حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

زن به شیطان گفت : آیا آن مرد خیاط را می بینی ؟

میتوانی بروی وسوسه اش کنی که همسرش را طلاق دهد ؟

شیطان گفت : آری و این کار بسیار آسان است

پس شیطان به سوی مرد خیاط رفت و به هر طریقی سعی می کرد او را وسوسه کند اما مرد خیاط همسرش را بسیار دوست داشت و اصلا به طلاق فکر هم نمی کرد

پس شیطان برگشت و به شکست خود در مقابل مرد خیاط اعتراف کرد

سپس زن گفت : اکنون آنچه اتفاق می افتد ببین و تماشا کن

زن به طرف مرد خیاط رفت و به او گفت :

چند متری از این پارچه ی زیبا میخواهم پسرم میخواهد آن را به معشوقه اش هدیه دهد پس خیاط پارچه را به زن داد

سپس آن زن رفت به خانه مرد خیاط و در زد و زن خیاط در را باز کرد وآن زن به او گفت : اگر ممکن است میخواهم وارد خانه تان شوم برای ادای نماز ، و زن خیاط گفت :بفرمایید،خوش آمدید

و آن زن پس از آنکه نمازش تمام شد آن پارچه را پشت در اتاق گذاشت بدون آنکه زن خیاط متوجه شود و سپس از خانه خارج شد

و هنگامی که مرد خیاط به خانه برگشت آن پارچه را دید و فورا داستان آن زن و معشوقه ی پسرش را به یاد آورد و همسرش را همان موقع طلاق داد

سپس شیطان گفت : اکنون من به کید و مکر زنان اعتراف می کنم

و آن زن گفت :کمی صبر کن

نظرت چیست اگر مرد خیاط و همسرش را به همدیگر بازگردانم؟؟؟!!!

شیطان با تعجب گفت : چگونه ؟؟؟

آن زن روز بعدش رفت پیش خیاط و به او گفت

همان پارچه ی زیبایی را که دیروز از شما خریدم یکی دیگر میخواهم برای اینکه دیروز رفتم به
    خانه ی یک زنی محترم برای ادای نمازو آن پارچه را آنجا فراموش کردم و خجالت کشیدم دوباره بروم و پارچه را از او بگیرم

و اینجا مرد خیاط رفت و از همسرش عذرخواهی کرد و او را برگرداند به خانه اش.

و الان شیطان در بیمارستان روانی به سر میبرد

و اطلاعات دیگری از شیطان نداریم
    ;)

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

با سلام

میگم این دکتر مهربان کجاست؟؟؟

نکنه واقعا" کارت به کارت احتیاج داره؟:-/

میگم کسی شماره کارتشو داره :D

ما که به خاطر قلب وفادارش دوستش داریم نه به خاطر کارت به کارتش ! ;):D

جناب خودشکوفایی شما به خاطر چی دکترو دوستش داری؟ :D
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

نه بابا ممدسن. تو هم ذهن توطئه پردازی داریا... کاری قرار بود عموی بزرگم انجام بده که نداد. بعدها متوجه شدم خانمش که آدم نادانی هست اطلاعات رو پس و پیش بهشون رسونده. اون هم که از خدا خواسته بوده, با همین عذر و بهانه از زیر تکلیف شونه خالی می کنه و حساب و کتاب هام رو به هم ریخت.... منم که حساس;) از شوک بدقولی عمو جان چند ساعتی رفتم تو لک تا سر و کله تو پیدا شد و به زور ما رو آوردی بیرون...>:D<

از بابک نازنین هم سپاس گزارم که همیشه در صحنه حاضره..:x

می گم آقا این مهرداد ساتیر من, یه مدتیه نیست... کسی ندیدتش!؟:-/
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

بابک جان دوست داشتن مهربان هم خودش حکایتیه...:->

من آدم شریعت به اون معنا که دکتر هست نیستم. و در ساحت اخلاق قانون های زندگیم رو می سازم. پس مهربان میشه ارزشی و من اخلاقی....

