حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post

ممد تو شیراز همه بی بخارند

اما عباسپور که بودیم از این مدل جشنا داشتیم که اسمش (طبق) بود که بعد از دمده شدن جشن پتو روی کار اومد ....

روش کار اینه که یه نفر دمر میخوابه (روی شکم) و مابقی اعضای راهرو به همین حالت روی نفر زیری میخوابند .....

نهایت ارتفاعی که تونستیم بزنیم 10 نفر بود یعنی 10 تا رو هم بودند خیلی کیف میده ولی اون نفری که زیر زیره دهنش سریس میشه ....

افراد خاطی و جدیدالورودها زیاد طبق میشدند ...... خود بنده مسئول کمیته طبق بودم و افراد خاطی رو شناسایی می کردم....

میگم اگه نظرت راجع به مجازات کاوی تغییر کرد بگو
    آره یادم هست..ارشدها بی بخارند.. طبقه 12 خوابگاه مفتح رو داده بودند بهشون..
    اون موقع بهشون می گفتیم پیرمرد.. چون 25 سال داشتند و ما 20 ساله بودیم!!!;))
    خدایا الان خودم 35 سال دارم پس دایناسورم:-<
    می گم این روش طبق احیانا از دانشگاه سراسری قزوین به کل کشور صادر نشده؟؟؟ مشکوکه ها:-B
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• کاویانی
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 71

آقا میدونید که فردا شاخص به زیر 40 هزار سقوط میکنه؟ برید فکر سهمهاتون باشید، دست از سر این مندسن بیچاره هم بردارید. من خودم باهاش صحبت میکنم تا بلکه یکم سر عقل بیاد.
      [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1134

الان یه نفر هست تو این سایت که به خون اهالی این تاپیک تشنه است.. بنده خدا خیلی مقرراتیه و معتقده بحث های حاشیه ای نباید اینجا باشند و باید برند بخش آزاد...
        آقا تحمل کن ما رو .. مهمان دوشب و سه روزه ایم..

بچه ها شب همگی بخیر تا فردا...
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
          آره یادم هست..ارشدها بی بخارند.. طبقه 12 خوابگاه مفتح رو داده بودند بهشون..
          اون موقع بهشون می گفتیم پیرمرد.. چون 25 سال داشتند و ما 20 ساله بودیم!!!;))
          خدایا الان خودم 35 سال دارم پس دایناسورم:-<
          می گم این روش طبق احیانا از دانشگاه سراسری قزوین به کل کشور صادر نشده؟؟؟ مشکوکه ها:-B
          =))
          اصل روش که آره مال برادران قزوینی بود ولی ما این روشو دولوپ دادیم و اسلامیش کردیم یعنی حجاب کامل رو قاطی کار کردیم تا مشکل شرعی پیش نیاد ....
          آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/04/13, 00:21.
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

یاد پاسور بازیای شب امتحان افتادم

حالا من موندم فردا چیکار کنم بفروشم یا بخرم ...... مهربان هم نیست راهنمایی کنه :(

شب خوش
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• نون و قلم
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 122

الان یه نفر هست تو این سایت که به خون اهالی این تاپیک تشنه است.. بنده خدا خیلی مقرراتیه و معتقده بحث های حاشیه ای نباید اینجا باشند و باید برند بخش آزاد...
              آقا تحمل کن ما رو .. مهمان دوشب و سه روزه ایم..

بچه ها شب همگی بخیر تا فردا...
              الحمدالله اون یکی که من نیستم؟

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

در اصل توسط نون و قلم پست شده است View Post
                الحمدالله اون یکی که من نیستم؟
                نه بابا نونی جون.. تو که سرور مایی....
                یکی هست که هرگز پای مطالب تاپیک مهربان تشکر نذاشته.... فکر کنم با خود دکتر و مرام مطلب نویسیش هم مشکل داره چه رسه به تاپیکش و مریدانش!!!
                صابونش به طور خصوصی به تنم خورده... آدم مودب و محترمیه اما روشش اینه دیگه...
                موسی به دین خود عیسی هم به دین خود...
                (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 594

