حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali 20
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 56

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
    یا حضرت عباس ....
    این تاپیک داشته توسط بچه های خاک سفید اداره میشده تا امروز=))... دم هممون گرم

فکر کنم دیگه مهربان جرات نکنه بیاد اینورا :-SS....عاقا ما امون نامه نمیخایم ... ما خودمون امون نامه صادر میکنیمL-)

امون نامه مند علی ممد وشرکا:x ... این امون نامه رو هر کی داشته باشه کسی تو بورس جرات نمیکنه سهم تو پاچش کنه ... سریع بیاد بخرین تا تموم نشده ... ثبت نام به تعداد محدود صورت میگیرد ... اولویت با مهربان هست:D ... مهربان جان قابل شمارو نداره میشه یه میلیون:D

الانه که مهربان میاد بگه ما خومون با بروبچ خاک سفید وساختیم وآباد کردیم :->.... که اگه اینو بگه ...آجیتون الفرار

رو منم میتونی حساب کنی از سال 80 تهرانپارسم

جناب خود شکوفا نکنه مساجر من بودی البته من جنوب میدون اول ال قصاب 3 تا اتاق مجردی داشتم بعد فروختم رفتم دوم شرقی سازمان گوشت یه ساختمون سه طبقه با ده اتاق بصورت پانسیون
    ماجرایی داشتیم با این مجردا
    البته اگه مستا جر من بودی بهت خوش میگذشت چون از طرفی هم سن وسال مستا جرها بودم و هم خیلی خودمونی و راحت
    مستا جرهای که رفتن بعدا بارها زنگ زدن که دوباره یه اتاق بهشون بدم

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

در اصل توسط ali 20 پست شده است View Post
      رو منم میتونی حساب کنی از سال 80 تهرانپارسم

جناب خود شکوفا نکنه مساجر من بودی البته من جنوب میدون اول ال قصاب 3 تا اتاق مجردی داشتم بعد فروختم رفتم دوم شرقی سازمان گوشت یه ساختمون سه طبقه با ده اتاق بصورت پانسیون
      ماجرایی داشتیم با این مجردا
      البته اگه مستا جر من بودی بهت خوش میگذشت چون از طرفی هم سن وسال مستا جرها بودم و هم خیلی خودمونی و راحت
      مستا جرهای که رفتن بعدا بارها زنگ زدن که دوباره یه اتاق بهشون بدم
      نه علی جان... صاحبخونه من یه آقای میانه سال بود که یه دختر دم بخت هم داشت و ما داستانی داشتیم واسه فرار از دست ایشون!!#:-S
      خیلی تقلا کردند طرف رو بندازن به گردنم اما حاجیت که گریزپا بود, به این راحتی ها دم به تله نمی داد...:D

ولی چه فایده که آخرش, این خیابون پیروزی دل ما رو ربود:x:))

پ.ن.
      دوستان سوتی ندید... فراموش نکنید یه بچه محل اصیل ما هیچوقت خودش رو تهرانپارسی معرفی نمی کنه..
      اصلاح می کنم: تهرانپاریس>:D<>:D<

اگه پنج تا تهرانپاریسی دیگه پیدا بشه همین جا اعلام حکومت خودمختار می کنیم تو تاپیک!!!<):)
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• satyr
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1229

فقط جوادیه راهن
        امروز دراکولا رو باز بینی کردیم واقعا بعضی فیلمهارو هزار بار هم نگاه میکنی اون طراوت خودشونو از دست نمیدن
        بازی گری الدمن وحشتناک عالی بود

