چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • mehgol
    عضو عادی
    • اردیبهشت ۱۳۹۱
    • ۴۸

قشیر خریدم :x
    امروز پيشروايران همه رو فروخت از فردا با ۱ سهم میره بالا

نظر

• dady
      عضو جدید
      • دی ۱۳۸۹
      • ۱۴

با عرض سلام خدمت پر ریسک عزیز نظرتون رو در مورد غگل بفرمایید.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • اسفند ۱۳۹۰
        • ۱۶۸۳

از قبل فروش قنقش غاذر دیروز ، امروز کرماشا خریدم. کهرام هم اضافه کردم
        رالی کاشی ها تازه تر از قندیهاست . مطمئن ترن به نظرم

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است مشاهده پست

تکنیکالی سطوح ۴۴۰ و ۴۹۰ برای خروج نشون داده میشه .
        شما هم سه تا راه میتونی انتخاب کنی :
        ۱) خروج پله ای کنی
        ۲) با رویت فشار فروش بیشتر و کم شدن فشار خرید ، خروج کنی
        ۳) سهم رو تا بعد ماه رمضان نگه داری . چون شهریور و بعد ماه رمضان هم رشد قیمت شکر داریم
        توجه توجه :ممکنه این تراوشات هم غلط باشن:d
        امیدوارم قشکری ها لذت وافر رو از رشد ۳۵% این سهم برده باشن
        خرید این نقطه یه ذره پر ریسکه . سهم روی مقاومت قرار داره ولی همه چیز به ریسک پذیری خودمون برمیگرده

نظر

• 664
          عضو فعال
          • اردیبهشت ۱۳۹۰
          • ۴۲۴

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
          سلام ..شیاد یه پول بکی به ۲۶۰ بکنه ..خلاصه ملت جوگیر باید پیاده بشن برن قنیشا ۱۳۷۰ تومنی بخرن با قشرین ۳۸۰ تومنی...

بازار از روزهای بعت کم کم میاد رو سهام خوب شایدم از همین امروز ..فعلا تو قندیها بدجور بعضی ها رکب خوردن وشوکه شدن...

هر گردی گردو نیست ...یادتون باشه
          پس بریم برای خرید پله سوم در ۲۶۰ تومان .

;););)
          حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• mehgol
            عضو عادی
            • اردیبهشت ۱۳۹۱
            • ۴۸

پرریسک جان تکنیکال قپیرا رو چطور می بینی؟

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۶۷۹۷

در قند پیرانشهر بنده سود بالای ۲۰۰ تومن براش نمی بینم ..اونم تازه این ۲۰۰ رو بسازه یا نسازه ..اونوقت پیشرانهر ۸۰۰ تومن ....

کرمانشاه بدبخت که سود ۱۵۰ حداقل رو شاخشه ۴۴۰ تومن ..ای ولا داره این بازار ..این بازار اند تحلیل هست ....

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • اسفند ۱۳۸۹
                • ۴۸۴۵

سلام ..شیاد یه پول بکی به ۲۶۰ بکنه ..خلاصه ملت جوگیر باید پیاده بشن برن قنیشا ۱۳۷۰ تومنی بخرن با قشرین ۳۸۰ تومنی...

بازار از روزهای بعت کم کم میاد رو سهام خوب شایدم از همین امروز ..فعلا تو قندیها بدجور بعضی ها رکب خوردن وشوکه شدن...

هر گردی گردو نیست ...یادتون باشه
                سغرب برداشتیم !۲۷۰;)

یه خبر از عراق فقط برام رسیده که مطمئن بشم میذارم ...
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

اکثر قندیها به جز چند تاشون قیمتشون پر هست ...

اگر دنبال ضررهای عجیب غریب هستید وگیر کردن در این سهام بخرید ..اگر نه دنبال سود معقول هستید برید رو سهام خوب ..

سهام خوب هم معرفی شده ..از سغرب بگیر یا شلعاب شیران کرمانشاه پاسا پکویر قزوین قند اصفهان و......یادم رفته باید یکبار دیگه نگاه کنم ببینم کدوم سهام در لیستم بود ...

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

خوب دوستان که زیر ۱۳۰ ذوب فروختن برن تو صف ..گفتیم زیر ۱۳۰ میانگین بیارید پایین ..

در قنیدها باز هم میگم افت دفعه قبل رو به یاد بیارید ..من کاری ندارم الان قجام قثابت قشرین قنیشا هم میان بالا ..

ولی تمام سهام خوب قندی فرصت خرید دادن ..هر کی نخریده پای خودش..بارها همین جا وقتی قزوین قشیر قشهد فرصت خرید داد گفتیم بخرید ....تمام شد اخرین قندی هم قنقش بود ....حالا دیگه هیچ توصیه ای به خرید ندارم ..سه روز قبل هر کی خریده خریده ....
                    یک سقوط وحشتناک برا قندیها مجدد می بینم ..این نظر منه ...

دلیل نداره قندی با پی بریا فلان مثبت بشه بعد سیمان غرب با پوشش ۵۰ درصد وسهمی که می تونه سود رو بالای ۱۲۰ اعلام کنه رو ۲۶۰ منفی بخوره ..یا کرمانشاه ..همین جا هشدار می دم..