ممد هر جوری نگاه میکنم ارزش بازار شپنا کمتر از شبندر که نبایدباشه هیچ باید 10 درصد هم بیشتر باشه

به نظرت دلیلش چیه فیزیکیه یا متافیزیکی

یعنی ممکنه مهربان خیمه زده باشه روش ؟ یا کار حمید و بیلیه

لا مصب بانک صادرات رو سر گردنه گیر آوردند دارند مفت ازش میخرند حتم دارم اگه پای خلیج در میون نبود این فاصله مد نظر من بین این دوتا تا الان پر شده بود نظر تو چیه؟
                  بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

راستش امروز داشتم به شبندر فکر می کردم و قیمت 700 تومانیش رو هضم می کردم ... ببین علی بازار همیشه یه سهم پرپتانسیل رو انتخاب می کنه و به حساب p/e سال بعدش بهش قیمت می ده و می خردش... پارسال رو قندیا این کار رو تو تابستون و نیمه پاییز کرد .. بعد پا شد رفت رو ذوب و شبندر.... این وسط هنر من و تو باید این باشه که این نماد ویژه رو شناسایی کنیم و به جای دنبال دلیل آوردن با مردم همراه بشیم و موج سواری کنیم... نشانه اش اینه که ببینی کدوم نماده هر روز داره مثبت می خوره و سرش دعواست و نصف ملت می گن حباب داره و حباب نداره.. همون میشه اصل جنس!!!

اما درباره شپنا و شبندر.. مقایسه بی فایده است.. بازار به شپنا با عقلش نگاه می کنه و به شبندر با دلش... این وسط تحلیل هات واسه شش ماه دیگه خوب خواهد بود.. اما الان نچ...

یه حسی بهم میگه نماد بعدی فاذره... کاری به ارزندگیش ندارم... اما همشهریانش که دیشب هم ذکر خیرشون تو تاپیک رفت انگار پشتش رو گرفتن... فاراک هر روز منفی بخوره و فاذر مثبت باشه به نظرت جز سفته بازی یا جو احساسی چیزی می تونه پشتش باشه؟؟
                    آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/13, 10:23.
                    (نيچه)

نظر

• Amirhm
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 140

احسنت محمد جان این دقیقا نگاه تکنیکالیه که من هم دارم بهش ایمان میارم راستی برای شروع از کدوم نرم افزار باید استفاده کنم؟

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

رفقا همه زدن تو کار مفیدتریدر یا متا تریدر...
                        خودم از آمی بروکر خوشم میاد...
                        اما تو با دست بکش که سختی بکشی ساخته بشی!!!:D
                        (نيچه)

نظر

• ساسان
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 728

سلام مجدد
                          ممد جان اینو داشته باش
                          اگر مموت جوابش منفی داده
                          ادرس دکی را بهش بده

خواستگاری یك پیرزن از احمدینژاد: مرا عقد کن و به تهران ببر!
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                          سفر احمدی نژاد به سمنان چند حاشیه داشت كه یكی از آن درخواست ازدواج یك پیرزن از احمدی نژاد بود.

به گزارش انتخاب به نقل از کیهان ؛ پیرزنی كه در محل ورزشگاه به استقبال رئیس جمهور آمده بود به خبرنگاران گفت: فرزندم و همسرش در یك آتش سوزی جان خود را از دست دادند و حالا از رئیس جمهور می خواهم مرا عقد كند و با خود به تهران ببرد. این پیرزن این درخواست خود را خیلی جدی مطرح می كرد كه موجب خنده خبرنگاران و سایر مردم شد.
                          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• وحید نصیری
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 594

راستش امروز داشتم به شبندر فکر می کردم و قیمت 700 تومانیش رو هضم می کردم ... ببین علی بازار همیشه یه سهم پرپتانسیل رو انتخاب می کنه و به حساب p/e سال بعدش بهش قیمت می ده و می خردش... پارسال رو قندیا این کار رو تو تابستون و نیمه پاییز کرد .. بعد پا شد رفت رو ذوب و شبندر.... این وسط هنر من و تو باید این باشه که این نماد ویژه رو شناسایی کنیم و به جای دنبال دلیل آوردن با مردم همراه بشیم و موج سواری کنیم... نشانه اش اینه که ببینی کدوم نماده هر روز داره مثبت می خوره و سرش دعواست و نصف ملت می گن حباب داره و حباب نداره.. همون میشه اصل جنس!!!

