تاثیر متغیرهای اقتصاد کلان بر بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • azad.60
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 347

پاسخ : تاثیر متغیرهای اقتصاد کلان بر بازار سرمایه

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    مازاد درآمدی براش نمی مونه

نرخ بهره تا حداکثر توان پیرمرد دینامیک وار بالا میره به حدی که بعد از یک روز کارگر فقط نیم کیلو سیب بتونه بخره

بعضا اگر فردا حقوقش از 8 یورو بشه 80 یورو باز نرخ بهره چنان بالا میره که با 80 یورو بلکه ربع کیلو سیب هم نتونه بخره

=====================
    راهکار چیه ؟

همون داشتن 2 نوع ارز ملی
    یک کوپن معیشتی
    یک ارز ریالی

ارز ریالی هم نهایتا یک چیزیه مثل کارت 1000 آفرین و 2000 آفرین !!!

نهایتا سر صف اسمشون خونده میشه !!!

طلا هم همینه ! غیر از اینه ؟ یک تیکه سنگ زرد رنگ

یا امتیازات درون بازی ویدیویی (آیا به این دلیل که من خوب بازی کردم و 1000 همت امتیاز گرفتم الان باید هر غلطی دلم خواست بکنم ؟ )

فرضا طرف میره جنگ خودشو پاره میکنه بهش نشان و مدال شجاعت میدن

میزنه رو رو سینه اش میاد تو صف مترو

ملت ممکنه بگن این کثافت رفته تو ویتنام خون و خونریزی کرده اصلا نذارن سوار بشه ممکنه بگن کار درستی کرده بهش صندلی هم بدن (مردم باید تصمیم بگیرن )

اگر مدیر عامل شرکت واقعا خدمتگذار باشه صندلی مترو رو میدیم بهش
    میشه یکی یکی بریم جلو؟

شما که هیچکدوم از سوالات من رو جواب ندادین!

شما ۳ تا سیب میدین به کسی که میخواد و ادعا میکنه که مازاد ایجاد کنه، بعد آخر سال ۳ رو میکنه، ۴ به شما اما یکی میده!

چطوری اینجوری میشه؟ لطفا توضیح بدین

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3076

در اصل توسط azad.60 پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب

همان ساختارهای علم اقتصاد تجویز می کنند که نرخ بهره در این شرایط باید متناسب با تورم زیاد شه!

چه تغییری ساختاری جز اصلاح نرخ بهره در اولویته؟

هرچند دوستان برای علم اقتصاد ارزشی قائل نیستن

ارادت

سلام وعرض ادب و احترام

قوانین علمی در اولویته

یعنی زمانیکه فونداسیون یک ساختار علمی نیست حرف زدن برای نوع کاغذ دیواری و نوع کابینت کار درستی نیست

زمانیکه سرمایه های یک کشور در اختیار ۲۰۰ویا۳۰۰نفر قرار میگیره زمانیکه مافیا در کلیت بدنه کشور حکمفرمایی می‌کنه نسخه کوپن و افزایش نرخ بهره نمیتونه تغییر ساختار علمی را رقم بزنه

زمانیکه هر نوع ثروت در دستان یک عده دزد باشه افزایش نرخ بهره و کوپن هیچگونه مشکلی را حل نمیکنه

زمانیکه افشای دارایی ها صاحبان قدرت جرم محسوب میشه افزایش نرخ بهره کارایی ندارد

زمانیکه عده ای براشون خواسته های مردم مهم نیست افزایش نرخ بهره به چه درد میخورد ؟!

زمانیکه سیستم یک فرد از کلیت غارتگران را محاکمه و مجازات نمیکند ولی خواسته های مردمی را سرکوب میکند صحبت کردن از نرخ بهره به چه درد میخورد؟!

زمانیکه دانشجویان و دانش آموزان که فرزندان ما هستند زیر چکمه های دیکتاتوری له میشوند نرخ بهره یعنی چی ؟!!!!!

تنها راه تغییر ساختارهاست والسلام

نظر

• گنجشک
        ستاره‌دار(3)
        • Jun 2022
        • 1317

میشه یکی یکی بریم جلو؟

شما که هیچکدوم از سوالات من رو جواب ندادین!

شما ۳ تا سیب میدین به کسی که میخواد و ادعا میکنه که مازاد ایجاد کنه، بعد آخر سال ۳ رو میکنه، ۴ به شما اما یکی میده!