قلر نه ماهه سود رو ۳۷۰ کرد می گیرم ۵۰۰ تومن با پی بریا ۴ قیمت ۲۰۰۰ تومن ...تازه اگه ۵۰۰ کنه ...از نظر من بازار داره اشتباه می کنه ....
                    امیدوارم احتیاط کرده باشید ...

ببینم این بازار جو گیر سغرب کرمانشاه ذوب رو دوباره در چه قیمتهای به حراج میزاره ...

نظر

• 664
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۳۹۰
                      • ۴۲۴

در اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پست
                      سغرب برداشتیم !۲۷۰;)

یه خبر از عراق فقط برام رسیده که مطمئن بشم میذارم ...
                      =d> >:d< =d> >:d<=d>
                      حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• negar
                        ستاره دار(۲)
                        • مرداد ۱۴۰۵
                        • ۵۳۶

در قند پیرانشهر بنده سود بالای ۲۰۰ تومن براش نمی بینم ..اونم تازه این ۲۰۰ رو بسازه یا نسازه ..اونوقت پیشرانهر ۸۰۰ تومن ....

کرمانشاه بدبخت که سود ۱۵۰ حداقل رو شاخشه ۴۴۰ تومن ..ای ولا داره این بازار ..این بازار اند تحلیل هست ....
                        بازار که فقط با سود براورد نمیشه الان به خاطر تحریم پتروشیمیها با پی ای پایین محک میخورند البته من خودم پتروشیمی دارم و قندی ولی بازار داره اینو میگه و قند به خاطر صعود قیمت شکر دلار ازادووو پی ای بالاتر پیرانشهر به خاطر منطقه و چغندر پی ای بالاتری در قندیها میگیرد ۳۰۰ سود رو دارد الان ۴۰۰۰۰۰۰ توسعه صنعتی در چنین بازاری ریخت وسط هر سهمی بود خیلی بیشتر از اینا کله پا میشد

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۹۰
                          • ۶۷۹۷

در اصل توسط negar پست شده است مشاهده پست
                          بازار که فقط با سود براورد نمیشه الان به خاطر تحریم پتروشیمیها با پی ای پایین محک میخورند البته من خودم پتروشیمی دارم و قندی ولی بازار داره اینو میگه و قند به خاطر صعود قیمت شکر دلار ازادووو پی ای بالاتر پیرانشهر به خاطر منطقه و چغندر پی ای بالاتری در قندیها میگیرد ۳۰۰ سود رو دارد الان ۴۰۰۰۰۰۰ توسعه صنعتی در چنین بازاری ریخت وسط هر سهمی بود خیلی بیشتر از اینا کله پا میشد
                          پیرانشهر افزایش سرمایه داده ..با این سرمایه سود ۳۰۰ من نمی بینم براش ..هر کی می بینه بخره..

کرمانشاه با تحریم سود ۱۵۰ میسازه تحریم نبود که می گفتم بالای ۲۰۰-۲۵۰ ..

باز هم دوستان هر طور صلاح می بینن ..از قندیها بنده قزوین اصفهان قرل قشیر رو گفتم اخر سر قشهد اونم گفتم کم کم خروج کنن با ۳۰ درصد سود ...

الان میگم فقط کرمانشاه ..

سال قبل نیست پی بریا بازار ۸ باشه پی بریا قنیدها ۴ بود اون رشد رو کردن ...الان قندیها پی بریا ۸ دارن بازار پی برای ۳....پس بازار باید رشد کنه یا قندیها باید افت کنن..از این دو حالبت بیشتر نداریم ..در ضمن رشد شکر دلار همه چی رو لحاظ کردیم ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (۲)
                            • تیر ۱۳۹۱
                            • ۱۲۸۱

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است مشاهده پست
                            از قبل فروش قنقش غاذر دیروز ، امروز کرماشا خریدم. کهرام هم اضافه کردم
                            رالی کاشی ها تازه تر از قندیهاست . مطمئن ترن به نظرم

امیدوارم قشکری ها لذت وافر رو از رشد ۳۵% این سهم برده باشن
                            خرید این نقطه یه ذره پر ریسکه . سهم روی مقاومت قرار داره ولی همه چیز به ریسک پذیری خودمون برمیگرده
                            داداش نظرت چیه الان از قشکر خارج بشیم؟
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• امیر2309
                              عضو فعال
                              • فروردین ۱۳۹۰
                              • ۲۱۲۷

اين برادر من عاشق كرمانشاه مي گه هيچ وقت توش ضرر نكردم
                              الان هم زنگ زده امور سهام گفته مي خواهيم تعديل بديم البته امور سهام هيچ وقت راست نمي گه
                              امروز گفتم بهش رو ۴۳۰ تومن بشينه براي خريد
                              www.mahak-charity.org

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۹۰
                                • ۶۷۹۷

در اصل توسط امیر۲۳۰۹ پست شده است مشاهده پست
                                اين برادر من عاشق كرمانشاه مي گه هيچ وقت توش ضرر نكردم
                                الان هم زنگ زده امور سهام گفته مي خواهيم تعديل بديم البته امور سهام هيچ وقت راست نمي گه
                                امروز گفتم بهش رو ۴۳۰ تومن بشينه براي خريد

امیر جون امور سهام کیلیو چنده ..
                                گزارش جلو روته برو بخون ...هر طرفی بکنیش مجبوره تعدیل بده ...

نظر

در حال کار...