اما درباره شپنا و شبندر.. مقایسه بی فایده است.. بازار به شپنا با عقلش نگاه می کنه و به شبندر با دلش... این وسط تحلیل هات واسه شش ماه دیگه خوب خواهد بود.. اما الان نچ...

یه حسی بهم میگه نماد بعدی فاذره... کاری به ارزندگیش ندارم... اما همشهریانش که دیشب هم ذکر خیرشون تو تاپیک رفت انگار پشتش رو گرفتن... فاراک هر روز منفی بخوره و فاذر مثبت باشه به نظرت جز سفته بازی یا جو احساسی چیزی می تونه پشتش باشه؟؟

ممد میگم یه نگاه به فارک بکن

ظاهرا دارند براش نعلبکی و فنجون نقاشی می کنند نظرت چیه فلاکس و چای با خودمون ببریم
                            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                              سلام مجدد
                              ممد جان اینو داشته باش
                              اگر مموت جوابش منفی داده
                              ادرس دکی را بهش بده

خواستگاری یك پیرزن از احمدینژاد: مرا عقد کن و به تهران ببر!
                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                              سفر احمدی نژاد به سمنان چند حاشیه داشت كه یكی از آن درخواست ازدواج یك پیرزن از احمدی نژاد بود.

به گزارش انتخاب به نقل از کیهان ؛ پیرزنی كه در محل ورزشگاه به استقبال رئیس جمهور آمده بود به خبرنگاران گفت: فرزندم و همسرش در یك آتش سوزی جان خود را از دست دادند و حالا از رئیس جمهور می خواهم مرا عقد كند و با خود به تهران ببرد. این پیرزن این درخواست خود را خیلی جدی مطرح می كرد كه موجب خنده خبرنگاران و سایر مردم شد.

این چیزا واسه من شنیدنش تعجب نداره.. تو روستای پدرم پیرزن نازایی بود که در زندگی ۴ بار ازدواج رسمی و ثبت شده داشت.. الان که نگاه می کنم می بینم درامد و سرپناهی نداشته پس چه چاره جز به عقد این و اون درامدن... بچه ای هم نداشت تا در پیری جمع و جورش کنه...

همراهان این مردک و خودش هم اگه شرف داشتند باید جای خنده گریه می کردند که پی از سی و پنج سال چپاول دارایی های نفت و گاز ملت, باز هم در روی پاشنه قدیم می چرخه...

خون بباید گریست....
                              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/13, 12:00.
                              (نيچه)

نظر

• ساسان
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 728

این چیزا واسه من شنیدنش تعجب نداره.. تو روستای پدرم پیرزن نازایی بود که در زندگی ۴ بار ازدواج رسمی و ثبت شده داشت.. الان که نگاه می کنم می بینم درامد و سرپناهی نداشته پس چه چاره جز به عقد این و اون درامدن... بچه ای هم نداشت تا در پیری جمع و جورش کنه...
                                همراهان این مردک و خودش هم اگه شرف داشتند باید جای خنده گریه می کردند که پی از صد سال چپاول دارایی های نفت و گاز ملت, باز هم در روی پاشنه قدیم می چرخه...
                                خون بباید گریست....

ممد جان
                                اصلیت پدری من برای اطراف شاهرود
                                دو تا روستا با شهر کلاته خلیج زادگاه میر باقری معروف سینما فاصله داره
                                تو اون روستا یک اخوندی هست که چندی پیش علنی اعلام کرد تا الان بیش از 60 تا از بیوه این روستا و روستا اطراف را صیغه کرده
                                به منظر من گند کاری این افراد را به کنار:(
                                حماقت این مردم تمامی نداره:((
                                تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

در حال کار...
                                X