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
          علیک سلام نوزاد!!!;)
          تبریک بابت برنده شدن در مسابقه....<:-p
          ایشالله در کل زندگی برنده باشی:x
          یا خدا .. ممد مرادی تو مسابقه برنده شدی ... احسنت بارک لله ... حقا که شیر ممد شکوفه حلالت باشه .... قابل توجه دوستان بورسی و وعلی الخروس مهربان .... بدونین که این تاپیک چه استعدادهای رو طی مدیریت مندی وممد شکوفه به جامه بورسی تقدیم که نکرده .. کیه که قدر بدونه:(... واقعاً رو سفیدمون کردی مرادی ... چه شب ها که مندسن وممد شکوفه تا ساعت دو و سه نصف شب داشتیم این مرادیو تر وخشک میکردیم ... تا بتونیم این هدیه لب لب رو به شما تقدیم کنیم ... سهامبازان وسفته بازان ... از هفته بعد برید با خیال راحت از رو دست مرادی سهم بخرید اگه ضرر کردید برین از مهربان بگیرید ;;)
          آموزش حرفه ای بورس .. تضمینی.... ما به شما خواهیم آموخت چطور درمسابقات هفتگی وماهیانه وسالیانه وقرن نفر اول شوید ..... خرید وفروش فوق حرفه ای سهام .. درقله بخرید ودرکف بفروشید .... با جدیدترین متد آموزشی در منظومه شمسی .... بورس در خواب:D ... با 72 ساعت آموزش توسط ما در بورس شروع به دویدن وپریدن بکنید ....
          کافی است یکبار امتحان کنید
          به ما اعتماد کنید
          شرکت مند علی ممد وشرکا
          اگر بعد از آموزش خدای نکرده دچار زیان شدید وخاستار بازگشت پول پرداختیتان هستید نگران نباشید خدمات پس از فروش شرکت مند علی ممد ... جناب مهربان در خدمت شماست>:D<

توجه توجه : به علت پست بالای خدمات پس از فروش شرکت ... ضمن پوزش .. شرکت مند علی ممد وشرکا به شرکت علی ممد وشرکا تغیر نام میدهد
          مندی فراری شده ... سوار گاری شده;)
          ای بابا مندی جون... دست رو دلم ننذار..:(. تو که غریبه نیستی و غیبت هم حلاله و کسی هم که این مطالب من و تو رو نمی خونه...:">
          حیف... =((جدا حیف.. حیف و صد حیف بابت زوری که برای آموزش این مراد زدیم.:((.. باور کن همین انرژی که برای این پسره صرف کردم روی یه الاغ گذشته بودم الان داشت سلیس انگلیسی بات حرف می زد!!:D پسره نمک نشناس نکرده بره تو تاپیک مسابقات اسمی از من و تو بیاره و تشکری کنه و حق استادی رو ادا کنه>:P البته استاد که من بودم... تو هم ای!!.. همین دور و اطراف بودی حالا!!!:-?
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

تمبون سالم از طرف تحویل گرفتی حالا یه تمبون پاره پوره تحویل یارو میدی بعدش میگی امانتی =)).... خجالتم خوب چیزیه :D.... هر چند قبول دارم خیلی سخت بود ولی ممد یادت نره به مهربان بگی من چقدر کمکت کردما B-)....یه تقدیر نامه هم بدین ما قبول داریم میخام بند کنم سردر اتاق ... >:D<

تا چشت درآد که تاپیک نمونه بورسی همین تاپیک شده... تو کمک کردی؟؟ اگه پادرمیونی های من نبود به خاطر مطالب الحادیت روزی سه بار تاپیک درش بسته بود@-) اگه یه سیاستی اعمال نشه فکر کنم مهربان جای تقدیر نامه خودت رو از دروازه جایی آویزون کنه:-SS

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
            ....از امروز فقط 3 روز به من فرصت بدید.....فقط 3 روزز...
            ممد شکوفه خائن ... تو که گفتی شیکم مهربان و نرم کردی ... با چی نرم کردی تو آخه ... این که باز اسهاله .. میگه 3 روز فرصت .... بابا تو مذاکرات آژانس هم بیشتر مهلت میدادن ... مگه مندسن بمب اتم ساخته که سه روز فرصت میدید ... این بود امان نامه .... خدا بگم چکارت نکنه ممد شکوفه
            بزار حساب کنم سه روز چقدر میشه ... به صفرش ده بر یک ... میشه جمعه .. اوا خاک عالم .... الفرررررررراااااااااررررررر واللللللققققققرررررراااااااررررررر

دوستان بدی خوبی دیدین حلال کنید ... ما همه شما رو دوست داریم هر چند شما نداشته باشید .... مثل اینکه خابم داره تعبیر میشه مارفتیم دیدار به قیامت ... از من به شما نصیحت با این مهرداد شوخی نکنید اون شوخی حالیش نیس جدی میکنه:D
            [B]
            حالا واسم امون نامه میگیری یا نه داش ممد ...تا این مهربان ترتیب مارو نداده عجله کن .... وضعیت خطریه ها ... اگه میبینی میری وسط میونجیگری کنی مهربان ترتیب خودتم میده بیخیال شو ... چون سابقت تو میانجیگری خیلی ضایع هست خان عمو منظورمه =))ممد ... یه سوال الان ییهو تو ذهنم نقش بست ... اونم اینکه من مجنونم با این تفاسیر :(... من طاقت شنیدنشو دارم جون ممد راستشو بگو
            یا حضرت عباس ....
            این تاپیک داشته توسط بچه های خاک سفید اداره میشده تا امروز... دم هممون گرم

