چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • yousef
    عضو فعال
    • اردیبهشت ۱۳۹۰
    • ۸۰۸

پرریسک عزیز اگه اشتباه نکنم معتقدین که قیمت قزوین وقپیرابایدبرابرباشن.من هم به خاطراحترام به نظرشماگزارشهای این دوسهم
    رودر۳سال اخیرکاملابررسی کردم.گذشته ازروندصعودی قابل تحسین تولیدوسودسازی قزوین ولی هیچ گاه نه ازلحاظ تولیدونهepsونهdps
    ونه سودانباشته ونه جذب چغندرقندقابل مقایسه باقپیرانبوده...چندنکته برگرفته ازپیش بینی۹۱وگزارش۹۰این دوسهم:
    ۱-فروش شکرتولیدی ازچغندرسال۹۰قزوین وقپیرابه ترتیب۲۸و۵۶هزارتن بوده...آیافروش دوبرابرقپیرابه
    نظرتون تغییرمحسوسی درسال۹۱خواهدداشت؟من بعیدمیدونم.
    ۲-پیش بینی قیمت فروش شکرقزوین وقپیرابرای۹۱به ترتیب۱۳۵۰و۱۳۰۰.یعنی قپیراقیمت فروش رو۵۰تومن
    کمترپیش بینی کرده وازاین لحاظ جای تعدیل بیشتری نسبت به قزوین داره.
    ۳-پیش بینی قیمت خریدچغندرقزوین وقپیرابرای۹۱به ترتیب۱۲۳و۱۳۰تومنه.یعنی قپیراقیمت خریدرو۷تومن بالاتر
    درنظرگرفته که ازاین لحاظ نیزجای تعدیل بیشتری نسبت به قزوین داره.
    ۴-بااینکه قزوین قیمت فروش شکرروبرای۹۱ ۱۳۵۰تومن دیده در۳ماهه اول۹۱نزدیک به۱۳هزارتن شکربا
    قیمت۱۱۹۵تومن فروخته(شکرباقی مانده درانبارتولیدی سالهای قبل).پس ازاین لحاظ امکان تعدیل مثبت ناشی ازفروش
    بیشترشکرنسبت به پیش بینی۹۱تاحدی ازبین رفته.این فروش ضمنانشون میده قزوین زیربارهزینه های مالی زیادی
    قرارداره وگرنه اقدام به فروش نمیکرد.
    ۵-امایک نکته مهم درموردقزوین وام ارزی سنگین دریافت شده وبازپرداخت اقساط وسودهای اونه که توگزارش حسابرس اومده:
    ۲- شرکت در سالهاي قبل مبلغ ۰۰۰ر۴۱۱ر۸ يورو در ارتباط با طرح توسعه کارخانه دو فقره تسهيلات از محل حساب ذخيره ارزي و از طريق بانکهاي رفاه و کشاورزي دريافت نموده است . اقساط معوق تسهيلات فوق بالغ بر ۳۹۲ر۷۸۷ر۶ يورو بوده و مبلغ ۰۴۸ر۹۸۳ر۱ يورو نيز هزينه مالي تاخير اقساط تا مقطع پايان سال ۱۳۹۰ محاسبه و در حسابها منظور شده است . گفتني است به موجب مصوبه کميسيون اقتصادي هيئت دولت در سال ۱۳۸۷ و دستورالعمل اجرايي آن، نحوه بازپرداخت تسهيلات ياد شده با ارز معيار و بابت سود آن ۱۰ درصد ارز معيار به صورت ثابت سالانه تعيين گرديده است . مضافا" جرايم تاخير ناشي از عذر موجه با تشخيص کميسيون پيش بيني شده در اين مصوبه قابل بخشودگي مي باشد که با توجه به اقدامات شرکت در جهت اخذ بخشودگي جرايم تاخير اقساط معوق از طريق مراجع ذيربط هزينه مالي مربوط به تاخير اقساط براي سال آتي بدون احتساب جريمه برآورد شده است . علاوه بر اين در سال مورد گزارش مبلغ ۱۵،۰۰۰ ميليون ريال زيان ناشي از تسعير نرخ ارز بابت تسهيلات مذکور در حسابها منظور شده که مستنداتي در خصوص لزوم احتساب زيان فوق ارائه نگرديده است . بدليل عدم دسترسي به اطلاعات و مستندات لازم، تعيين آثار مالي ناشي از موارد فوق بر سود و زيان پيش بيني شده، در حال حاضر براي اين سازمان مقدور نمي باشد
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    ازتوضیحات وروشنگری جناب پرریسک برهرکدوم ازبندهای بالاخوشحال میشم البته توضیحات مستند.مثلااگه فلان مقدارتولیدوفروش وسود پیش بینی
    میکنین طبق کدام یک ازگزارشهای ارائه شده.تمام بندهای بالابه طورمستندازگزارش هااستخراج شده واگه اشتباهی میبینین متذکربشین.البته توضیح بدم توگزارش های
    بالابه اختصارگفتم ۹۱ولی سال مالی قزوین۲۹/۱۲/۹۱وسالمالی قپیرا۳۱/۴/۹۲هست.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (۲)
      • تیر ۱۳۹۱
      • ۱۲۸۱