اما همین اخلاق میگه :
          ستاینده حقیقت باش که دکتر قلبش و زبانش یکیه...
          آزادی و رهای رو پاس بدار که دکتر آدم رها و آزاده ای هست...
          عاشق باش و محبت کن که دکتر آدم مهربانیه مثه آیدیش...
          عادل باش و انصاف بورز که باز من ازش ظلمی ندیدم و نشنیدم..
          حرمت و حیثیت انسان رو رعایت کن که باز هم دکتر اینها رو پاس می داره

خلاصه ما که اخلاقی هستیم دکتر رو دوست نیکی می دونیم و بهش ارادت داریم.. اما ایشون که شریعتی هستند طبعا مجازند طبق قوانین شریعت منو دوست نداشته باشند...که حتما هم ندارند...;)
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

سلام
            ممدی
            پنچر و کم حوصله نبینمت;)
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

مخلص عمو ساسی...
              عمو ساسی اون تویوتا قرمزه که قول دادی واسه خودشکوفا کوچولوت بخری , کارت سوخت هم داره!!؟؟؟:-/
              نکنه بره تو پاچه ام و دودرش کنی:-?
              (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

شکوفه چه خبر؟!:D

ای بابا،تو و پنچری؟!

مگه باد نیتروژن اونورا پیدا نمیشه؟!

شنبه نیستم،قربون دستت حواست به این سبد ما هم باشه هاااااااا....

- - - Updated - - -

راستی من از چند نفر پرس و جو کردم اخرشم نفهمیدم مجمع رفتن خوبه یا بد!!!!:D

موندم با این شیران زبون بسته چه کنم...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

من و پنچری??? بزنم بادش کنم تا منفجر شه , حساب کار دستش بیاد...X-(

مراد جان مجمع رفتن, به استراتژی افراد و نوع معاملاتشون و توانایی هاشون ربط داره... ولی کلا:

۱. اگه زیر یک ماه سود رو دریافت کنی خوبه.. اما اکثرا ماه ها پولت بلوکه میشه...:-< همون بلایی که وتوکا سرم آورد.

۲. فکر کن اگه بتونی ماهی ده درصد سود کنی و ۶ماه منتظر باشی .... عملا 60 درصد سود عقب افتاده ای.... اما فکر کن یه جوون نادون و جوگیری مثه تو که در اون ۶ ماه نمی تونی قد همون 20 درصد سود کنی جات تو همون مجمعه!! سلام منو هم به حضار در مجمع برسان....=;
                  (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

حالا اون بهوره تو سرشون...

شپدیس رو دیدم،رفته مجمع و برگشته با همون قیمت باز شده،همش 7 روز بسته بوده...18 درصد سود راحت راحت...

برا همین وسوسه شدم با شیران برم مجمع،فقط امیدوارم زود باز بشه و رو همون قیمت باز بشه!:D
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

ابراهیم رها در روزنامه اعتماد نامه ای برای محبوبش " پراید " نوشته که جالبه:

روزگار، ما را به جايي رسانده كه به پرايد نامه بنويسيم. (فكر كن!) پرايد عزيزم، شنيدهام مرز هجده ميليون تومان را رد كردهاي.اي قشنگتر از پريا از اين به بعد، انصافا، تنها تو كوچه نريا. چون با اين وضعيت زورگيري، اختلاس و... كلا بچههاي محل دزدن و خداي نكرده زبانم لال يكجا تو رو ميدزدند.

پرايد خوبم، انژكتورت را قربان، اي لاستيكت تو حلقم، اي فداي برجستگي صندوق عقب تو، اي دور رينگت بگردم، فكر ميكردي يك زمان به مدد تلاش شبانه روزي مسوولان هجده ميليون تومان بشوي؟!

اي پرايد، اي نازنين، اي ماكسيما مخفي، اي طرح ژنريك بنز، اي پرادو مينيمال تو الان در شرايطي هستي كه ميتوان لنتهايت را طوطياي چشم كرد. تو الان در موقعيتي هستي كه دود اگزوزت صد مرتبه از هواي فرحزاد مصفيتر است! تو چنان مقام و منزلتي داري كه مردم عاشق جيب چاك تو هستند. يعني قيمتت جيب جر ميدهد، باقلوا! من در حسرت آن لحظه خواهم سوخت كه سايپا سر در كارخانهاش بيلبورد بزند «اين ور پرايد اوفينا/ اون ور پرايد اوفينا».

