حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    جواب قانع کننده ای داد بهم!همون بهتر که تو خصوصی جواب داد!!!!وگرنه فکر کنم بورسی کلا فیلتر میشد...;)

1. باشه بابا ما قبول کردیم تو هیچ کاره ای!!!:))
    ممد تو منو یاد هاشمی میندازی...

2. سعید پور احمدی----مشایی
    3. اشکبوس----احمدی نژاد
    4.علی کرمی----صادق زیبا کلام
    5. مندی---جم تی وی
    6. مهدی---لاریجانی
    7. خودمم قاعدتا باید حسن روحانی باشم دیگه!:D
    8. مهربان هم میتونه حکم رهبری رو به دست بگیره...;)
    1. لطف داری به من اما خط فکری من وجناب هاشمی حتی به امر ولایت نیز نزدیک به هم نمی شه... من تفکراتم اومانیستی لیبرالیستی سکولاریستی سوسیالیستی می شه باشه اما هاشمیسته نچچچچچ!!:->
    2. سعید استاد بزرگیه.. فروتن و مشتی... من مایلم بهش بگم پاپ بندیکت...;;)
    3. اشکبوس هم به دلیل خدماتش حیفه ا.ن. باشه... در آینده جاهای بزرگی رو فتح خواهد کرد... تو بش بگو اشکبوس فرگوسن!!B-)
    4. علی که کارش درسته... نظرات شخصی و جالبی داره که دو قسمت اند... نظریات تازه و نظریات درست... فقط ایراد کار اینه که تازه ها درست نیستند و درست ها تازه...8-} ولی کی نمی دونه که چقد خاطرشو می خوام و نظراتش رو حتما و به طور کامل گوش می کنم.. گرچه که شاید به هیچ کدوم هم عمل نکنم;)
    5. مندی و جم تی وی؟؟ بهتر بود بگی پرشین تون=))
    6. مهدی هم کارش درسته.. در حیطه تحقیقات یه پست وزارت بهش می دیم:-B
    7. خودت رو اشتب گفتی... همون طور که مندسن در خصوصی به عرضت رسوند تو همون شاگرد بچه مثبته هستی که اولین میز پاتخته بغل دست معلم می شینه!!:-$
    8. مهربان هم با توجه به مقام و سن و کسوتش میشه بابای جنتی:p
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• has456
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 52

جهت اطلاع دوستان

حدود ١٠٠٠ قلم از داروهاي داخلي از ٣٠ تا ٥٠ درصد از ديروز افزايش قيمت داشتند

نظر

• beny_63
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 49

یعنی اون وملت فقط منتظر خروج من بود؟؟ :-s اونم با ضرر X-(
        البته آریا ملل زرین رو 39 تومن بدجور می خرید که من هم میگفتم عجب حقوقی خفنیه! اما امروز که رو 43 تومن کلا از سهامداری خارج شد تازه فهمیدم سفته بازی بیش نبوده
        خوبیش اینه که حداقل سهمو از مقاومت ردش کرد...

زیاد جدی نگیرید خواستم یه ذره هوای تاپیکو بورسی کنم :">

نظر

• beny_63
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 49

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
          ساسی جان تو گروه خونت با من یکی نیست.. اما برا شفاف سازی سبد من در حال حاضر:
          کهمدا. ومعادن. شراز. فولای. وصندوق
          حالا سبدتو رو کن بینیم کجای کاریم!!!!

پس شتران کو؟؟؟ لسرما؟؟؟

کهمدا، ومعادن.... منم دارم! -------> جسارتا و اجالتا و خواهشا اگر مایلید بگید کی خروج می کنید؟ :)

نظر

• beny_63
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 49

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
            جهت اطلاع دوستان

حدود ١٠٠٠ قلم از داروهاي داخلي از ٣٠ تا ٥٠ درصد از ديروز افزايش قيمت داشتند
            هرگونه اطلاع رسانی و اخبار ارزش تشکر کردن داره و ازتون بابت خبر ممنون
            اما اینکه دارو گرون بشه به شخصه دل منو خیلی به درد میاره.... برای همین هم هست که هیچ وقت سسراغ سهام دارویی نرفتم...

نظر

• trade secret
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 75

با سلام حضور پزشک محترم دربار
              مدتی نبودم الان تاپیک مطبتون رو نمی تونم پیدا کنم
              یک سوال پزشکی مشورتی داشتم
              متاسفانه پیغام خصوصی فعال نیست. به چه صورت میتونم مطرح کنم
              با تشکر

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

درود و بابت تاخیر در پاسخ, پوزش... پای فیلم بودم که خستگی امان نداد و خوابیدم و الان که بیدار شده ام پرسش دوستان رو دیدم

1. آقا مرادِ گل مراد... بلد نبوده درست خداحافظی کنه... با این که دلیلش رو نگفته اما فکر کنم مثه یار دوقلوش مندی, سخت!!! درگیر درسه...:D

2. خانم بنی... من حد ضررم زده بشه خروج می کنم... هر دو سهم شتران و لسرما آینده خوبی دارند اما بازیگران خوب نچ... با پولش البته خریدای خوبی انجام شد و ضرر جبران شد..
                درباره زمان خروج هم بهتره زیاد اطلاعات ندم.. چون نماد صف فروش میشه!!;) به صورت کلی نماد بنیادی مناسب رو با روند سبز می خرم و باش هستم تا نزولی نشده یا وقتی که به مقاومت قدرش برسه و روندش تخت بشه و معطلم کنه.. حالت سوم هم هست که در 25 درصد آخر روند صعودش خارج می شم چون به تارگت بنیادیم پابندم و اعتقاد دارم خریدارم هم باید سود کنه...;;)

3. وملت رو بارها بنده از ارزشش صحبت کرده ام اما شخصا تا بالای 43 تومان تثبیت نشه داخلش نمی شم چون نمی ذارن بالا بیاد...:)]

4. تاپیک مطب دکتر مهربان در بخش آزاد همین فورام قابل دسترسیه دوست عزیز... بنا به سیاست مدیران سایت, جهت آشنایی کاربران, هر از چندی یکی از تاپیک های اون بخش به بخش بورسی منتقل شده و سپس بازگردانده می شود...:)
                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/27, 01:37.
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• قاتل بروسلی
                  كاربر فعال
                  • Feb 2012
                  • 684

دکتر حجم مبنای فارس رو هم دادم. :^o
                  برو حالشو ببر.
                  کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                  ندایی آمد که :
                  او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• sourena
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 1080

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                    السلام علیک یا سیدی سورنا ...کیف حالک سیدی ...عندما انت فی بند و المسدود ، انا المحزون :(

انت حبیبی سیدی سورنا .... انا تُربُ القدمِ العُشاق...:p

سیدی ...ولا لاویوو آواتاریو !!!! ؟؟؟ ....@-) ... انت المحکوم فی الخشمِ الشیطان ...:D

فی الحال سیدی سورنا فی المورد الآواتور ....لا حرف انت ، لا حرف انا ...:D

هذا محبوب ؟؟؟
                    .....اَنا اُحبُ الرقص الشمشیر ...:x

به به خوشوقت شدم.چاکرشما ماشالله خان در خدمته
                    شما محسنه هستید؟هارون جان چطورن؟
                    هنوز ماست و خیار میل میکنند؟
                    یادش بخیر چه عیش و عشرتی داشتیم تو حرم
                    البته هرچه حال برده بودیم مسرور سیاف و سامیه قاتل الفیل از دماغمون در آوردن
                    خلاصه کنم.مغز قلم تعال بغلم
                    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                      درود
                      دوران تعلیق من تمام شد
                      و به جهت دوستان خوبم در این تاپیک اولین پستم رو می زنم که یه دونست هم خودش هم مخاطبینش
                      ....
                      و درود مخصوص به ممد شکوفه عزیز که هفته پیش افتخار داشتم صدای قشنگش رو استماع کنم
                      ممدرضای عزیز من هم آزادی!! رو بهت تبریک می گم...:p
                      مخلصت هستم... همه دوستان این تاپیک برام عزیزند.. خصوصا منتظر شنیدن صدای زیبای انکر الاصوات مندی هستم;)

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                      .....سورنا جان....ممد جیگریه.....نفسه.....ملایم....معتدل....
                      دکتر بیا یه چوب بردار بزن تو سرم و انقد شرمنده ام نکن...L-)
                      حقیقتا لیاقت ندارم.. مراد و مندسن به قربانت/:)

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                      ....ممد....همین تله پاتی که بین منو تو بدون رویت همدیگه وجود داره عامل مهم حرکت و پویایی این تاپیکه....این رو به جد میگم....هیچوقت گمان نمیکردم که در عالم مجازی بتونم فردی رو پیدا کنم که خونه امو باهاش تقسیم کنم و اینطور احساس راحتی و امنیت داشته باشم....اونم من که کلا ادم ناراحتیم....بیشتر رو لبخند کار کن تا دفعه بعد عینکو بردارم....

دکی همه خوبند.. فقط من و تو بدیم....:-$
                      (نيچه)

نظر

• rezasedghi
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 80

سلام از جوابت خیلی خوشم اومد. البته ما که سهام باز نیستیم.
                        [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

از جواب کی خوشت اومد صدقی جان؟؟:-/
                          (نيچه)

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

سلام به همگی ... نه به دیروز ماشاله همه شنگول ..هی شیلنگ تخته مینداختین نه به امروز ..بیخیال دنیا ..من تو این دوسالی که تو بورسم گوش شیطون کر .. بیس میلیون ضرر کردم:D ...اندازه یه ت.. مورچه هم ناراحت نیسم ...
                            فردا امتحان دارم ..استادمون خانومه:x ...فکر بد نکنین 50 سالشه:(...ممد همونی که کلمه بیوریتم و بهم یاد داده وتو خیلی بهش ارادت داری ومیخاستی ببینیش :D... ممد ..خبرت قرار بود یه دونه یاداشت کاربری واسم بفرستی .. ممد:*
                            خلاصه 30 تا سوال داده گفته برین جواباشو از تو اینترنت پیدا کنین =((... تنها کسی که تو کلاس داش التماسش میکرد استاد تو روخدا یه کتاب معرفی کنین من بودم ...B-)

آخه من وقتی میرم تو اینترنت دنبال همه چی هستم الا مطالب علمی ..اینطور بچه ماهی ام من .. محال ممکنه من تو اینترنت باشم تو چت نباشم ...جدیداً زدم توکار چت با این چینی وژاپنیا :x...
                            خصوصاً ژاپن ...رفقا بهم آنتن دادن گفتن الان ژاپنیا دربه در دنبال تغییرات فیزیلوژیکی آدماشون هستن ...خیلی دختراشون عاشق چشمای غلمبه ان .. یاران بهم گفتن مندی تو چشات شهلاس نه فکر کنین مثل مهری هستا .. به طرز عجیبی واقعاً شهلاس:-B ..هر کی مارو میبینه میگه مندی مواد میکشی ...:-&

بماند گفتن اگه ازدواج کنین ودنبال بچه باشین وام هم میدن ..خونه امکانات فول در اختیار ...من یه شرط کردم گفتم من یه خونه که حمومش وان داشته باشه میخام گفتن میدیم بهت ..تو بیا
                            آخه میدونین من خیلی به وان حموم وابسته ام ... ینی هیچ لذتی برا من بالاتر از این نیس وقتی خسته میای خونه.. کسی هم خونه نباشه اونوق لباسا رو پرت کنی تو در و دیوار بری تو وان آب گرم با عرق نعنا ...وااااااااای:D
                            ممد ...یاداشت کاربری چی شد ....;)
                            سورنا ...این بیانیه عربی که واست فرستادم بدون اون لحظه یاد خاطرات قدیم افتاده بودم ..هیییییییی ...دختر مصری ...
                            هف هشت سال پییش ...تا از مدرسه میرسیدم خونه ..یدونه کامپیوتر از این زغالیا داشتیم قبل از اینکه لباسمو در بیارم اول دکمه اینو میزدم ..دهن آدمو سرویس میکرد بیاد بالا ...بعدش میرفتم سر ناهار و یه کوچولو چرت عصرگاهی بعدش میددیم تازه داره آیکنای صفحه میاد رو صفحه ....
                            خلاصه با اینترنت فوق سرعت دایل آپ میرفتم چت یاهو مسنجر ....خدا لعنتشون کنه اونی که این چتو بست ...
                            با یه دختر مصری رفیق شده بودیم :D...عجب دورانی بود ...عربیم از اونجا تقویت شد ...سر نوشتن یه جمله دهنمون سرویس میشد ...بقیشو بعدن میگم ..:p
                            برم تو اینترنت ببینم میتونم رکورد شیکنی کنم دنبال مطالب علمی استادمون باشم یا فردا باهاس برم درسشو حذف کنم ..توکل به خدا ...ما ناامید نیستیم ...خدایا دستمون به درگاه توس ..ذهنمونو منحرف نکن... این یه شبو جون مندی بخیر بگذرون بقیه شبام مال تو :D...
                            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

1. مندی خدا ایشالله به حق همین شب عزیز شفات بده...[-o<
                              دیگه حرف خاصی ندارم...:-"

2. تا حالا چند بار پرسیده شده باز هم تکرار می کنم دوستانی که مایلند پیام خصوصی شون فعال شه کافیه در لینک زیر درخواست خودشون رو درج کنند..
                              البته شرطش رسیدن تعداد پست های مفید کاربر به عدد شریف 100 می باشه...

http://forums.boursy.com/showthread....121#post327121
                              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/27, 22:02.
                              (نيچه)

نظر

• javad60
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 154

خودشکوفا جان
                                یه mkhz بود که دکتر میگفت تو سرشم مثل تو دلش هیچی نیست و پاک پاکه...
                                کجاست؟ ;)

نظر

در حال کار...
                                X