در اصل توسط arioman پست شده است مشاهده پست
      پرريسك جان واقعا اين مدتي كه تو اين تاپيك بودم خيلي خيلي ازت استفاده كردم و كيف مي كنم براي درك و دانشت ، اما يك حرف بيخ گلومه ميخام بگم و اونم اينه كه پرريسك جان شما انجا تحليل مي كنيد و الحق و انصافا عالي تحليل مي كنيد ولي اين عادت اصلا خوب نيست كه هر وقت بازار خلاف تحليلات شد كركره تاپيكو بكشي پايين و بري حاجي حاجي مكه . اتفاقا اگه به تحليلات اعتقاد داري بايد همون روزهايي كه بازار خلافه جهت تو هستش بياي و از تحليلات دفاع كني . شرمنده اگه جسارت شد
      نوشته اصلی توسط پرریسک

دوست من برای من حرف ونظر همه قابل احترام هست ولی در خرید فروش هام حرف اول رو نظر خودم میزنه ...چون اگر ضرر کردم نمیخوام فردا بیام یقه یکی دیگه رو بگیرم...

باید مسئولیت پذیر باشیم ومسئولیت تمام ضررها وسودها رو بپذیریم ...
      دوست من بارها گفته شد اول بنیادی بررسی کنید بعد تکنیکالی بخرید حد ضرر بزارید....تا نشکسته نگران نشید وبا سهم بمانید..
      اگر شما بنیادی بررسی داشتی تکنیکالی هم حد ضرر گذاشتی ودرصد هم در سبد رعایت شده پس دیگر نگران چه هستی....
      قشکر تکنیکالی همچنان روند نزولی داره ..بنیادی هم هر قدر بی ارزش باشه دیگه از قنیشا وئقثابت قشرین که بی ارزش تر نیست ...با اون ارزش بازار مسخره قشکر ...

پس اول بنیادی بعد تکنیکال بعد حد ضرر...
      الان بندذه سغرب دارم با حد ضرر ۲۵۴ تومن....حالا یه روز یکی میاد میگه سیامنی ورشکست شد..سوخت ۱۰ برابر شد..مازوت ۲۰۰ تومن شد ..اصلا مهم نیست برام ..مهم برام اینه سهم ۲۵۴ رو بشکنه میفروشم با کارمزد ۵ درصد ضرر می کنم نشکنه می مونم باهاش واگر بازی چیزی درنیارن ۲۰-۳۰ درصد میریم تو سود ....به همین راحتی ...شبام راحت میخوابم وهیچ چیز هم برام مهم نیست جز حد ضررم...بنیادی هم که حرف نداره ..
      در همه خریدها قبل خرید بنیادی بررسی تکنیکالی حد ضرر بعد با ارامش کامل سهامداری ..تمام
      -------------------------------------------------
      لطفا در قبال زحمات داداش پرریسک بی انصاف نباشید.
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• arioman
        عضو عادی
        • تیر ۱۳۹۱
        • ۶۴

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
        ببخشید دوست عزیز مگر وقتی بازار منفی شد وکرمانشاه منفی شد یا قزوین از ۳۴۰ اومد رو ۲۷۰ بنده گفتم این سهمها بدن ارزش خرید ندارن واشتباه کردیم وتحلیلمون درست نبود..

بنده قزوین رو ۳۴۰ ارزشمند برا خرید می دیدم رو ۲۷۰با ۱۵ درصد افت بیام جا بزنم...یا چون شفارس الان از ۲۶۰ شده ۲۳۸ بنده نظرم عوض شده الان میگم ببخشید شفارس سهم بدی هست ..یا کرمانشاه چون از ۴۵۰ اومد رو ۴۰۰ سهم بدی هست...

بنده کی گفتم این سهام بد بوده ..یعنی چی بیام دفاع کنم..گفتم هر کی میفروشه داره اشتباه می کنه ..خوب بفروشه ..هر قدر پایین تر بهتر ..

برا دوستان کوتاه مدتی حد ضرر گفتیم..خوب هر کی صبر نداره بفروشه حد ضرر هم ۵ درصد ..

افت وخیز سهمها جز نوسان بازار هست وقتی گزارش شرکتها بیاد وسودها واقعی رو بشه بازار میفهمه کدوم سهم ارزش خرید داشته وکدوم نداشته..

چون قشرین از ۳۷۰ شده ۴۲۰ یعنی شما فکر می کنی نظر بنده رو این سهم عوض شده والان میگیم این سهم خوبه...خیر هنوزم به این سهم اعتقاد ندارم بنیادی ...حالا میخواد بشه ۱۰۰۰ تومن...