اي تراول چك متحرك، اي هر دور لاستيك تو شيش ماه كار كردن من، اي كه ديروز در حد غضنفر بودي و امروز اما يك پا «ارزو» شدي. همينطور كه در خيابانها حركت ميكني و از مردم دل ميبري به جان مسوولان با بالا گرفتن برف پاككنهايت دعا كن. آنها و فقط آنها چنان در حوزه اقتصاد كيمياگري بلد بودند، كه توانستند نه مس، كه لگني مانند تو را طلا كنند؛ طلاي هجده عيار! باز من نميدانم چرا اين مردم ناسپاس از مسوولان انتقاد ميكنند. قيمت پرايد امروز، قيمت زانتياي يك سال پيش است. آيا اين امر به راحتي به دست ميآيد؟ اين دوستان ناممكنها را براي ما ممكن كردهاند. اي الهي آخ و همينطور بچهها متشكريم از بيخ.
                      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                        ....ممد....اگر خدا و مولا یاری کنن گرفتاریا داره تموم میشه....فقط من برگردم....شهیدددییی ممد...

دکی پای خدا و مولا رو چرا میکشی وسط این مشکلت عمرا درست بشه

وقتی شیشتا شیشتا میزنی به بدن =P~ معلومه که از هف روز هفته یه روز بیشتر بیکار نیستی /:)..اونم تازه میای میگی اگه گرفتاریم تموم شه خوب معلومه پست بعدیت میره برا شیش روزه دیگه 8-|... یه پیشنهاد دارم اگه ممکنه این هفته رو شبی دونفر رواج بده بلکه گرفتاریت کمتر بشه :).. برا رفع خستگی فملی بفروش چای زعفرون بخر بخور;)

خوب این به گرفتاری اولت میریم سراغ گرفتاری دومتL-)

میدونم که نصف پشمات به خاطر فملی آب شده رفته تو زمین ولی دکی این فملی انگاری تو خودش ریده راه رفتنش آروم آرومه یعنی طوری که چیزی از تو شلوارش نیفته یه وقت آبروش بره :p.... برا حل این گرفتاریت بیا این فملی رو طلاق بده برو پالایش و غذایی بخر و یه چند روزه دیگه خیمه بزن رو قندیا:->

دکی بگو پنکه ..... دلمون واست تنگه:)
                        آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/02/15, 20:33.
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

مندسن این چه آواتاریه که داری:-/

نمیدونی مگه بچه های این تاپیک نصفشون مجردن;)(من و ممد غبشهری) بقیه هم که متاهل و کارکشته و کار بلدن:-> (خلاصه بگم راهی که ما داریم میریم اونا دور دومشونه8-}|-)B-)B-))

به مناسبت این آواتارت ایرج میرزا یه شعر گفته که کمی ویرایش شده :"> این ابیات ناقابل تقدیم می گردد ..>:D<

آب حیاط است پدر سوخته ...... حبه نبات است پدر سوخته
                          بس که سفید چهره و قرمز لب است ...... باب نشاط =P~ است پدر سوخته
                          آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/02/15, 21:00.
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 594

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            حالا اون بهوره تو سرشون...

شپدیس رو دیدم،رفته مجمع و برگشته با همون قیمت باز شده،همش 7 روز بسته بوده...18 درصد سود راحت راحت...

برا همین وسوسه شدم با شیران برم مجمع،فقط امیدوارم زود باز بشه و رو همون قیمت باز بشه!:D

ممد داداش یه چیز بهت بگم در رابطه با سبدت
                            به نظر من اون حفاری درصدش تخماتیکه و زیادی رفته بالا ...

