجدش می اومد.. نگو که اینجا محله زندگی آیت الله طاهری امام جمعه مغضوب و پیشین اصفهان هست و ایشان هم دیشب فوت کرده اند..... در همین حال یه پژو 206 مشکی با سرعت متوسطی از راه رسید و من توقف کردم تا رد شه و بره.. در حالتی که اتومبیل داشت می پیچید تا از کوچه خارج بشه یکباره یه بچه ۷ یا ۸ ساله نیمی از بدنش رو از شیشه انداخت بیرون و خطاب به من با شور و شعفی فریاد کشید که من تردید دارم مرحوم ارشمیدس هنگام کشف فرمول و نظریه معروفش چنان غریوی سر داده باشه... خلاصه که نعره می کشید:

حجیییی.. تو این کوچهه امشب شام مفتی میدن......=P~ 8-} =))

...اکنون که با چشمانی خمار وورم کرده از کشیک دیشب این متون رو مینگارم پرنده خیالم برروی سوغاتیهای تو سرگردان شده است....به این میتفکرم که ممد برای مهربان یارش چه به سوغات اورده است همی....
                                ....ممد...اصفهان برای من عجین شده با یکی از بدترین خاطرات زندگیم....به بزرگی شهر ومردمش واقفم ولی دل خوشی ازشون ندارم....
                                .....حالا الان دقیقا کجایی ....میانه راه برگشت....؟؟؟...سواحل نیلگون خلیج فارس....؟؟؟....ایشالا تو اثنی عشر کوسه....؟؟؟؟...راز بگشا....

نظر

در حال کار...
                                X