به وقتش وقتی گزارش ها اومد اون موقع این سهمها دیدن دارن...بنده از افت قیمت سهام مدنظرم استقبال می کنم ..سهام خوب نیازی به دفاع کردن ندارن ..زمان میخواد تا یه عده سهامدار جو گیر رو پیاده کنن بعد برو که رفتیم..ما هم حوصله داریم واین زمان رو میدیم...
        شما حرف اصلي من را نگرفتيد پرريسك عزيز
        من گفتم تحليلات عاليه و من به شخصه خيلي قبولشون دارم ، ولي حرفم اينه كه چرا وقتي بازار قدر تحليلات را نميدونه كركره تاپيكو پايين مي كشي و هجي مجي لاترجي غيب ميشي . كاري به حد ضرر و چه گفتي و چي نگفتي ندارم حرفم اينه كه چرا تحمل جو منفي را نداري ؟ اين به نظر من توهين به كاربرايي هست كه پابه پاي تاپيكت ميان جلو و بعد يهو شما غيب ميشي و يك هفته تاپيك تعطيل ميشه و بعد كه بازار برگشت هجي مجي لاترجي شما حاظر ميشيد شما تو يك ماه اخير ۲ بار هر بار يك هفته تاپيكو تعطيل كرديد و اين به نظر من كار درستي نيست .

نظر

• arioman
          عضو عادی
          • تیر ۱۳۹۱
          • ۶۴

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پست
          نوشته اصلی توسط پرریسک

دوست من برای من حرف ونظر همه قابل احترام هست ولی در خرید فروش هام حرف اول رو نظر خودم میزنه ...چون اگر ضرر کردم نمیخوام فردا بیام یقه یکی دیگه رو بگیرم...

باید مسئولیت پذیر باشیم ومسئولیت تمام ضررها وسودها رو بپذیریم ...
          دوست من بارها گفته شد اول بنیادی بررسی کنید بعد تکنیکالی بخرید حد ضرر بزارید....تا نشکسته نگران نشید وبا سهم بمانید..
          اگر شما بنیادی بررسی داشتی تکنیکالی هم حد ضرر گذاشتی ودرصد هم در سبد رعایت شده پس دیگر نگران چه هستی....
          قشکر تکنیکالی همچنان روند نزولی داره ..بنیادی هم هر قدر بی ارزش باشه دیگه از قنیشا وئقثابت قشرین که بی ارزش تر نیست ...با اون ارزش بازار مسخره قشکر ...

پس اول بنیادی بعد تکنیکال بعد حد ضرر...
          الان بندذه سغرب دارم با حد ضرر ۲۵۴ تومن....حالا یه روز یکی میاد میگه سیامنی ورشکست شد..سوخت ۱۰ برابر شد..مازوت ۲۰۰ تومن شد ..اصلا مهم نیست برام ..مهم برام اینه سهم ۲۵۴ رو بشکنه میفروشم با کارمزد ۵ درصد ضرر می کنم نشکنه می مونم باهاش واگر بازی چیزی درنیارن ۲۰-۳۰ درصد میریم تو سود ....به همین راحتی ...شبام راحت میخوابم وهیچ چیز هم برام مهم نیست جز حد ضررم...بنیادی هم که حرف نداره ..
          در همه خریدها قبل خرید بنیادی بررسی تکنیکالی حد ضرر بعد با ارامش کامل سهامداری ..تمام
          -------------------------------------------------
          لطفا در قبال زحمات داداش پرریسک بی انصاف نباشید.
          كهنه سوار عزيز من حرفم يه چيز ديگس
          من ۲ هفتس كه نقد شدم و از بورس آمدم بيرون و فعلا قصد خريد ندارم ولي همچنان پيگير اوضاع بورس هستم اينو گفتم براي اينكه فكر نكني براي منفي شدن بازار و احيانا رفتن تو ضرر اين حرفو زدم . من حرفم اينه كه وقتي پرريسك مياد و يه تاپيك ميزه و تاپيكش پربيننده ترين ميشه و اين همه كاربر پيگير تاپيكن اصلا خوب نيست كه تو يك ماه ۲ بار هر بار نزديك ۱ هفته تاپيكو تعطيل كنه اونم دقيقا وقتي كه جو سهماش منفي شده ، اين رفتار به نظر من توهين به بقيه ست . موفق باشيد .

