کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خبهمن امروز بد رکبی بهم زد،همش 5000 تا تونستم بخرم،تا اومدم به خودم بجنبم صف شد!یعنی تقصیر خودم بود دیر از خواب پا شدم!حالا فردا ببینیم چی میشه;)
امروز هم نرفتم توی صف چون اصولا از صف خوشم نمیاد!:D
شپترو رو واجب شد برم ببینم چی تو بالشتت قایم کردی علی جون;)
....حضور مراد نامرد در این تاپیک دلیلی بر جهان شمولی این تاپیک و در برگرفتن یارانی از گروه ها و طوایف مختلف میباشد.....
...حضور مراد از جمع هتل داران ستاره دار....علی کرمی نماینده مستر المپیا....مندسن نماینده گروه سنی الف تا ج....:D:*.....ممد روشنفگر های میانه رو و معتدل از جبهه کارگزاران سازندگی....ساسان از طیف حجاج بیت الله حرام....
....مراد نامرد....شما باید هر هفته یه سهمو به دوستان به جهت کسب سود و تقویت بنیه مالی یاران معرفی کنی....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
....ایدی همقطار صبا....
...من به همه موضوعات و اتفاقات تاپیک اشراف دارم....
..چرا پستتو که گذاشتی برداشتی؟؟؟...
اومدم پستو ویرایش کنم و مبلغ کارت به کارت معرفی اون دعانویسو ببرم بالا به دلیل درجه اهمیت کار که کلا پاکش کردم وبعدشم برق رف دوباره نشد تایپش کرد دکتر مث عقاب رو تایپک در حال نگهبانی هستین ها..... ممنون وموید باشید
.....مهرداد فکر کنم باید به یه دعا نویس مراجعه کنم.....نمیدونم چرا دست رو هر سهمی میزارم خاکستر میشه.....جالب اینجاست که تا سهم جدیدو میخرم سهم قبلی میره بالا....جالب تر اینه که شتران هم دارم...یعنی در مورد اون چی فکر میکنی؟؟؟:D
دکتر جان اینها همش طبیعی هست هه ما ها از این روزها داشتیم وداریم
ولی صبر چیز عجیبی هست و حلال همه مشکلات
من تو این سالها تا حدودی یاد گرفتم صبر داشته باشم مخصوصا تو سهامی که تو ضرر هستم
ولی اینبار بیا و مپنار وز نفروش منظورم تو ضرر هست مطمین باش پشیمون نمیشی اگر هم تو سود هستش که دیگه اون به سلیقه و سود مد نظرت بستگی داره
اتفاقا من خودم هم امروز از صف فروش مپنا خریدم
شتران هم که دیگه هر چقدر هم سق شما سیاه باشه فکر نمیکنم اثری روش داشته باشه باز شد 50 بفروش حالشو ببر ولی باید یه مهمونی بدیا
درود بر دوستان
به دلیل ابتلا به سرماخوردگی و مصرف مداوم دارو کلا در حالت نشئه و سرخوشی به سر می برم و زیاد تمرکز ندارم.. نکاتی عرض میشه حهت ثبت در تاریخ
۱. مهردادان تاپیک از توجه شما به کیفیت مطالب دوستان متشکرم اما اجازه بدید هرکی هر چی دوست داره بنویسه.. بالاخره همه خطوط قرمز رو شناخته ایم و رعایت می کنیم..
در عوض اینجا به کمی آزادی خواهیم رسید...
۲. کگل و پارسان حد ضرر و حد سود ما رو زدند و رفتند از سبد بیرون... سبد کنونی من: لسرما کچینی کهمدا خگستر
۳. مهربان جان این که بعد از خروج تو نمادها اوج می گیرند طبیعیه.. اکثرا در حوالی مقاومت خرید می کنی و به انتظار سود زیاد انقد با نماد می مونی که منفی بشه.. طبیعتا چون گروه شما سهامداران زیادند با خروج همزمان همگی شما سهم روندش عوض می شه...