فکر کنم دیگه مهربان جرات نکنه بیاد اینورا ....عاقا ما امون نامه نمیخایم ... ما خودمون امون نامه صادر میکنیم

امون نامه مند علی ممد وشرکا:x ... این امون نامه رو هر کی داشته باشه کسی تو بورس جرات نمیکنه سهم تو پاچش کنه ... سریع بیاد بخرین تا تموم نشده ... ثبت نام به تعداد محدود صورت میگیرد ... اولویت با مهربان هست:D ... مهربان جان قابل شمارو نداره میشه یه میلیون:D
            الانه که مهربان میاد بگه ما خومون با بروبچ خاک سفید وساختیم وآباد کردیم :->.... که اگه اینو بگه ...آجیتون الفرار
            درباره سوالت باید عرض کنم مجنون نیستی... فقط کودک درونت خیلی فعاله... شایدم بیش فعاله.. شاید وقتی بچه بودی زیاد تو ذوقت زدند و در محیط خشنی رشد کردی و اجازه بازیگوشی بهت نداده اند که اینقدر در بزرگسالی شیطنت می کنی;)
            من کاملا متوجه شده ام که تو خودت دلت می خواد مهرداد بیاد و انقدر حرصش بدی تا یه بلایی سرت بیاره... اما باز هم تلاش خودم رو می کنم... ایشالله بزرگترای سایت مثه کاپیتان که برگشتن میفرستم پیش مهربان تا با میانجیگری قضیه حل بشه..0:-).
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/01, 22:49.
            (نيچه)

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

ای بابا مندی جون... دست رو دلم ننذار..:(. تو که غریبه نیستی و غیبت هم حلاله و کسی هم که این مطالب من و تو رو نمی خونه...:">
              حیف... =((جدا حیف.. حیف و صد حیف بابت زوری که برای آموزش این مراد زدیم.:((.. باور کن همین انرژی که برای این پسره صرف کردم روی یه الاغ گذشته بودم الان داشت سلیس انگلیسی بات حرف می زد!!:D پسره نمک نشناس نکرده بره تو تاپیک مسابقات اسمی از من و تو بیاره و تشکری کنه و حق استادی رو ادا کنه>:P البته استاد که من بودم... تو هم ای!!.. همین دور و اطراف بودی حالا!!!:-?

راست میگی ممد جون یه اسم کوچولو هم از من و تو نبرده... خدا ذلیلش نکنه .... إإإ...الهی .... دعا میکنم بخاطر شکر نشناسیش تو هفته بعد آخر بشه که نتنها ستارشو ازش بگیرن .. یه اردنگی هم بزنن اونجاش پرتش کنن تو این تاپیک .. من وتو هم بل اتفاق یه شوت از همونی که سوماسا و کاکرو تو فوتبالیست ها باهم زدن زیر توپ .. بزنیم اونجاش بیافته تو تاپیک اداف .. برو بچ اداف هم یه دونه تیپا حوالش کنن بندازنش تو مطب مهربان ... اونجا هم مهربان یه هادداگ عربی بخوردش بده :D... تا بفهمه حق استادی رو بجا بیاره L-)... قابل توجه سهامبازانی که حق استادی رو بجا نمیارن/:) ... مراحل پیشرفت کار رو براتون توضیح دادیم حواستون باشه:D

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

[I]]درباره سوالت باید عرض کنم مجنون نیستی... فقط کودک درونت خیلی فعاله... شایدم بیش فعاله.. شاید وقتی بچه بودی زیاد تو ذوقت زدند و در محیط خشنی رشد کردی و اجازه بازیگوشی بهت نداده اند که اینقدر در بزرگسالی شیطنت می کنی
                من کاملا متوجه شده ام که تو خودت دلت می خواد مهرداد بیاد و انقدر حرصش بدی تا یه بلایی سرت بیاره... اما باز هم تلاش خودم رو می کنم... ایشالله بزرگترای سایت مثه کاپیتان که برگشتن میفرستم پیش مهربان تا با میانجیگری قضیه حل بشه...