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۷۹۷

در اصل توسط yousef پست شده است مشاهده پست
            پرریسک عزیز اگه اشتباه نکنم معتقدین که قیمت قزوین وقپیرابایدبرابرباشن.من هم به خاطراحترام به نظرشماگزارشهای این دوسهم
            رودر۳سال اخیرکاملابررسی کردم.گذشته ازروندصعودی قابل تحسین تولیدوسودسازی قزوین ولی هیچ گاه نه ازلحاظ تولیدونهepsونهdps
            ونه سودانباشته ونه جذب چغندرقندقابل مقایسه باقپیرانبوده...چندنکته برگرفته ازپیش بینی۹۱وگزارش۹۰این دوسهم:
            ۱-فروش شکرتولیدی ازچغندرسال۹۰قزوین وقپیرابه ترتیب۲۸و۵۶هزارتن بوده...آیافروش دوبرابرقپیرابه
            نظرتون تغییرمحسوسی درسال۹۱خواهدداشت؟من بعیدمیدونم.
            ۲-پیش بینی قیمت فروش شکرقزوین وقپیرابرای۹۱به ترتیب۱۳۵۰و۱۳۰۰.یعنی قپیراقیمت فروش رو۵۰تومن
            کمترپیش بینی کرده وازاین لحاظ جای تعدیل بیشتری نسبت به قزوین داره.
            ۳-پیش بینی قیمت خریدچغندرقزوین وقپیرابرای۹۱به ترتیب۱۲۳و۱۳۰تومنه.یعنی قپیراقیمت خریدرو۷تومن بالاتر
            درنظرگرفته که ازاین لحاظ نیزجای تعدیل بیشتری نسبت به قزوین داره.
            ۴-بااینکه قزوین قیمت فروش شکرروبرای۹۱ ۱۳۵۰تومن دیده در۳ماهه اول۹۱نزدیک به۱۳هزارتن شکربا
            قیمت۱۱۹۵تومن فروخته(شکرباقی مانده درانبارتولیدی سالهای قبل).پس ازاین لحاظ امکان تعدیل مثبت ناشی ازفروش
            بیشترشکرنسبت به پیش بینی۹۱تاحدی ازبین رفته.این فروش ضمنانشون میده قزوین زیربارهزینه های مالی زیادی
            قرارداره وگرنه اقدام به فروش نمیکرد.
            ۵-امایک نکته مهم درموردقزوین وام ارزی سنگین دریافت شده وبازپرداخت اقساط وسودهای اونه که توگزارش حسابرس اومده:
            ۲- شرکت در سالهاي قبل مبلغ ۰۰۰ر۴۱۱ر۸ يورو در ارتباط با طرح توسعه کارخانه دو فقره تسهيلات از محل حساب ذخيره ارزي و از طريق بانکهاي رفاه و کشاورزي دريافت نموده است . اقساط معوق تسهيلات فوق بالغ بر ۳۹۲ر۷۸۷ر۶ يورو بوده و مبلغ ۰۴۸ر۹۸۳ر۱ يورو نيز هزينه مالي تاخير اقساط تا مقطع پايان سال ۱۳۹۰ محاسبه و در حسابها منظور شده است . گفتني است به موجب مصوبه کميسيون اقتصادي هيئت دولت در سال ۱۳۸۷ و دستورالعمل اجرايي آن، نحوه بازپرداخت تسهيلات ياد شده با ارز معيار و بابت سود آن ۱۰ درصد ارز معيار به صورت ثابت سالانه تعيين گرديده است . مضافا" جرايم تاخير ناشي از عذر موجه با تشخيص کميسيون پيش بيني شده در اين مصوبه قابل بخشودگي مي باشد که با توجه به اقدامات شرکت در جهت اخذ بخشودگي جرايم تاخير اقساط معوق از طريق مراجع ذيربط هزينه مالي مربوط به تاخير اقساط براي سال آتي بدون احتساب جريمه برآورد شده است . علاوه بر اين در سال مورد گزارش مبلغ ۱۵،۰۰۰ ميليون ريال زيان ناشي از تسعير نرخ ارز بابت تسهيلات مذکور در حسابها منظور شده که مستنداتي در خصوص لزوم احتساب زيان فوق ارائه نگرديده است . بدليل عدم دسترسي به اطلاعات و مستندات لازم، تعيين آثار مالي ناشي از موارد فوق بر سود و زيان پيش بيني شده، در حال حاضر براي اين سازمان مقدور نمي باشد
            ------------------------------------------------------------------------------------------------
            ازتوضیحات وروشنگری جناب پرریسک برهرکدوم ازبندهای بالاخوشحال میشم البته توضیحات مستند.مثلااگه فلان مقدارتولیدوفروش وسود پیش بینی
            میکنین طبق کدام یک ازگزارشهای ارائه شده.تمام بندهای بالابه طورمستندازگزارش هااستخراج شده واگه اشتباهی میبینین متذکربشین.البته توضیح بدم توگزارش های
            بالابه اختصارگفتم ۹۱ولی سال مالی قزوین۲۹/۱۲/۹۱وسالمالی قپیرا۳۱/۴/۹۲هست.
            ۱-قپیرا سرمایش هم حدود دو برابر قزوین هست ..قپیرا ۱۰۰ میلیون سهم داره وقزوین ۶۲ میلیون سهم ..پس چون سهامش بیشتر هست فروشش دوبرابریش معنی نداره ..
            در مورد بندهای دو سه چهار خودتون می گید زیر ۱۲۰۰ فروخته ..پس وقتی قزوین نتونه ۱۳۵۰ بفروشه قندیها دیگه هم معنی نداره بتونن بالای ۱۳۰۰ بفروشن شکر شکر هست...