....با خبر شدیم که دوست و همراه عزیز من ممد به تیر غیب اجل گرفتار شده و در حالیکه قرار بر ابتلای ایشون به وبا بوده با چند درجه تخفیف و استفاده از حکم عفو حکومتی به سل مبتلا گشته....
...فلذا....از همه یاران همراه در این تاپیک خواهشمندیم.....
...با مراجعه به مساجد و تکیه ها و اماکن مذهبی و مقدس و افروختن شمع واهدای نذورات از باریتعالی درخواست کنیم تا این روح ناآرام و بی قرارو به جوار امن خود منتقل کرده و وجود این عزیزو برای ما دست نیافتنی و مقدس کنه....:x:D;):->>:):*:x
....1...با این گفتار کاملا موافق و همسو هستم....اگر دوستان بویژه مندسن کله قناری کمی حساسیتها رو درک کنن :xاین تاپیک بزودی تبدیل به مترو پولیتن فرومهای بورسی میشه....کم کم برای ورود افراد تعرفه وضع میکنیم و بدون ویزا اونهم حالا چی بشه ویزای توزیستی بدیم امکان تردد در تاپیک رو از دیگران ثبت میکنیم.....ویزای توریستی هم حداکثر 3 ماه بدون تمدید...دوستانی که در حال حاضر اینجا حضور دارند نقش بومیهای حزیره رو بازی میکنند....ما ساکنین اولیه اینجا هستیم...
....2....ممد داغون سهامبازی شدم....ناجور دارم ضرر میکنم....این سهامای در پیت چیه....شیلنگو گرفتی به پول اخویاااا....
....3...ممد...تو پیاژه هستی....تو فرویدی...تو کاپلانی...B-)ببین....داستان اینه....یا من باید بابازار همسو بشم...یا بازار با من....یکی از ما دو در حال اشتباهه.....یکی باید مسیرشو عوض کنه....
اومدم پستو ویرایش کنم و مبلغ کارت به کارت معرفی اون دعانویسو ببرم بالا به دلیل درجه اهمیت کار که کلا پاکش کردم وبعدشم برق رف دوباره نشد تایپش کرد دکتر مث عقاب رو تایپک در حال نگهبانی هستین ها..... ممنون وموید باشید
....سلام به صبا دوست و همقطار گرامی....تو اولین خانم این تاپیک هستی و مقامت با مقام سمیه در صدر اسلام برابری میکنه....برق رفت چیه خودت یه چند تا سیم از تیر چراغ برق نزدیک حونه بکش تا تو منزل....آهان منظورت اینه برق رفت خوب منو ببخش یعنی کل برق قطع شد....
..مطلب جالب این بود که امروز از بانک پارسیان اومدن که کارت به کارت pos کلینیک رو فعال کنن ....یاران.....از این به بعد دیگه براس انتقال پول نیاز به حضور شما در بانک وجود ناره....اگر اجازه بدید با توجه به اعتمادی که همه شما به این حقیر پیدا کردید من نقش حساب مرکزی رو بازی کنم....ومن الله توفیق....
...مندسن ...میزنم بتترکیااا....:D
...خواهرم صبا....یه مقدار نسبت به نوشته هات حساس باش و سعی کن خطای املایی نداشته باشی....من سال پیش 50000 تا صدرا رو همین وضع بود که بر اثر یه اشتباه تایپی و بعد کلیک وارد پاچه من شد و تا خواستم بیرونش کنم 3 تا شلوار عوض کردم...
....مندسن....میزنم منفجرت میکنمااا....:x
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
....حضور مراد نامرد در این تاپیک دلیلی بر جهان شمولی این تاپیک و در برگرفتن یارانی از گروه ها و طوایف مختلف میباشد.....
...حضور مراد از جمع هتل داران ستاره دار....علی کرمی نماینده مستر المپیا....مندسن نماینده گروه سنی الف تا ج....:D:*.....ممد روشنفگر های میانه رو و معتدل از جبهه کارگزاران سازندگی....ساسان از طیف حجاج بیت الله حرام....
....مراد نامرد....شما باید هر هفته یه سهمو به دوستان به جهت کسب سود و تقویت بنیه مالی یاران معرفی کنی....
