حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

غضنفر: برو يه نوشيدني واسم بگير

پسرش: كولا يا پپسي

غضنفر: كولا

پسرش: دايت يا عادي

غضنفر: دايت

پسرش: قوطی يا شيشه

غضنفر: قوطی

پسرش: كوچك يا بزرگ

غضنفر: اصلاً نميخام، واسم آب بيار

پسرش: معدنی يا لوله كشی

غضنفر: آب معدنی

پسرش: سرد يا گرم

غضنفر: ميزنمتا !!!

پسرش: با چوب يا دمپایی

غضنفر: حيوون

پسرش: خر يا سگ

غضنفر: گمشو از جلو چشام

پسرش: پياده يا با دو

غضنفر: با هر چي برو فقط نبينمت

پسرش: باهام ميآیی يا تنها برم

غضنفر: ميآم ميكوشمتااااا

پسرش: با چاقو يا ساطور

غضنفر: ساطور

پسرش: قربانيم ميكني يا تيكه تيكه

غضنفر: خدا لعنتت كنه قلبم وايساد

پسرش: ببرمت دكتر يا دكترو بيارم اينجا

غضنفر: تو بخش سي سي يو

پسرش: واسش گل ببرم يا شيريني
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
      یا خدااااااااااااا ............ علی کرمی این خودتی؟؟؟؟؟؟@-)
      هر چی خورده بودیم پرید:O
      یه وقت شب تو خوابمون نیای:-SS
      مندسن پا شو دربرییییم:)]

پ. ن.
      مهربان انقد ادعای پرس سینه و دوربازو کردی تا خدا حالتو گرفت و علی رو فرستاد سروقتت... ;;)
      حالا باز جای شکره من عکس سند رو کردم که خبری نیست... بنده خدا مندسن فریبا رو بگو که چند ساعته گرخیده و پا تو تاپیک نذاشته....=))
      خداییش ممد زدی تو خال .... یعنی بعد از ظهری تا حالا هفت هشت بار اومدم تو تاپیک مطلب بزنم اصلاً زبونم بند اومده .... مغزم هنگ کرده به مولا .... این دیگه چه بلای اسمونی بود .... ولی خدا رسونده واسه مهربون .... مهربان جان قدم نو رسیده مبارک ایشالله خدا بهت بخشیده باشه ....:D

ولی یه سوالی که تو ذهن نقاد من ییهویی نقش بست اینه که این هیکل با شیرازی بودن علی جور در نمیاد .... خودت میدونی دیگه شیرازیا چقدر اهل تلاش وتکاپو هستن =))

یه سئوال دیگه هم همین الان که این غول بیابونیو دوباره دیدم تو ذهنم متبلور شد اینه که من نمیدونم چرا بچه های این تاپیک که میخان از خودشون عکس بزارن میرن دم در مستراح :))... به جون ممد راست میگم پشت سرشو نیگاه کن تو عکس ... حالا باز خوبه ممد خلاشون در داشت مال تو که درم نداش:D
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
        مندسن

من که آخرش نفهمیدم دختری یا پسری ... شککم از این بابت که دختر هستی داره زیاد میشه .. شمارتو بده یه زنگ بزنم بلکه صدای ناز پر آوازت رو بشنوم

راستی من شارژ ندارم تو زنگ بزن امروز یه دو تومن کاسب شدیم دادیم یه کارت شارژ که کلهم خرج شد .........ما شدیم پا منبری ممد .. ممدم که کم نزاشت تا فیها خالدون شارژ گوشی ما رو خالی کرد

همه شارژشونو پا یه تکیه به هدر می دند ما روو ببین چه طوری داریم .... ده دیقه و 43 ثانیه فقط داشتم گوش میدادم شانس آوردم تو صف ناهار بود و نوبتش شد وگرنه ... الله اعلم

حسن هستی یا فریبا نمیدونم ولی یه لینک برات گذاشتم شاید به دردت بخوره ظاهرا همایشاشون تو اسفنده

ولی یه سوال دارم تو هم شرکت میکنی ؟

کدومشون هستی؟

میگم این دفعه رو بیا میهن پرست باش عکس یکی از این هموطنامونو بزار آواتارت تا لااقل به نوبه خوت یه مشت محکم به ..ون استکبار و امپریالیسم جهانی زده باشی

علی ... این وقت شبی برو حیا کن ... من الان جوابتو بدم جیم ثانیه در تاپیک و میبندن هنوز شرایط جنگیه بابا جون من .... الان یعنی همین الان ساعت دوازده شب تو این تاریکی کپیتان با یه هواپیمای سم پاش بالا سر این تاپیک داره پرواز میکنه یعنی کار هر روز و هر ساعتشه یعنی از نظر اون کل مملکت و سایت در امانن فقط این تاپیک نا امنه ... بدتر از اون این علیرضا جمالی نشسته رو صندلی لنگشم گذاشته رو اون لنگش .. صندلی رو هم تکیه داده دیوار وعینک دودیشو با دستش داره میچرخونه گاه گداری یه چششو نیم بند باز میکنه ببینه این تاپیک پست خورده یا نه بیاد سروقتش ... باور کن این دوباری هم که سایت قفل شد ومن معذب شدم البته بخاطر پستای من نبودا گفته باشم بچه ها مخصوصاً ممد شکوفه خیلی دعاگوم بودند... بزار این دعای بچه ها پشت وپناه یکی دیگه باشه ....:D شب عیدی جونم مرگ نشیم:p

بعدشم من به تو نفله میگم برو آدرس این جوونای بی پناه و معصوم و در بیار میری ادرس سایت واسه ما میزاری الحق که شیرازی .... هستی ;) ... سایتشو که خودمم بلد بودم مهم محتویات سایته وادرس تلفن نشونی اندازه ...:D ایشالله خدا قسمت همه جوونا چه مجرد چه متاهل بکنه برن زیارت .. ما که بخیل نیستیم .. هی دل غافل:*:D

چی یعنی سی داش .... ما رو شرکت تو این مسابقات ... حاجیت فقط تو مسابقات رقص شرکت میکنه ... اتفاقاً تو برنامم بود ایشالله اگه این کمر اجازه بده یه کلیپ رقص بندری خودمو با آهنگ دختر احمد اباد تو عروس بندری .. واستون بزارم فیض ببرین>:D<

آخ آخ گفتی علی ... خدا نصیب گرگ بیابون نکنه این ممد بره بالا منبر ... فقط یه عمامه کم داره البته خیلی هم بهش میاد .... ملای بی ریش متاهل ... مغز ادمو با .... قاطی میکنه از بس روزه میخونه ....هنوز خدا رو شکر ترکشش به ما نخورده ولی مهربان وتو ظاهراً داغ دیده شدین ایشالله غم اخرتون باشه حالا :D.... باورکن هر سال همراه اول واسه ممد هدیه ویژه میفرسته :p=))
        آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/02/25, 01:31.

نظر

• مندی
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 522

امشب این مطلبو خوندم خداییش دپرس شدم ... ایشالله شما هم بشین:D

دختران از این هفت نوع مرد نفرت دارند :
          1 – مردان ساده لوح 2 – مردان همیشه در سفر 3 – مردان بچه صفت 4 – مردان زخمی 5 – مردان تعهد ناپذیر 6 – مردانی که تعادل روانی ندارند 7 – مردانی که بیش از حد در کار خود غرقند

والا از خدا پنهون نیست از شما رفقای ناخلفم چه پنهون که شماره های 1 و 5 و6 در وجود اعلی همایونی خود مشاهده نمودیم من نمیدونم این ترشیدگان تو دلبرو چرا اینقده توقعشون زیاد شده ... بابا به کی بگم اجیتون اگه بخاد به شما جواب مثبت بده اولاً که در حال درس خوندن هستم وقت ندارم ... بعدشم مهریه ای که میدم دوتا سکه یه گرمی به نیت دوطفلان مسلم =)) هست حالا میخاد خوشتون بیاد میخاد بیاد یعنی باید بیاد:D

پ . ن : گزینه های 2و 3 در وجود ممد شکوفه هست البته گزینه 3 بیشتر منظور استفاده بیش از حد این نااهل از کلمه بچه هست :p

گزینه های 3 با توضیح مربوط به بچه که در بالا اشارت شد و گزینه 7 دو گزینه ای هستن که شامل مهربان میشه:D

اخ اخ خبر مرگم ساعت دو نصف شبه ... فردا باید مثل بز اخمش از خاب بلند شم برم سرکار کارگری ... مندسن برو کپه مرگتو بزار این وقت شبی.. تو اون روحت .....

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

با سلام
            ممد خان
            شپنا را دیروز 2080 رد شد :D
            نفت ایرانول را دیروز دادم به صف>:D<
            امروز هم شاوان داد به صف<:-p

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

....ممدددد....کلا شهیدیییی....
              ....مندسن یه ککم دندون رو جیگر بزار بجان خودم برگردم نسخه پیچت میکنم....تمام مطالب تو رو بویژه میخونم....
              ....علی کرمی....یعنی بینی بین الله این عکس خودته....:-?
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                ....ممدددد....کلا شهیدیییی....
                ....مندسن یه ککم دندون رو جیگر بزار بجان خودم برگردم نسخه پیچت میکنم....تمام مطالب تو رو بویژه میخونم....
                ....علی کرمی....یعنی بینی بین الله این عکس خودته....:-?
                منم که خدارو شکر ،هویج!:(
                تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                  با سلام
                  ممد خان
                  شپنا را دیروز 2080 رد شد :D
                  نفت ایرانول را دیروز دادم به صف>:D<
                  امروز هم شاوان داد به صف<:-p
                  مبارکا باشه ساسی جون... بیا و یه بار دیگه نخرشون!! شک ندارم فردا وصندوق تو پاچه اته!!!!