در مورد فروش موجودی هم خوب قزوین این ۲۰ تومن که ساخته زیادی هم بوده ..چون سود اصلی این سهم در ۶ ماهه دوم وبعد فصل برداشت رو میشه تا اون موقع هم شکر به ۱۳۰۰-۱۳۵۰ میرسه نرسه هم با همین قیمت ۱۲۰۰ تومنی شکر سود قزوین به ۱۰۰ میرسه وبارها گفتم ۱۰۰ تومن بالا رفتن شکر سود قزوین رو به ۱۵۰ میرسونه ...

اما مهمترین واصلی ترین نکته برا اینکه قزوین بر همه قندیها برتر هست ..

قپیرا بدون داشتن هزینه مالی وسایر قندیها بدون داشتن این هزینه مالی سنکین دارن سودهای اینچنین میسازن ...

ولی قزوین با داشنن همین هز ینه مالی سنگین داره سود ۱۰۰ میسازه وسال قبل سود ۶۶ ساخته با همین سرمایه ..

بعد رفع شدن این هزینه سود قزوین با یک جهش خیره کننده به الای ۳۰۰ خواهد رسید ...

همین قضیه در پترو کرمانشاه هم تکرارا شد که همه از هزینه ارزی اون می ترسیدن که به تبدیل این هزینه ارزی به ریالی به یکیاره سود دوبرابر شد با پوشش بالای ۵۰ درصدی

اتفاف دلیل برتری قزوین رو همین قسمت می بینم ..شکرت با این بار مالی اینطور سود ساخته قپیرا بار مالیش یک یک سوم قزوین هست ..حالا این هزینه مالی از دوش قزوین برداشته بشه اونوقت سود اصلی این سهم رو خواهد شد ...

با همین هزینه فعلا داره پا به پای سهام قندی دیگه سودسازی می کنه واین نشان از برتری این سهم داره ..همچنان منتظر می مانیم..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (۲)
              • تیر ۱۳۹۱
              • ۱۲۸۱

پترو شیمی فرابی چه کرده ..هنگ کردم اصلا ..

سود از ۴۵ تومان به ۲۵۵ تومان افزایش یافته اونم سه ماهه ۹۶ تومن پوشش داده ..این سود از محل اجاره مخازن بوده ...

عجب سودی ....ببینم بازار باز هم به گروه پترو بی مهری می کنه ..خوش به حال سهامدارهای شفارا ...پترو اصفهان دوم هم اومد ...
              پیش بینی درآمد هر سهم شفارا سال مالی منتهی به ۱۳۹۱/۱۲/۳۰ دوره ۳ ماهه (حسابرسی شده)

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                ستاره دار (۲)
                • تیر ۱۳۹۱
                • ۱۲۸۱

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای۹ ماهه "شپارس "منتهی به۱۳۹۱/۰۳/۳۱(حسابرسی نشده)
                بر روی کدال
                An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

• arioman
                  عضو عادی
                  • تیر ۱۳۹۱
                  • ۶۴

در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پست
                  با سلام

کاربر محترم

این دیگه واقعا" کمال بی انصافیه

همه کاربران این سایت خوب می دانند که جناب آقای پر ریسک یکی از بهترین و زحمتکش ترین افراد سایت هستند

چطور شما قند قزوین را که مرتب ایشان از آن می گفتند را ول کرده اید و چسبیدید به کرماشا؟؟؟

خوب کرماشا هم به خاطر خبر تحریم پتروشیمی ها به این روز افتاده ، گرچه این سهم بسیار بسیار در این قیمتها ارزشمند است.

آیا اگر حد ضرر را که بارها و بارها جناب آقای پر ریسک عنوان فرمودند را رعایت می کردید ، این گله را مطرح می نمودید؟؟؟

مسئولیت خرید و فروش هر سهامدار فقط و فقط خود اوست و شما حق گله به کاربر پر ریسک را ندارید.

چرا فردی که خالصانه و با تمام وجود در این سایت زحمت می کشد را ناراحت می کنید؟؟؟

مگر زمانی که قزوین منفی می خورد ایشان تاپیک را رها نمودند؟؟؟

اگر ایشان کار شخصی دارند و چند روزی در سایت تشریف ندارند و این زمان هم سهم کرماشا منفی شده ، آیا ایشان باید جوابگوی کاربرانی همچون شما باشد؟؟

آیا شما اگر سهم قزوین را می خریدی و بیشتر از ۵۰ درصد سود می کردی ، از ایشان قدردانی هم می نمودی؟؟؟؟

واقعا" اینگونه برخوردها جای تاسف دارد و در شاءن کاربران وزین سایت بورسی نمی باشد.
                  من ۲ هفتس كه نقد شدم و از بورس آمدم بيرون و فعلا قصد خريد ندارم ولي همچنان پيگير اوضاع بورس هستم اينو گفتم براي اينكه فكر نكني براي منفي شدن بازار و احيانا رفتن تو ضرر اين حرفو زدم . من حرفم اينه كه وقتي پرريسك مياد و يه تاپيك ميزه و تاپيكش پربيننده ترين ميشه و اين همه كاربر پيگير تاپيكن اصلا خوب نيست كه تو يك ماه ۲ بار هر بار نزديك ۱ هفته تاپيكو تعطيل كنه اونم دقيقا وقتي كه جو سهماش منفي شده ، اين رفتار به نظر من توهين به بقيه ست . من مخلص پرريسك هم هستم چون ازش خيلي چيزا ياد گرفتم و در آينده نيز خواهم گرفت ولي حرفم اينه كه كاربرا هيچ حقي ندارن ؟ همين كاربرايي كه اين تاپيكو پربيننده ترين كردن ، من وقتي اين ۲ خطو مي نويسم انتظار نقدشم دارم و كسي كه يك تاپيك ۵۰۰ صفحه يي را مديريت مي كني نيز بايد تحمل و انتظار نقد را داشته باشد و هميشه و در هر هنري و دانشي قطعا ارائه همراه با نقد است .