دکتر جان مگه میخوای سرمایه ی اهالی تاپیک به صفر میل کنه که به من پیشنهاد میدی سهم پیشنهاد کنم؟!!:))
این گروه سنی مندسن رو خیلی خوب اومدی!
به نظرم مندسن با این سبک جدید تحلیلش که منطبق بر اصول بازار ایرانه بهتر میتونه سهم معرفی کنه تا من!;)
....سلام به صبا دوست و همقطار گرامی....تو اولین خانم این تاپیک هستی و مقامت با مقام سمیه در صدر اسلام برابری میکنه....برق رفت چیه خودت یه چند تا سیم از تیر چراغ برق نزدیک حونه بکش تا تو منزل....آهان منظورت اینه برق رفت خوب منو ببخش یعنی کل برق قطع شد....
..مطلب جالب این بود که امروز از بانک پارسیان اومدن که کارت به کارت pos کلینیک رو فعال کنن ....یاران.....از این به بعد دیگه براس انتقال پول نیاز به حضور شما در بانک وجود ناره....اگر اجازه بدید با توجه به اعتمادی که همه شما به این حقیر پیدا کردید من نقش حساب مرکزی رو بازی کنم....ومن الله توفیق....
...خواهرم صبا....یه مقدار نسبت به نوشته هات حساس باش و سعی کن خطای املایی نداشته باشی....من سال پیش 50000 تا صدرا رو همین وضع بود که بر اثر یه اشتباه تایپی و بعد کلیک وارد پاچه من شد و تا خواستم بیرونش کنم 3 تا شلوار عوض کردم...
....مندسن....میزنم منفجرت میکنمااا....:x
دکتر راس میگین واقعا حکایتی شد این صدرا تو این چندسال چندتا سهمو من یادم نمیره قنیشا ی 120 تومنی و شبندر و صدرا ولی واقعا چه کرد با ملت صدرا ولی دکتر چه عشاق جگر سوخته ای ام داش صدرا پراشونو تکمیل سوزوند ودل و دماغ نزاش واسشون حالا شما فدا سرت اون چن تا شلوار تازه اشم بهتر همه میگن شلوار مردا نباید دوتا بشه حتما یه چیزی میدونستن که گفتن .... موید باشید
میگم 1 گلریزون واسه دکتر بگیریم دکترم اون pos بیسیمو ورداره بیاره کارت بکشیم بره دیگه واما علت این گلریزون جهت جلوگیری از فرار مغزها علی الخصوص دکتر اخه بابا بعداز اینهمه غیبت دکتر از ظهر اومده شتراناشو به اقا عطا فروخت تو تاپیک بیلی شروع کرده امر به معروف ونهی از منکر جهت جوش دادن روابط حمید اعرابی و بیلی البته به روش خودش همزمان ومهمتر از همه مندسن پر طلایی ام نسبت به روزای اول 180 درجه کنترلش کرده که دقیقا شده حسنی نگو 1 دسته گل ورو سر تاپیکم مث عقاب واستاده و مشغول حذف و اضافه مطمینم همزمان تو کلینیکشم داره با ملاقه متادون و بوپونورفین میریزه تو حلق معتادا واینهمه کارو باهم ایشون رو کاندید فرار مغزها میکنه پس مواظب باشیم میتونیم بیلی و حمید اعرابی رم دعوت کنیم اونجا اشتی کنن ووقتی اشک از چشمای شهلاشون جاری شد به سبب این پیوند pos دکترم میاریم که کارتاشونو امتحان کنن.....
...خواهرم صبا....یه مقدار نسبت به نوشته هات حساس باش و سعی کن خطای املایی نداشته باشی....من سال پیش 50000 تا صدرا رو همین وضع بود که بر اثر یه اشتباه تایپی و بعد کلیک وارد پاچه من شد و تا خواستم بیرونش کنم 3 تا شلوار عوض کردم... ....مندسن....میزنم منفجرت میکنمااا....:x
یا حق
دکتر انقد وعده وعید الکی نده... بیا و مرد عمل باش و این مندسن بادکنک رو بترکون...>:D<
محمد عزیز بهتر شدی ...آقا خبر داری یه واگرایی منفی تو آر اس ای خگستر مخفی شده بود داشت دخل نمودارو میاورد ؟ سعید پیداش کرده فکر کنم از فردا مثبت بشه سهم! :-s
آره شکر خدا... بهترم...