از گروه تجهیزات و پیمونکاری (بترانس و حفاری و فاراک و فاذر و صدرا) که همیشه با یه خبر غیر قابل پیش بینی میرند بالا و البت که با لغو ناگهانی اون یه دفعه میاند پایین 25 درصد براشون زیاده و نهایت بیش از 10 درصد مجاز نمی باشد چون آینده شون به هیچ وجه تضمین نمیشه مثلا حفاری یه قرارداد میبنده امسال 120 سود میسازه قیمتش میشه 600 اما آیا برا سال بعد هم این قرارداد میتونه تکرار بشه ؟ این اما و اگر هاست که ریوارد به ریسک سهم رو میاره پایین و بیش از 10 درصد مجاز نمی بینم در حالی که بر خلاف اون یکی سهم تو سبدت که شیران باشه همه چیز رو میتونی از تو دل گزارشش بکشی بیرون و ریسک کمتری داره و ریوارد به ریسک بالاتری هم تو این مقطع داره و درصدش تو سبدت قابل قبوله

اما در رابطه با مجمع شیران

خوب معلومه که سهم بسته میشه و بعد از یه مدت باز میشه اما اجازه بده ببیینیم زمان بازگشایی چه اتفاقی میفته و اصلا کی باید سهم رو بخریم

برا اینکه با موضوع بیشتر آشنا شیم با همون شپدیس(آمریکایی ترین سهم بازار اصلا این شرکت انگاری از تو بورس آمریکا برداشتند آوردند تو بورس ایران) شروع می کنیم

هر سهمی تو یه بازه زمانی و تو یه قیمتی و متناسب با جو گروه استارت مجمع رو میزنه

به نظر من شپدیس تو قیمت 5400 استارت مجمع رو زد و به 6400 رسید و بعد از مجمع رو 5400 باز شد یعنی که برگشت سر همون نقطه اولش یعنی اینو میخوام بگم کسی که 5400 خرید و رو 6400 فروخت این کسیه که از مجمع شپدیس بیشترین سود رو گرفته و کسی که رفت مجمع و برگشت هفت روز کاری خواب سرمایه داشته و اونی که بعد از بازگشایی خریده هیچ چیزی از مجمع گیرش نیومده

هنوز کارمون تموم نشده بزار یکسری سناریو برا این مجمع ردیف کنیم

این سهم اگه به جای اینکه با 6400 میرفت مجمع با 7000 میرفت چی میشد؟ به نظرت روز بازگشایی رو چند باز میشد 6000 یا منفی میخورد میومد رو 5400

حالا اگه این سهم با 6000 میرفت مجمع رو چند باز میشد؟ 5000 یا 5400

اگه نقطه تعادل رو 5400 بگیریم (این نقطه تعادل با توجه به سود سال جدید و پی به ای متوسط گروه و پی به ای معمول خود سهم قابل محاسبه است) و قرار باشه سهم بعد از بازگشایی رو 5400 باشه به نظرت رو چه قیمتی بریم مجمع مناسبه روی 7000 یا 6000

این اولین نکته است راجع به پیش خور کردن سود مجمع

اگه سهم 6000 ببنده و طی 7 روز کاری سودش رو بده و فرداش رو 5400 باز بشه به معنی بازدهی 8 درصد تو 7 روز

اگه سهم 6400 ببنده و رو 5400 باز بشه به معنی بازدهی صفر توی 7 روز

اگه سهم رو 7000 ببنده و رو 5400 باز بشه به معنی بازدهی منفی 10 درصد تو هفت روز کاری

حالا اگه سهم فرداش باز نشه و یه مدت زمان طولانی تری باشه مثل ثباغ داستان دیگه ای براش پیش میاد

بنابر این در قدم اول این قیمت رو باید پیدا کنیم به نظرم برا شیران 4800-4900 باشه یه چندتا مورد مهم دیگه تو ذهنم هست (مثل جو گروه -سابقه سهم - زمان بازگشایی-مدت زمان بسته بودن و درصد تقسیمی و قیمت روانی خرید (صفر تابلو یا درصد مثبت و منفی )و ...) که جمع بندی می کنم و بعد می نویسم چون فعلا کونش نیست اگه هم تصمیم کبری رو گرفتی بری مجمع بگو تا خودمو اذیت نکنم
                            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                              پراید رسید به زانتیا.....مهدی بیا مهدی بیا
                              تا نرسه به ماکسیما........من نمیام من نمیام
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                                پراید رسید به زانتیا.....مهدی بیا مهدی بیا
                                تا نرسه به ماکسیما........من نمیام من نمیام
                                آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/02/16, 00:37.
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X