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

كهنه سوار عزيز من حرفم يه چيز ديگس
                    من ۲ هفتس كه نقد شدم و از بورس آمدم بيرون و فعلا قصد خريد ندارم ولي همچنان پيگير اوضاع بورس هستم اينو گفتم براي اينكه فكر نكني براي منفي شدن بازار و احيانا رفتن تو ضرر اين حرفو زدم . من حرفم اينه كه وقتي پرريسك مياد و يه تاپيك ميزه و تاپيكش پربيننده ترين ميشه و اين همه كاربر پيگير تاپيكن اصلا خوب نيست كه تو يك ماه ۲ بار هر بار نزديك ۱ هفته تاپيكو تعطيل كنه اونم دقيقا وقتي كه جو سهماش منفي شده ، اين رفتار به نظر من توهين به بقيه ست . موفق باشيد .
                    شمام موفق باشید ..
                    در همین مدتی که نبودم برید ببیند از سهام گفته شده پرریسک بازدهی مثبت سبد قندی اون چند درصد بوده ..

بازدهی منفی سبد غیر قندی رو ی هم چند درصد بوده ...

وکسی که به صحبت های قبل ما به دقت گوش کرده واز گروههای معرفی شده بهترین سهام هر کدام ۲۰ درصد خریده الان در این بازار منفی سقوطی در سود هست با درضرر...

کسی که به حرف پرریسک عمل کرده الان سبدش این سهام باید باشه...
                    ۱- گروه قند ۲۰ تا ۴۰ درصد از قزوین ۳۵۰ .قشیر ۴۰۰..بازدهی تا اینجا بالای ۵۰ درصد در این بخش مثبت
                    ۲-گروه پترو ..کرمانشاه قبل مجمع رو ۴۲۰ با سود مجمع وسود ۵۰ تومنی با قیمت امروز ۴۷۰ ..بالای ۱۰ درصد سود..بعد مجمع هم هر کی خریده رو ۴۱۵ معرفی شد وتا بالای ۴۶۰ رفت روز بازگشایی فعلا ۵ درصد ضرر با کارمزد...ببخشید از همتون معذرت میخوام ۱۵ درصد سود داد بعد الان افت کرده خیلی ببخشید ..هر چند میره بالا..پترو ابادان ۴۸۰ قبل مجع و۵۰۰ بعد مجمع که بالای ۵۷۰ رفت
                    ۳- سبد سیمانی سیمان غرب ۲۶۰ تومنی تا ۲۸۸ رفت والان ۲۷۰ ...ببخشید که بالا نرفت واقعا معذرت میخوام ...خیلی معذرت میخوام بازار هیمنطور داره بازدهی ۱۰۰ درصد مثبت میده وسهام گفته شده بنده فقط دارن ضرر میدن
                    ۴- ذوب اهنی ۱۵۰ تومنی که وقتی زیر ۱۳۰ اومد گفتم فقط بخرید وهر کی خریده میانگین الا باید حدود ۱۳۵ اینها باشه ..خوب ببخشید اینم رو ۱۴۰ صف خریده ..بازم معذرت میخوام بیشتر از این از دستم بر نمیادئ بهتون ضرر بزنم
                    ۵-از گروه کاشی شلعاب گفتم پله ای تا ۳۳۰ بخرید ..عذر میخوام الان رو ۳۵۰ هست فروشنده هم نداره ..دو هفته میشم گفتم ..بخشید کل گروه کاشی ۱۰۰ درصد بازدهی دادن این منفی خورده
                    ۶- توریل از حمل وقل رو گفتیم رو ۲۵۲ تومن با حد ضرر ۲۴۷ تومن ...با اینکه حد ضرر گفتم وشکست ببخشید اگر خروج نکردید اون هم تقصیر بنده هست ...بعد شکست گفتیم تا ۲۲۰ جای افت داره وهر کی میان مدت نگاه می کنه یه پله هم اونجا بخره ..
                    ۷- از گروه ساختمان ثامان گستر بود گفته شد بالای ۱۵۰ باید تثبیت بشه هر چند نشد ..ببخشید دیگه الان ۱۴۰ میشه فروخت..حد ضرر ۵ درصد هم میخواهید بزاردی اونم در بازاری که هر یک دقیقه یک تصمیم براش گرفته میشه...