وقتی روند کلی سهم صعودیه از منفی ها و اصلاحات سهم باید استفاده کرد..مثه لسرما که می شد 160 تومان هفته پیش خریدش و امروز 210 تومان فروخت و احتمالا تو 190 فردا یا پس فردا خرید و باش بالا رفت....
البته یه چیز که مهمه رعایت نکات روانی بازاره... مدتهاست دارم رو طرحی کار می کنم که زمان بندی مناسبی در 3 ساعت بازار انجام بدم
اوایل طرح 0.5 - 2 - 0.5 رو پیاده می کردم یعنی نیم ساعت اول و آخر بازار و دو ساعت مابین 9:30 و .11:30 ....میومدم تحلیل رفتار فروشنده و خریدار می کردم که کی بخرم یا بفروشم
اما الان طرح رو ارتقا دادم به فرضیه جدید 1.5 - 1 - 0.5
در این حالت 1.5 ساعت اول معمولا مبتدی ها معامله می کنند و فعال ترند... 1 ساعت بعد از 10:30 رو حرفه ای تر ها می چرخونند... نیم ساعت آخر هم ترکیب نوسان گیر ها و حرفه ای ها مشترک بازار رو اداره می کنند
بسته به ارزش سهم و نیت خرید یا فروش یکی از زمان ها رو انتخاب می کنم... مثلا واسه خرید ترجیح می دم حدود 1130 خرید کنم.. چون حرفه ای ها حاضر نیستند پول الکی بابت نمادها بدند در نتیجه قیمت ها افت شدیدی می کنه و بهتر می شه خرید...
برای فروش 9 تا 930 اکثرا جواب می ده... چون مبتدی ها عجولند و بدون تامل خرید می کنند..
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
....ممد این مندسن اومده میگه اسم منوننداز سر زبونا.....
....الان هر غروب شب نامه هایی هست که منتشر میشه و از بالای در تاپیک میندازن تو که یا جای ماست یا جای مندسن....ممد توبهش بگو که ما چطور داریم مقاومت میکنیم و پرومته بار بار این رفاقت و پاسداری از این مندسن رو به دوش میکشیم ....حالا این نمودار چی هست....بیشتر به نقاشی الهام 7 ساله از بندر گز میخوره که تو برنامه های کودک و نوجوان دهه 60 میزاشتن....
....دم انتخابات بچه های فعال در این تاپیک و مقیم مرکز (ممدو خودم بلیط رفت وبرگشت واسش میگیرم)رو دور هم جمع میکنیم و یه میتینگ انتخاباتی در یکی از پارکهای خوش آب و هوای شمال تهران که حوریسیته اش :">بالا باشه میزاریم.....
....بهتره به حاجی تانگو یاد بدی...با وزن شیکمش راحت تر به یه سمت تاب بر میداره....
اولاً که اینقده نامه بندازن تا نامه دونشون پاره بشه ...:D
دویماً این نمودار شاخص کل هست... مهری پاک ابروی ادمو میبری ..درضمن کار فرنگیس جونم هست شش ساله از علی گودرز کتول ... ولی میگم مهری به نظرت شاخص تا خط چین قرمز پایین میاد ... جون مهری یه فش ناموسی گذاشتم اون قسمت ...نه بعید بدونم بیاد
سیمن ... مهم نیس تو پارک حوریسیتیش بالا باشه مهم اینه که هدایت پذیر باشن ...چشم بصیرت نداری مهری ... هییییی
حاجی همینطوریشم مثل تانک میمونه ..همینمون کم مونده تانگو هم یادش بدیم ...بعدشم با این شیکم گندش یدفه پاش لیز میخوره میافته رو ما پشت و رومون یکی میشه:D
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر