در اصل توسط ساسان پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/20, 08:09."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post۱. حالا دیگه پای پست من تشکر نمیزنی ممد؟!منو از بی محلی میترسونی؟!
۲. ما خاک این تاپیک ها رو خوردیم،
۳. تو برو از خدا بترس...
۲. آتیش به اونجای اونی که پای تو رو به تاپیک ها وا کرد..:))
۳. از خدا ترسی ندارم.... اما از آدما...:-?"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postنه عمو ساسی. حالا حالا دارمش. اخلاقم اینجوره دیگه. سهمی که بخرم به این راحتی از دستام خارج نمی شه.. تا 2500 فعلا به پدر و مادرش قول دادم که باش می مونم. بعدش خدا بزرگه...
اول صبح شپنا جایگزین شدتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
دوست عزیزم جناب جوادخان 60 :x
شما همونی نبودی که قرار بود بری سربازی و مادرت دل ناگرون بود!!؟؟؟:D
وای ببخشید....#-o
اون بهروز وثوقی بود تو قیصر >:D<آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/20, 12:01."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
ممد ...... دکی هنوز فملیاشو داره ؟ .......... تو چی ؟
بیچاره دکی .... فک کنم اون نصف پشمای باقیموندشم آب شد رفت لاباقالیا
از حق نگزریم این فروشنده ها خیل مندسنن ...بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
لنگه کفش گاندی
قطارها در هندوستان بسیار شلوغند و خیلی وقتها در ایستگاه ها به جای توقف کردن فقط سرعت خود را کم می کنند تا انهایی که قصد پیاده شدن دارند به زمین بپرند و انهایی که قصد سوارشدندارند بپرند بالا و گوشه ای را بگیرند.
روزی گاندی با چند تن از دوستان قصد داشت سوار بر یکی از همین نوع قطارها شود و در حین اینکه بالا پریده و یکی از میله های قطار را میگیرد و پا بر پلکان میگذارد لنگه کفش او از پایش در آمده و کنار ریل قطار می افتد.
گاندی سریعا لنگه دیگر کفشش را در آورده و به نزدیک ان یک لنگه پرتاب میکند.یکی از یاران میپرسد:
یا صاحب چرا اینگونه میکنید؟
گاندی پاسخ میدهد:
کفش ما که ازدستمان رفت بگذار حداقل آن بیچاره ای که کفش را می یابد یک جفت کفش داشته باشد نه یک لنگه!!!
.....ايكاش بجاي مهرورزي ...زحمتكشان خدوم يكم كار با عشق
يا حداقل به لنگه كفش گاندي اندكي فكر ميكردنتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postممد ...... ۱. دکی هنوز فملیاشو داره ؟ .......... ۲. تو چی ؟
۳. بیچاره دکی .... فک کنم اون نصف پشمای باقیموندشم آب شد رفت لاباقالیا
۴. از حق نگزریم این فروشنده ها خیل مندسنن ...
۲. خودم هم تا دیدم آقای پوستین دوز ابقا شد, بدون سود و ضرر دادمش رفت,,, اطلاعات رانتی که همیشه رفقای گل بهم لطف می کنند می گه این بابا , با حمایت مستقیم پرزیدنت از سایپا به اینجا منتقل شد جهت پروژه انتخابات و مخارجش... فقط قراره ۶ ماه . سر این پست باشه اما توانایی بالایی داره جهت تبدیل فملی به خساپای ورشکسته...
خدا قوت ا.ن. .... فقط رو سر ممد مرادی ما هم یادگاری بذاری قبل رفتنت , شاهکارات تکمیل می شه!!!>:D<
۳.دکتر تو این زمینه کم و کسری نداره... یکی از دوستان روایت می کنه یه بار عریان تو میدان انقلاب قدم می زده و کسی نفهمیده لباس تنش نیست!!!!:D
۴. برعکس.. فروشندگان باهوشی هستند....;)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
سمباده نبود آرپیچی 7 بود :D
من و اینهمه خوشبختی مهاله مهاله .....
ببخشید مغزم تاب ورداشته .....
دنیا دیگه مثل تو نداره ....
من همونم که همیشه غم وغصم بیشماره ..... کفتر کاکل بسر های های ...... دستا همه بالا برقصین همه یالا
لی لی لی لی لی لی .....
مندسن وارد میشود فیلمی از ممد شکوفه ..... با بازی زیبای علی مندسن .... ساتیر سه شاخ .... مراد غبشهری و سوسانو .... انجا که پرده ها می افتد ...
او کیست ... در تاریکی شب در چه فکری است ..... با هنرمندی بازیگر طراز اول سینما رکس .... مهربان گنزالس=)) .... تهیه کننده کپیتان .... پشت صحنه
محسن مختاریدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط ساسان پست شده است View Postبا سلام مجدد
ممد جان از دکی چه خبر:)]
گرفتاری توی بدش تمام شد>:D<
نکنه. داره گرفتار نوع شیرینش میشه:D
دکی و گرفتاری شیرین؟؟:O
بعیده بابا...تردید دارم دختر فداکاری تو این زمونه پیدا بشه که جوونیش رو به پای مهربان بسوزونه:->"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postسمباده نبود آرپیچی 7 بود :D
من و اینهمه خوشبختی مهاله مهاله .....
ببخشید مغزم تاب ورداشته .....
دنیا دیگه مثل تو نداره ....
من همونم که همیشه غم وغصم بیشماره ..... کفتر کاکل بسر های های ...... دستا همه بالا برقصین همه یالا
لی لی لی لی لی لی .....
مندسن وارد میشود فیلمی از ممد شکوفه ..... با بازی زیبای علی مندسن .... ساتیر سه شاخ .... مراد غبشهری و سوسانو .... انجا که پرده ها می افتد ...
او کیست ... در تاریکی شب در چه فکری است ..... با هنرمندی بازیگر طراز اول سینما رکس .... مهربان گنزالس=)) .... تهیه کننده کپیتان .... پشت صحنه
محسن مختاری
اگه من بخوام فیلمی با شرکت تو بسازم , حتم دارم بوی پیرهن یوسف هم که باشه , تو تبدیلش می کنی به تارزان!!!>:P
آواتار نو مبارک.. اقلا یه معرفی بفرما بدونیم این دوشیزه خانوم کی هستن؟؟؟
رفتی خونه بخت؟؟!!!"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
همین که هنوز اسم این تاپیک تو گینس ثبت نشده , نشان دهنده دشمنی امپریالیسم جهانی به سرکردگی امریکای جهان خوار با این مرز و بومه....
چطور ممکنه هفته ای ۳ روز این تاپیک بسته باشه اما اسمش جز مفاخر جایی نیاد؟:-/
بنده از همین جا به مستکبران عالم, خصوصا جاسوس سه جانبه شون مندسن.... اعلام می کنم که: هر چه دوست دارید شیطنت کنید... ما دامن مهربان و دوبنده کاپیتان رو رها نمی کنیم....
پ. ن.
مندسن پسرم.... این دفه چه گندی زدی؟؟؟X-("سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
بچه های خوبم شخصا بهتون قول می دم اگه صندوق دریافت پیام خودتون رو فعال کنید اتفاق بدی براتون نیفته...
بله.. با شمام...
علی کرمی.. مندسن.. جواد 60
جواد 60 جان در صورتی که نمره دیکته ات بالای ده بوده صلاحیت داری تو این تاپیک مطلب بذاری.. نترس بابا...اینجا نه سواد می خواد نه تربیت!!! اگه درست مطالب رو بخونی حساب کار دستت میاد...#:-S
یه پست هم در صفحه 125 مربوط به خودته... زیرلفظی نمیدیم.. همینجوری بیا و جواب بده دیگه..:D"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
نظر