چطوری اینجوری میشه؟ لطفا توضیح بدین
        بله

خوب مشخصه میده به کارمنداش صرف اداره شرکت میکنه آخر سال هم زیان ساخته ! 3 تا سیبی که داده بودین باهاش کار کنه ( در سود و زیانش شریک شدین و تبدیل شد به یک سیب )

معذرت می خوام اما ادم عاقل پولش را به یک ورشکسته قرض میده آخه ؟!!!

اون 4 هم که نشون میده دروغ میگه ! پارسال 3 لیتر شیر داشت امسال یک لیتر آب باز کرده توش که الکی مثلا برای سیاه بازی بگه من گاو شیر ده دارم پولاتون رو بدین من براتون حفظ کنم یا زیاد کنم (تابلو داره دروغ میگه )

این وسط چی میشه ؟

من طلب کار قدیمیش هستم چک دارم از 2 میلیارد

طرف ورشکسته هم یک خونه داره 1 میلیارد میارزه

حالا شما می خوای یک میلیارد دیگه بهش قرض بدی که بعد 2 میلیارد ازش بگیری ! ( خوب نداره ورشکسته اش بدبخته )

فردا روز بریم دادگاه شکایت اون خونه اش رو میذارن فروش 500 میل میدن من 500 شما

ولی شما نیای وسط حداقل یک میلیارد از 2 میلیاردی که من بهش دادم ممکنه زنده بشه

چرا می خوای ورشکستگی یک بدبخت بیچاره رو بیشتر کنی

نظر

• azad.60
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 347

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          سلام وعرض ادب و احترام

قوانین علمی در اولویته

یعنی زمانیکه فونداسیون یک ساختار علمی نیست حرف زدن برای نوع کاغذ دیواری و نوع کابینت کار درستی نیست

زمانیکه سرمایه های یک کشور در اختیار ۲۰۰ویا۳۰۰نفر قرار میگیره زمانیکه مافیا در کلیت بدنه کشور حکمفرمایی می‌کنه نسخه کوپن و افزایش نرخ بهره نمیتونه تغییر ساختار علمی را رقم بزنه

زمانیکه هر نوع ثروت در دستان یک عده دزد باشه افزایش نرخ بهره و کوپن هیچگونه مشکلی را حل نمیکنه

زمانیکه افشای دارایی ها صاحبان قدرت جرم محسوب میشه افزایش نرخ بهره کارایی ندارد

زمانیکه عده ای براشون خواسته های مردم مهم نیست افزایش نرخ بهره به چه درد میخورد ؟!

زمانیکه سیستم یک فرد از کلیت غارتگران را محاکمه و مجازات نمیکند ولی خواسته های مردمی را سرکوب میکند صحبت کردن از نرخ بهره به چه درد میخورد؟!

زمانیکه دانشجویان و دانش آموزان که فرزندان ما هستند زیر چکمه های دیکتاتوری له میشوند نرخ بهره یعنی چی ؟!!!!!

تنها راه تغییر ساختارهاست والسلام

عرض ادب

با احترام، هیچ ربطی نداره! مطلقا!

اشتباهتون کجاست؟ تصورتون اینه که نرخ بهره کاغذ دیواریه! این درک سطحیه! نرخ بهره فونداسیونه!

مشکل اینجاست، دوستانی که دانش مرتبط با اون حوزه تخصصی رو ندارن، تجویزها و مطالباتی دارن که مطلقا منطق بر واقعیات نیست!

وقتی یه گروه کُر داره ناموزون میزنه، هرکی برای خودش، شما یقه یکی از ساز زن ها رو میگیری، یا رهبر ارکستر رو؟

چرا به نرخ بهره میگن، مهمترین نرخ اقتصاد؟! چون کاغذ دیواریه؟! عجب!

کلی گویی یا فرافکنی که مشکلی رو حل نمیکنه! اگه میکرد، میشدیم کشوری که بیش از ۴۰ سال تورم ۲ رقمی داره؟!

سوال اینه وقتی صحنه شلوغ و آشفته است، کی باید تشخیص بده علت چیه، معلول چی؟

شما دکتر میرین، بهتون میگه مشکل تیرویید دارین، بعد میگین نه اشتباه میکنی، من مشکل قلبی دارم؟ یا محدود به تخصص تون نظر میدین؟

بدنی که مشکل کبد و کلیه داره، قلب هم کار نمیکنه؟ یا نباید کار کنه؟ اخه این چه استدلالیه!

همه چی خر تو خره، نرخ بهره هم همینطور؟ این یعنی کلی گویی

این دومینو مشکلات علتی داره، حتما و قطعا یکی از مهترین هاش تنظیم اشتباه نرخ بهره است!