قسمت اولش کاملاً درسته .. بیش فعاله ... ولی قسمت دومش نه ;)

من غلط بکنم بخام مهربان و حرصش بدم مهربان عزیزمنه ... تمام هدف من تو این مدت این بود که مجبورش به نوشتن بکنم وبا شخصیت طنزی که ایشون بین بچه ها داره ودوسش دارن شوخی کنم تا بچه ها از این فضای سرد جامه جدا بشن بعضی وقتا خودمم تو این فضای سرد گم میشم که با اومدن به این تاپیک سریع وضعیت تغییر میکنه:x ..آخه دلم واسه نوشته هاش وخاطراتشم خیلی تنگ شده =((... من نوشته هاشو از تو بورکس دنبال میکردم .. حق دارم وقتی یه مدت نمینویسه جویای احوالش بشم یا نه:-B ... البته یه مقدارم زیاده روی کردم ولی میدونم دلش خیلی گشاده :D .. بهش برنمیخوره ... ولی واقعاً اگه با نوشته هام موجب ناراحتیش شدم صمیمانه ازش معذرت میخام و اون دستای پینه بسته و زحمت کشش رو که باهاش آمپول تو ....... :D رو میبوسم :* بیشوخی میگم میبوسم :*.... مهربان عزیز دلمی ... نور چشممی ... چراغ قلبمی :x .... مهربان جان اگه موجب ناراحتیت شدم عزت معذرت میخام .. منو ببخش ... به جون ممد که عزیزمه من هات داگ عربی دوس ندارم:D ... مهربان به پات میافتم به مولا ... بیشوخی میگم
                ولی یه نصیحت از این حقیر به شما الیجناب ... این جوراباتو بشور:p
                ممد داداش ...نیازی به کاپیتان نیست ... دیگه بیشتر از این مارو پیش مدیرا شرمنده نکن ... من تصمیم دارم تا بعد از عید مطلب نزنم تا اگه مهربان از دست من ناراحته جبران بشه ... پس خدافظ تا بعد از سیزده بدر ... ایشالله سال بسیار خوبی داشته باشید .. برا همتون دعا کردم ومیکنم .... فقط میام مطالب و میخونم وتشکر میزنم ... چطوره خوبه یا نه .. دیگه چکار کنم ...... همتون واسه من عزیزیت .... یه اهنگ خیلی قشنگ رقصی هم دارم تو یه پست دیگه واستون آپلود میکنم ... میبوسمتون... تا بعد از عید بای بای:*:x<:-p
                [/B]
                آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/03/01, 23:20.

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

بیانیه شماره 1

با درود و سلام خدمت اعضای شریف عضو تاپیک مخوف دکتر مهربان
                  بنده به عنوان فرزند این ملت،چیز ببخشید،تاپیک!بله میگفتم...فرزند این تاپیک برای صیانت از اصول قانون اساسی تاپیک و تاکید دوباره ی خود و همفکرانم بر نام مقدس تاپیک و شخص اول ان یعنی جناب دکترمهربان ذکر چند نکته را بر خودم واجب میدونم!

1)تمام کذبیات جناب مندی و ممدی و غیره و ذالک را که از افراد تابلو دار و از اپوزیسون تاپیک(رجوع شود به عکس شاهزاده گونه ی بعضیا!) هستند و سیاست براندازی و باصطلاح خودشان هادداگ و ستاره را در پیش گرفته اند را تکذیب کرده و صراحتا براعت خود را نسبت به اعوان و انصار انها اعلام میدارم

2)ضمن تشکر از همه ی دوستانی که بابت ستاره ی فوق الذکر ابراز احساسات نموده و در شادی ما شریک شدند بر خود لازم میدانم که یاد اور شوم این ستاره ی ناچیز اولا در مقابل سیل خروشان ستاره های روی شانه ی دکتر مهربان عددی به حساب نمیاد کلا!دوما همین ستاره ناقابل هم صرفا با راهنمایی های دکتر مهربان(دامت غیبته):D و زیر سایه ی تفکرات ناب ایشان حاصل گردیده است.