وایل اخر.....بنده یادم رفت بقیه سهام دوستان بگن ..

هر چند هر کس فقط فقط فقط ۲۰ درصد از سبدش رو به یکی از قندیها که گفتم اختصاص میداد الان در کل سبد در سود بود اونم در این بازار ...با صبر بقیه سهام هم به سوددهی خواهند رسید ...اصل اول در بازار بورس حفظ سرمایه هست ..

من پرریسک به چه فکر می کنم دوستان به چه فکر می کنن..

عذر میخوام بهتون توهین کردم ..عذر میخوام از همتون ...شمایی که سهام رشد کرده که این همه روشون وقت گذاشتم وقتی قزوین رو ۲۴۰ با کمال بی عدالتی باز شد همین جا بارها عذر خواهی کردم با این که میدونتسم بازار روزی در ۵۰۰ تومن در صفش می شینه والان کسی نیست کهب گه بابا پرریسک دو هفته رو این سهم داد زد فریاد زد ...ولی حالا همه دارن سهمهایی رو می بینن که فقط در جا زدن حالا خوبه ۴۰-۵۰ درصد ضرر نزدن ...

بعدا مدتی که این سهمها رشدهای عجیب غریب کردن باز همه میان به هم تبریک می گن دوباره میگن باز پریسک غیب شد واز این حرفها ..

برا چی باشم ..باشم تا توهین بشنوم..

فقط اون بالایی نظرش برنگرده بقیه مسائل حل میشه..موفق باشید...

نظر

• Merita
                      ستاره دار (۴)
                      • خرداد ۱۳۹۱
                      • ۳۸۹

من ۲ هفتس كه نقد شدم و از بورس آمدم بيرون و فعلا قصد خريد ندارم ولي همچنان پيگير اوضاع بورس هستم اينو گفتم براي اينكه فكر نكني براي منفي شدن بازار و احيانا رفتن تو ضرر اين حرفو زدم . من حرفم اينه كه وقتي پرريسك مياد و يه تاپيك ميزه و تاپيكش پربيننده ترين ميشه و اين همه كاربر پيگير تاپيكن اصلا خوب نيست كه تو يك ماه ۲ بار هر بار نزديك ۱ هفته تاپيكو تعطيل كنه اونم دقيقا وقتي كه جو سهماش منفي شده ، اين رفتار به نظر من توهين به بقيه ست . من مخلص پرريسك هم هستم چون ازش خيلي چيزا ياد گرفتم و در آينده نيز خواهم گرفت ولي حرفم اينه كه كاربرا هيچ حقي ندارن ؟ همين كاربرايي كه اين تاپيكو پربيننده ترين كردن ، من وقتي اين ۲ خطو مي نويسم انتظار نقدشم دارم و كسي كه يك تاپيك ۵۰۰ صفحه يي را مديريت مي كني نيز بايد تحمل و انتظار نقد را داشته باشد و هميشه و در هر هنري و دانشي قطعا ارائه همراه با نقد است .
                      شما مگر طلبکارید؟

ایشان چه وظیفه ای دارند ؟

یعنی اگر یه هفته بخواهند برن جایی و کار شخصی داشته باشه باید از شما اجازه بگیرند؟

خب مگه مجبوری بیایی اینجا این چیزها را بنویسی؟

مشخص است که شما قصد برهم زدن تاپیک رو داری

کار شما توهین نیست؟

اصلا" ما ایرانیها واقعا" پر توقع هستیم

اگر تاپیک پربیننده ترین باشه چه نفعی به حال پرریسک داره؟

ایشان تحمل نقد را داره ولی کاملا" مشخصه که شما قصدتون چیه. شلوغ کردن و بر هم زدن تاپیک

از ناظر محترم تقاضا دارم اجازه ندهند چنین کاربرانی جو تاپیک را برهم بزنند
                      هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• naruto
                        عضو فعال
                        • اردیبهشت ۱۳۹۰
                        • ۱۸۷۹

با تشکر از زحمات جعفر جان
                        بعضی کاربران دیگه وقاحت رو به حدی رسوندن که خیال میکنن بقیه نوکر دست به سینه شون هستن!و باید ۲۴ ساعته در خدمت اینا باشن! تازه برا اینکه چند روزی هم نخوان مطلب بزنن باید بیان از ایشون کسب اجازه بکنن!!!
                        لطف کنین حد خودتونو بشناسین و اینقدر نمک خورده و نمکدون نشکنین(عادت اصلی ایرانیها)
                        واقعا جای تاسف داره
                        آخرین ویرایش توسط naruto؛ ۱۳۹۱/۰۵/۲۰، ۱۱:۰۵.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۹۰
                          • ۶۷۹۷

۱-قپیرا سرمایش هم حدود دو برابر قزوین هست ..قپیرا ۱۰۰ میلیون سهم داره وقزوین ۶۲ میلیون سهم ..پس چون سهامش بیشتر هست فروشش دوبرابریش معنی نداره ..
                          در مورد بندهای دو سه چهار خودتون می گید زیر ۱۲۰۰ فروخته ..پس وقتی قزوین نتونه ۱۳۵۰ بفروشه قندیها دیگه هم معنی نداره بتونن بالای ۱۳۰۰ بفروشن شکر شکر هست...