ارادت
          آخرین ویرایش توسط azad.60؛ 2022/11/17, 15:41.

نظر

• azad.60
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 347

بله

خوب مشخصه میده به کارمنداش صرف اداره شرکت میکنه آخر سال هم زیان ساخته ! 3 تا سیبی که داده بودین باهاش کار کنه ( در سود و زیانش شریک شدین و تبدیل شد به یک سیب )

معذرت می خوام اما ادم عاقل پولش را به یک ورشکسته قرض میده آخه ؟!!!

اون 4 هم که نشون میده دروغ میگه ! پارسال 3 لیتر شیر داشت امسال یک لیتر آب باز کرده توش که الکی مثلا برای سیاه بازی بگه من گاو شیر ده دارم پولاتون رو بدین من براتون حفظ کنم یا زیاد کنم (تابلو داره دروغ میگه )

این وسط چی میشه ؟

من طلب کار قدیمیش هستم چک دارم از 2 میلیارد

طرف ورشکسته هم یک خونه داره 1 میلیارد میارزه

حالا شما می خوای یک میلیارد دیگه بهش قرض بدی که بعد 2 میلیارد ازش بگیری ! ( خوب نداره ورشکسته اش بدبخته )

فردا روز بریم دادگاه شکایت اون خونه اش رو میذارن فروش 500 میل میدن من 500 شما

ولی شما نیای وسط حداقل یک میلیارد از 2 میلیاردی که من بهش دادم ممکنه زنده بشه

چرا می خوای ورشکستگی یک بدبخت بیچاره رو بیشتر کنی

ببینید، الان نه بانکی هست نه هیچی

سوال مشخص بنده، من ۳ سیب به شما میدم، که باهاش کارکنی، درخت سیب تولید کن، یا انرژی تو تامین کن، کار دیگه کن، بعد با چه توجیهی به جای ۳ سیب به من یکی میدین سال دیگه؟

لطفا کلی گویی نکنید و مساله رو پیچیده تر نکنید

نظر

• گنجشک
              ستاره‌دار(3)
              • Jun 2022
              • 1317

ببینید، الان نه بانکی هست نه هیچی

سوال مشخص بنده، من ۳ سیب به شما میدم، که باهاش کارکنی، درخت سیب تولید کن، یا انرژی تو تامین کن، کار دیگه کن، بعد با چه توجیهی به جای ۳ سیب به من یکی میدین؟

لطفا کلی گویی نکنید و مساله رو پیچیده تر نکنید
              درود

شما در سود و زیانش شریک میشین یا نه ؟

خوب من ضعف کردم گشنه ام شد سیب هم که بود گاز زدم

کار هم می خواستم بکنما ولی تحریم و اینا بود گفتیم فعلا ولش کن ببینیم بعد چی پیش میاد

خلاصه یک سیب بیشتر نمونده

دارای 3 تا سیب دیگه بدی ؟ بعد 8 تا سیب پس میدم!!!

نظر

• azad.60
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 347

انتظار حداقلی بنده از دوستان عزیز اینه،

یا استدلال کنند و fact و figure بیارن

یا بگن در فلان کتاب یا مرجع علمی اینجوری گفته، بحث علمی فکر کنم این جوریه

ارادت

نظر

• azad.60
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 347

درود

شما در سود و زیانش شریک میشین یا نه ؟

خوب من ضعف کردم گشنه ام شد سیب هم که بود گاز زدم

کار هم می خواستم بکنما ولی تحریم و اینا بود گفتیم فعلا ولش کن ببینیم بعد چی پیش میاد

خلاصه یک سیب بیشتر نمونده

دارای 3 تا سیب دیگه بدی ؟ بعد 8 تا سیب پس میدم!!!

مفروضات رو دقت کنید، حاشیه نریم

من ۳ سیب مازاد دارم

شما کارآفرین که میتونید از سیب درخت مثلا تولید کنید و مازاد ایجاد کنید، میاید از من قرض میگیرین که من ال و بل هستم و به شما مازاد میدم، (بحث شرعی هم به کنار!)

خوب حالا با چه منطقی وقتی ۳ سیب رو گرفتین و تبدیل کردین به ۴ تا، به من یکی میدین؟

یا اصلا ۳ سیب میگیرین و کار نمیکنید! ولی آخر سال به من یک سیب میدین؟؟

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1317

مفروضات رو دقت کنید، حاشیه نریم

من ۳ سیب مازاد دارم

شما کارآفرین که میتونید از سیب درخت مثلا تولید کنید و مازاد ایجاد کنید، میاید از من قرض میگیرین که من ال و بل هستم و به شما مازاد میدم، (بحث شرعی هم به کنار!)

خوب حالا با چه منطقی وقتی ۳ سیب رو گرفتین و تبدیل کردین به ۴ تا، به من یکی میدین؟

یا اصلا ۳ سیب میگیرین و کار نمیکنید! ولی آخر سال به من یک سیب میدین؟؟
                    سیب زیادش خوب نیست ! برای همین یک سیب بهت میدم که ادب بشی دیگه این همه سیب جمع نکنی !!!
                    تنظیم بازار با کوره سیب سوزی
                    (عرض ادب)

نظر

• azad.60
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 347

در امریکا، 400 نفر دکترای اقتصاد، بی وقفه در حال تلاش و تحقیق و تهیه گزارش اند، تا به رییس راهنمایی بدن، که آیا نرخ بهره دوره بعد مثلا 0.75% رشد کند یا نه!
                      باهوش ترین افراد بعد ۳۰ سال دود چراغ خوندن، برای کاغذ دیواری تلاش می کنند؟!

نظر

• azad.60
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 347

سیب زیادش خوب نیست ! برای همین یک سیب بهت میدم که ادب بشی دیگه این همه سیب جمع نکنی !!!
                        تنظیم بازار با کوره سیب سوزی
                        (عرض ادب)
                        ?

بحث تمام

من قانع شدم

ارادت

نظر

• گنجشک
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jun 2022
                          • 1317

جناب آزاد کمی از سیستم بیمه بنویسید

چی شد که اصلا بیمه به وجود اومد هدف بیمه ها چیه و به چه نحو فعالیت می کنن و چرا اصلا وجودشان مفید هست

چه چیزی را تنظیم می کنند و از بروز چه مشکلاتی برای جامعه (بیمه شدگانشان ) جلو گیری می کنند

نظر

• گنجشک
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jun 2022
                            • 1317

چقدر نوشتیم امروز آخرش هم نه شما قبول کردید بهره در لحظه حساس کنونی اشتباه نه من قبول کردم که راه حله

اما مهمتر از نرخ بهره اینه که سرمایه بهره دار حاصله صرف چی میشه که خیلی اثر گذار هست

1- فرض کنیم یک پزشک همراه عشایر زندگی میکنه
                            اوضاع زندگیش چطوریه؟ قطعا کپری و چادر نشین هست
                            درسته که بهترین چادر ایل و امکانات در اختیارشه
                            اما باز هم در همون حد حبس شده

2-حالا اگر ساختمون سوپر لاکچری در تهران ساخته بشه مثلا اجارش ماهی یک میلیارد دلار باشه !!!
                            این ساختمون به کی میرسه؟
                            قطعا میدنش به تاپ ترین فرد موجود
                            ولو اینکه این تاپ ترین فرد موجود اصلا در اون حد و اندازه نباشه
                            ولی چون چیزی موجود هست که استفاده بشه میدنش به اون

حالا می تونید بگید چرا بانک ها اومدن ساختمون های سوپر لوکسی ساختن که در حد توان هیچکس نیست ؟ اونم با سرمایه های مردم
                            چون آخرش ورشکسته میشن
                            اون ساختمونی هم که پای خودشون 1000 میلیارد در اومده را مجبورن بفروشن
                            خوب کی می خرتش؟
                            پولدار ترین فرد موجود
                            اگر پولدارترین فرد موجود سرمایه اش 100 میلیون تومن باشه چی؟
                            با 100 میلیون صاحب یک پروژه 1000 میلیاردی میشه

همین قدر ساده همینقدر خوشمزه (اختلاف اعداد برای درک راحت تر اتفاقی هست که رخ میده )

یک ورشکسته دار و ندار ارزشمندش را حراج میکنه کافیه پول داشته باشی و سوا کنی یک دهم قیمت

نظر

• azad.60
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 347

عرض ادب

۱) یه وقت شما واقعا دنبال جواب سوال تون هستین، با آغوش باز سراغ یادگیری میرین و از به چالش کشیده شده هم حتی، لذت میبرین

۲) یه وقت سوالی وجود نداره! من یه باوری دارم و یه منافعی، حالا کورکورانه و متعصبانه ازش دفاع می کنم!

بحث های من اینجا، حتما با رویکرد اول انجام میشه، منتها خیلی از دوستان با رویکرد دوم مواجهه می کنند.

بحث با رویکرد دوم اساسا بی فایده و احمقانه است! مثلا جدال بین ریالی و دلاری ها در همین تالار، کی بحث ها به نتیجه رسیده و انتهاش به فحش و ناسزا کشیده نشده؟ یا کری خونیه آبی و قرمز؟ نقدیون و سهام دارها!

حتما موقعیت هایی وجود داره، که تعارض منافع پیش میاد. کسی دوست نداره از سهمش بد گفته بشه، طبیعی هم هست تا حدی

ولی نمیدونم براتون اتفاق افتاده یا نه، گاهی کسی ازتون انتقاد میکنه، با لحن بد هم این کار رو میکنه ولی وقتی آروم میشینی و فکر میکنی تو خلوت خودت، میبینی نقدش وارد بوده.

فردی که دوست داره پیشرفت کنه، همیشه آماده است تا نهایت استفاده رو از نقد دیگران ببره، لذا با ذهن باز و ترجیحا بدون پیش قضاوت به استقبال نقد میره

ولی کسی که کرکره نقدپذیری رو پایین کشیده، اسیر باورهاییه، که لزوما درست شاید نباشه، منتها پنجره اصلاح رو به روی خودش بسته

اگه قرار باشه، بحث و تبادل نظر ادامه پیدا کنه، من حتما از دوستان میخوام با رویکرد اول مشارکت کنند. چرا که بحث با رویکرد دوم هرگز انتهایی نداره، اعصاب خورد کنه و به هیچ جایی نمی رسه

ارادت
                              آخرین ویرایش توسط azad.60؛ 2022/11/17, 21:22.

نظر

• azad.60
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 347

این خاطره هم شاید گفتنش بد نباشه

سال ۹۲ که وارد بورس شدم، با سواد مطلقا صفر، خوب خیلی زیان کردم، عصبی بودم و ناراحت

دولت با تغییر نرخ خوراک و بهره مالکانه، یه دفعه به بازار شوک داد و در ادامه رفت سراغ سیاست های پولی انقباضی

همه آچمز بودن و غافلگیر از اتفاقی که داشت میوفتاد البته بحث توافق اتمی و آشتی با دنیا هم مطرح بود، که ترمز انتظارات و دلار بود

خوب، زیان زیاد رو اول به دیگران نسبت دادم، دیدم آروم نمیشم

بعد یقه خودم رو گرفتم، دیدم دانشی در این حوزه ندارم

تقریبا هرچی میتونستم از video course یا کتاب برای فهمیدن ساز و کار بازار استفاده میکردم. پیشرفتم بد نبود ولی یه سوال هایی برام همچنان لاینحل باقی بود.

رفتم دانشگاه تهران و شریف، که یقه این مسئولین رو بگیرم، کله ام داغ داغ بود، البته همیشه در چارچوب ادب و با استدلال سعی میکردم جلو برم

وقت گرفتم از برخی از این آقایون که اتفاقا در دانشگاه هم درس داشتن، برای ۲ هفته بعد به من وقت دادن

در همین حین، گفتم برم ببینم این آکادمیک های بی سواد، مگه میفهمن بورس چیه! برم سر کلاس شون، ببینم چی میگن

خوب، برخلاف انتظار دیدم خیلی طرف مسلطه و چقدر این علم جذابه، البته اینم بگم، فهم دقیقی از بورس نداشتن

خلاصه، بحث کردیم، با وجودی که حس کردم، آشنایی شون با بورس کمه، ولی دیدم سطح بی سوادی من خیلی بیشتره! و به عمق نادانسته های خودم پی بردم.

ادب و تواضع اون ها، در کنار دانش زیادشون، باعث شد، مزه درک تناسبات رو کمی بِچِشَم و تسلیم زیبایی شم!

بعدش هم تلاشم بیشتر شد و ادامه دادم،….

اینجا وقتی افرادی گله و شکایت میکنند یاد خودم میوفتم ولی از اینکه بعد از ۲ سال همچنان به دیگران فحش میدن، در عجبم

یا دیگرانی که حتی یه کتاب کلان باز نکردند و بی محابا و بی ملاحظه راجع به نرخ بهره اظهار نظر میکنن

هرکسی تو زندگی، یه جایی باید یقه خودش رو بگیره و بی رحمانه نقد کنه! نه نقد به قصد تخریب، بلکه نقد به قصد ساختن

این تجربه ورود من با این دنیای عجیب و شروع یادگیری بود،شاید اپسیلون به درد کسی خورد

ارادت

نظر

در حال کار...
                                X