3)در پایان بر خود لازم میدانم کلا همه ی این چرندیاتی که گفتم رو هم محکوم کنم!همینجوری الکی...;)

راست میگی ممد جون یه اسم کوچولو هم از من و تو نبرده... خدا ذلیلش نکنه .... إإإ...الهی .... دعا میکنم بخاطر شکر نشناسیش تو هفته بعد آخر بشه که نتنها ستارشو ازش بگیرن .. یه اردنگی هم بزنن اونجاش پرتش کنن تو این تاپیک .. من وتو هم بل اتفاق یه شوت از همونی که سوماسا و کاکرو تو فوتبالیست ها باهم زدن زیر توپ .. بزنیم اونجاش بیافته تو تاپیک اداف .. برو بچ اداف هم یه دونه تیپا حوالش کنن بندازنش تو مطب مهربان ... اونجا هم مهربان یه هادداگ عربی بخوردش بده :D... تا بفهمه حق استادی رو بجا بیاره L-)... قابل توجه سهامبازانی که حق استادی رو بجا نمیارن/:) ... مراحل پیشرفت کار رو براتون توضیح دادیم حواستون باشه:D

تمام سال من بی تو...

نظر

• مندی
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 522

اینم آهنگی که قولشو دادم ... از Alexandra_Stan هست به نام Mr._Saxobeat .. فوق العاده زیبا وبشاش .... هدیه من به همه بروبچ خاننده تاپیک مهربان علی الخروس مهربان:D:x عزیزی که امیدوارم منو بخشیده تا حالا ..اگرم نبخشیدی اینو دانلود کن و گوش کن و درحین قر دادن منو ببخش .. عزیزمی

دیگر بچه ها هم اگه یه ذره سلیقه و هنر داشته باشید میتونید هر جور رقصیو باهاش انجام بدین .. فقط رقص قاسم ابادی رو نمیتونید روش انجام بدین :D... چی ..میگین رقص قاسم ابادی چیه .. پس اینم واجب شد ببینید

آهنگ : http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...3be2d4b3f51592

رقص قاسم ابادی : http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...4276ef9ac46b09

مهربان جان چون شما قبلاً گفتی لرستان بودم این سئوالو میپرسما ... نگی دوباره این پسره وحشی بازیش شروع شد ... احیاناً اگه با این بچه های قاسم اباد رابطه ای یا دوستی داشتی چندتا خاطره برامون بگو :D
                    آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/03/02, 00:55.

نظر

• Hamidkhann
                      Banned
                      • Dec 2012
                      • 476

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                      ....از امروز فقط 3 روز به من فرصت بدید.....فقط 3 روزز...
                      .....ممد هیچ جا اجازه نداری بری....از کنار من جمب نمیخوری....
                      ....اون داداشمون که گفت اینجا شبیه چت رومهای جلف میمونه....با هم صحبت میکنیم.....ممد متواضع و اهل مسامحه و مداراست.....من یکم خط فکریم فرق میکنه.....صحبت میکنیم....
                      ....علی جاااننن....علی کرمی....فقط با هم صحبت نمیکنیم....:*...نمیدونم اواتورتو که دیدم یه حس عجیبی ذهنمو به چالش کشیده....فکر کنم یکیرو پیدا کردم که بتونم رو یه کمر تو کمر مشتی حساب کنم...
                      بنده آماده صحبت هستم :D

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                        بنده آماده صحبت هستم :D

سلام دوست عزیز خیلی خوبه که آماده گفتمانید .... یعنی کلا از این روحیه خوشم میاد ;;)

اما برا اینکه یه دفعه توی گفتمانتون با مهربان کار خرابی نکی لازمه که با یه سری چیزا عمیقا آشنا بشید.

1- اولیش هات داگ عربیه :D ........ که از ممد و مندی دو دوست و دو همکار بنده تقاضا می کنم که ایشون رو با این مساله مهم آشنا کنند

همین یکیو یاد بگیر مابقی مسائلی که قراره یاد بگیری مشتقات همین هات داگه;)

یه راهنمایی هم بهت بکنم .... سیاست مهربان در امر گفتان فشار از پایین چانه زنی از بالا نیست یه وقت فریبشو نخور ......... بلکه فشار از پایین و بالاست:-s

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم .......خواه پند گیر خواه نگیر0:-)
                        آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/03/02, 13:27.
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