در مورد فروش موجودی هم خوب قزوین این ۲۰ تومن که ساخته زیادی هم بوده ..چون سود اصلی این سهم در ۶ ماهه دوم وبعد فصل برداشت رو میشه تا اون موقع هم شکر به ۱۳۰۰-۱۳۵۰ میرسه نرسه هم با همین قیمت ۱۲۰۰ تومنی شکر سود قزوین به ۱۰۰ میرسه وبارها گفتم ۱۰۰ تومن بالا رفتن شکر سود قزوین رو به ۱۵۰ میرسونه ...

اما مهمترین واصلی ترین نکته برا اینکه قزوین بر همه قندیها برتر هست ..

قپیرا بدون داشتن هزینه مالی وسایر قندیها بدون داشتن این هزینه مالی سنکین دارن سودهای اینچنین میسازن ...

ولی قزوین با داشنن همین هز ینه مالی سنگین داره سود ۱۰۰ میسازه وسال قبل سود ۶۶ ساخته با همین سرمایه ..

بعد رفع شدن این هزینه سود قزوین با یک جهش خیره کننده به الای ۳۰۰ خواهد رسید ...

همین قضیه در پترو کرمانشاه هم تکرارا شد که همه از هزینه ارزی اون می ترسیدن که به تبدیل این هزینه ارزی به ریالی به یکیاره سود دوبرابر شد با پوشش بالای ۵۰ درصدی

اتفاف دلیل برتری قزوین رو همین قسمت می بینم ..شکرت با این بار مالی اینطور سود ساخته قپیرا بار مالیش یک یک سوم قزوین هست ..حالا این هزینه مالی از دوش قزوین برداشته بشه اونوقت سود اصلی این سهم رو خواهد شد ...

با همین هزینه فعلا داره پا به پای سهام قندی دیگه سودسازی می کنه واین نشان از برتری این سهم داره ..همچنان منتظر می مانیم..

دوستان در زیر هزینه های مالی قزوین رو می بینن ...ببینید این سهم چه سرمایه گذاری عظیمی کرده که بعدا صداش در یماد ...
                          با این هزینه مالی سنگین سهم داره این سود رو میسازه وبا رفع اون سودش درست به دو برابر افزایش پیدا می کنه ومیشه پدیده گروه قندی ...بیخود نیست سهامدار عمده حتی راضی نیست حجم مبناش رو بده ...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۹۰
                            • ۶۷۹۷

این قپیرا بنده فکر کردم یک سوم قزوین بار مالی داره که وقتی دقت کردم الان می بینم یک بیستم قزوین بار مالی داره ....ارزشهای قزوین روز به روز داره بیشتر نمایان میشه..

درسته الان دوستان میگن این هزینه مالی یک تهدید هست بله بنده هم می دونم ولی قزوین با این ظرفیت تولید بسیار بالا که حدود ۳۰۰۰ تن در روز هست واگر بخواد تمام ظرفیت کار کنه می تونه تولید عجیب داشته باشه وبا سودهای عجیبتر واین هزینه مالی کنترل بشه که دیگه اونوقت این سهم پدیده خواهد شد...

احتمال اینکه روزی قزوین به قیمتهای بالای ۲۰۰۰ خود برسه زیاده ..فقط باید بتونه خوب مدیریت بشه واین هزینه مالی رو سبک کنه تا سودش رو نخوره...

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • خرداد ۱۳۹۰
                              • ۲۰۵۰

درست نيست دوستي كه وقت و تجربشو در اختيار همگان قرار ميده در موردش بي انصافي كنيم با اينكه بعضي وقتا به اين تاپيك سر ميزنم ولي يا ديدن تحليلاشون مطمئنم جناب پرريسك فقط قصدشون كمك به دوستان هست همانطور كه در سايت همسايه هم فعاليت ميكرد پس دوستي كه فقط در تحليل سهم همراه هست نه تبليغ سهم اين رفتارها شايسته نيست لطفا رعايت كنيد.......
                              آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ ۱۳۹۱/۰۵/۲۰، ۱۱:۰۴.
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• naruto
                                عضو فعال
                                • اردیبهشت ۱۳۹۰
                                • ۱۸۷۹

جعفر جان به نظرت فایرا میتونه جزو اون ۲۰ تایی ها باشه؟ یا بشه ۲۱ امی؟:d
                                محصولاشو الان داره حداقل ۴۰ درصد بالاتر از ارقام پیش بینی شده تو بودجه اش میفروشه تو بورس کالا. هفته قبل هم دوباره محصولاتش با رشد قیمت مواجه شدن.
                                سرمایش هم خیلی کمه و تولید کننده انحصاری شمش الیاژی و بیلت الومینیومی تو کشور هم هست و تحریمها داره خیلی به نفعش تموم میشه

نظر

در حال کار...