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                  ...
                  ۱. .ممدددد....کلا شهیدیییی....
                  ....۲. مندسن یه ککم دندون رو جیگر بزار بجان خودم برگردم نسخه پیچت میکنم....تمام مطالب تو رو بویژه میخونم....
                  ....۳. علی کرمی....یعنی بینی بین الله این عکس خودته....:-?
                  ۱. نه بابا.. شهید کدومه... من جانباز 99 درصدم....
                  ۲. به به... چه شود....
                  ۳. مهربان جون می بینم که توجهت جلب شده... به سرشونه هاش حسودیت شده ها!!!

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                  منم که خدارو شکر ،هویج!:(
                  نخیر.. تو چغندر...
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

مبارکا باشه ساسی جون... بیا و یه بار دیگه نخرشون!! شک ندارم فردا وصندوق تو پاچه اته

با سلام مجدد
                    این وصندوق تو پاچه اته یعنی چه ؟؟؟؟ :O

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

یعنی رو روند خریدهای تناوبی که تو هفته شپنا و وصندوق می خری و می فروشی, حتما وصندوق رو فردا خواهی خرید که تو پاچه ات می ره... شک ندارم که با ضرر ازش خارج می شی عمو ساسی!!!!
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• ساسان
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 728

ممد جان
                        تا قبل از ظهر که نقد نقد بودم:D
                        حالا همت 4 کارگزاره که چند تا شپاس به من بدن;)
                        وصندوق که قبلا ازش خارج شده بودم:*
                        تا فردا :x

ممدی
                        یک پیشنهاد خرید بده بی زحمت >:D< >:D<

نظر

• ساسان
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 728

تخت مرگ!
                          چند وقتی بود در بخش مراقبت های ویژه یک بیمارستان معروف، بیماران یک تخت بخصوص در حدود ساعت ۱۱ صبح روزهای یکشنبه جان می سپردند. این موضوع ربطی به نوع بیماری و شدت وضعف مرض آنان نداشت.

این مسئله باعث شگفتی پزشکان آن بخش شده بود به طوری که بعضی آن را با مسائل ماورای طبیعی و بعضی دیگر با خرافات و ارواح و اجنه و موارد دیگر در ارتباط میدانستند.

کسی قادر به حل این مسئله نبود که چرا بیمار آن تخت درست در ساعت ۱۱ صبح روزهای یکشنبه جان می سپرد.به همین دلیل گروهی از پزشکان متخصص برای بررسی موضوع تشکیل جلسه دادند و پس از ساعت ها بحث و تبادل نظر بالاخره تصمیم گرفتند تا در اولین یکشنبه ماه، چند دقیقه قبل از ساعت ۱۱ در محل مذکور برای مشاهده این پدیده عجیب و غریب حاضر شوند.

در محل و ساعت موعود، بعضی در حال دعا بودند، بعضی دوربین فیلمبرداری با خود آورده ودو دقیقه به ساعت ۱۱ مانده بود که «پوکی جانسون» نظافتچی پاره وقت روزهای یکشنبه وارد اتاق شد. دوشاخه برق دستگاه حفظ حیات را از پریز برق درآورد و دو شاخه جاروبرقی خود را به پریز زد و مشغول کار شد! ;)

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                            ممد جان
                            تا قبل از ظهر که نقد نقد بودم:D
                            حالا همت 4 کارگزاره که چند تا شپاس به من بدن;)
                            وصندوق که قبلا ازش خارج شده بودم:*
                            تا فردا :x

ممدی
                            یک پیشنهاد خرید بده بی زحمت >:D< >:D<
                            شپاس بالای ۲هزار رو من نمی خرم... تو مبارکت باشه عمو ساسی..
                            پیشنهاد خرید که چه عرض کنم... اما خودم حتاید و وتوس رو 3- امروز خریدم....
                            (نيچه)

نظر

• ساسان
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 728

شپاس بالای ۲هزار رو من نمی خرم... تو مبارکت باشه عمو ساسی..
                              پیشنهاد خرید که چه عرض کنم... اما خودم حتاید و وتوس رو 3- امروز خریدم....
                              ممد جان
                              شپاس 4000 تومن

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

نخیر.. تو چغندر...
                                بله باتشکر!;(

ممد وصنا رو حال میکنی؟!:D:D:D:D
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...