اینم آهنگی که قولشو دادم ... از Alexandra_Stan هست به نام Mr._Saxobeat .. فوق العاده زیبا وبشاش .... هدیه من به همه بروبچ خاننده تاپیک مهربان علی الخروس مهربان:D:x عزیزی که امیدوارم منو بخشیده تا حالا ..اگرم نبخشیدی اینو دانلود کن و گوش کن و درحین قر دادن منو ببخش .. عزیزمی

دیگر بچه ها هم اگه یه ذره سلیقه و هنر داشته باشید میتونید هر جور رقصیو باهاش انجام بدین .. فقط رقص قاسم ابادی رو نمیتونید روش انجام بدین :D... چی ..میگین رقص قاسم ابادی چیه .. پس اینم واجب شد ببینید

آهنگ : http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...3be2d4b3f51592

رقص قاسم ابادی : http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...4276ef9ac46b09

مهربان جان چون شما قبلاً گفتی لرستان بودم این سئوالو میپرسما ... نگی دوباره این پسره وحشی بازیش شروع شد ... احیاناً اگه با این بچه های قاسم اباد رابطه ای یا دوستی داشتی چندتا خاطره برامون بگو :D

....ممد اون نابغه ای که گفتی کشف من بوده ....X-(:O
                          ....ممد بزار برگردم اول خدمت خودت میرسم.....مندسن ...یه یکی دو-3 روز صبر کن....بابا...نابغه خواننده....
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• وحید نصیری
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 594

امروز یهویی یاد آلمان عزیز افتادم

به یادش

دست هر کودک ده ساله ی شههههههههههههر.....

نخ سیگاری است:-|
                            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

شیرهههههههههه..........
                              فقط نگین تو شهر ما بهتون خوش گذشته که باور نمیکنم، ضمن اینکه اگه یک کلمه هم بد یزد و مردمانش بگید میام ......
                              ای بابا داش مهدی.... فکر کن آموزشی سربازی تو چله تابستون از 18 خرداد تا آخر مرداد افتاده باشی وسط کویر یزد و روزی 6 ساعت زیر آفتاب داغ رژه ببرنت.... مگه میشه بهت بد بگذره!!!!#:-S
                              فقط یادمه حس می کردم تو جهنم هستم.... از بالا سرم تو آتیش می سوخت و از پایین کف پوتین هام...
                              ظهرها تند تند ازین پا به اون پا می شدم تا پاهام ذوب نشه!! بدترین قسمت قضیه هم صف های ناهار بود که باید یک ساعت و نیم وا می ایستادیم با یه ظرف یغلاوی فلزی در دست... به دو مشکل قبلی در دست داشتن یه تکه فلز گداخته هم اضافه می شد....
                              سر آخر هم پاهام چنان تاول های وحشتناکی زد که یادمه یه هفته با دمپایی می رفتم میدون رژه صبحگاهی!!
                              محض تفریحت عرض می کنم تا چند روز اول ورود به پادگان بهمون لباس فرم هم ندادند و ما با لباس پلوخوری تو خاک و شن غلت می زدیم.... یادمه بعد ۵ هفته که مرخصی برگشتیم خونه 13 کیلو کم کرده بودم....:))

اون سه ماه آموزشی توش پر از فجایع بود...:p

من برای مردم شهرت حرمت قائلم اما نظامی هاش باب میلم نیستن!!!;)
                              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/02, 15:48.
                              (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

از طرفی بسکه با تحلیل های این مراد نامرد سهام رو قله خرید کردم و تو کف فروختم همه سرمایه و جوونیم سوخت!!>:P
                                بیانیه ی شماره 2:
                                نکنه تو اهل برره بودی ما خبر نداشتیم؟!افعال معکوس استفاده میکنی؟!تو که همیشه دقیقا عکس نظر من خرید و فروش میکنی!کلا نسبت به حرفای من الرژی داری!آره؟!حالا حقته!:D
                                من که میدونم تو از روی دست مندسن خرید و فروش میکنی!
                                از ما که بهت خیری نرسید...
                                اما شرط میبندم اگه با سید یاسر همراه بشی شش ماهه همه ضررات جبران میشه...;)
                                در ضمن ممد تو اگه بیل زن بودی زمین خودتو بیل میزدی!تحلیل ارائه دادنت پیش کش...;)

ضمنا باز هم همه چیز رو محکوم میکنم کلا!:D
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X