حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
-
سلام به دوستان تاپیک
من چند وقتی بود نبودم تازه اومدم سری زدم دیدم این چند روزه چه قدر خبر بوده جریان مندی و افتابه و بیل گیتس و دکتر و ...
بسلامتی بعد از 20 روز که رفتم کارگزاری بانک کشاورزی بالاخره امروز شناسه کاربری online رو گرفتم .
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند حالا چی بخرم ....;;)
نظر
-
در اصل توسط has456 پست شده است View Postسلام به دوستان تاپیک
من چند وقتی بود نبودم تازه اومدم سری زدم دیدم این چند روزه چه قدر خبر بوده جریان مندی و افتابه و بیل گیتس و دکتر و ...
بسلامتی بعد از 20 روز که رفتم کارگزاری بانک کشاورزی بالاخره امروز شناسه کاربری online رو گرفتم .
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند حالا چی بخرم ....;;)
به نظر من باید خریداتو زودتر میکردی چون یکم به روز تحریم جدید آمریکا نزدیک شدیم
فکر کنم منطقی تر باشه تا 3 شنبه یا 4 شنبه صبر کنی و در منفی خریداتو تکمیل کنی .
پرسود باشین
نظر
-
-
-
دکتر مهربان عزیز با سلام و عرض ادب و احترام:-&
ای جالینوس و بقراط زمان:^o
بنا به حرمت نون و نمکی که با هم خوردیم باید به عرضت برسونم این مرداد نامرد می خواست من رو گول بزنه و شما رو تبدیل به کلنگ کنه...B-)
اما من در رفاقت شما خیانت نکردم و مثل شیر جلوش وایسادم و گفتم اگه یه بار دیگه به دکی حزبل بگی دکی ک... خونت رو می ریزم..:->
به جان مراد و ممدسن دارم راست می گم.../:)
باقی بقات:*:x"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
سندت تقلبیه مرداد جون... اصلا تو منو گول زدی و از بیگناهی و معصومیتم سواستفاده کردی... [-(
فکر کردی من دکتر جالینوس عزیزم رو به صنار شاهی میفروشم.. حاشا و کلا... دکترجونم می دونه از کجاهای درونم بهش ارادت می ورزم0:-)آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/06/29, 18:53."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
علیرضا احمدینژاد پسر کوچک محمود احمدینژاد در اردیبهشت ماه ۱۳۸۷ در وبلاگش از اتحاد اصولگرایان و اصلاح طلبان بر ضد احمدینژاد نوشته و ماجرای پیامکهای "اشتباهی رئیسجمهور شدن احمدینژاد” و ارتباط آن با سریال مرد هزارچهره نوشته است.
به گزارش انتخاب؛ حال با گذشت 5 سال، متن کامل پیشبینی علیرضا احمدینژاد درباره این روزهای احمدینژاد، از نظر شما میگذرد:
-احمدی نژاد در سال ۱۳۹۲: من نه استاندار بودم نه شهردار بودم و نه رئیس جمهور بودم من هیچ کدام از این ها نبودم من فقط اشتباهی بودمطوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postوقتی بازار شخمی باشه و همه چی صف خرید باشه،
داداشتون میره تسه میخره45 تومن
ببینم چند ردشون میکنم؟
اما من همیشه به این فکر میکنم که یه سری بدبخت بیچاره برای خونه دار شدن باید بیان این تسه هارو بخرن پس سعی میکنم زیاد سمتشون نرم یه وقت قیمتش بالا نره یه سری ضرر کنن
من ÷یشنهاد میدم با توجه به نزدیک شدن ماه رمضان و خوب بودن اوضاع قندی ها تو این ماه کم کم شروع کنیم قندی بخریم من زیاد روشون کار نکردم اگه کسی پیشنهادی داره بگه ممنون میشم
نظر
نظر