حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
    ساسی جان تو گروه خونت با من یکی نیست.. اما برا شفاف سازی سبد من در حال حاضر:
    کهمدا. ومعادن. شراز. فولای. وصندوق
    حالا سبدتو رو کن بینیم کجای کاریم!!!!

جان
    تازه سبد رو کنم
    ممدی
    فعلا شراز مشترکیم:D
    خدا ضایع نکنه:-w
    سهم مورد نظر که بسته نیست:-?
    من به گفته تو اعتماد الکی کردم
    شخارکو الان 27150 دادم رفت
    برای فردا سهم مورد نظر را میشینم سنگین

>:D<
    آخرین ویرایش توسط ساسان؛ 2013/05/26, 11:16.
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

...عزیزم حمید...اشتباه نکردی و لی اشتباه کردی....ما جوونای این مملکتیم...زیر 30 سال ما فنا شده است.....

حرف حق...:((
      تمام سال من بی تو...

نظر

• has456
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 52

...چاکرت بررمم داداش گلم تا این حس اتشین و شور علوی که در تو میبنیم نخوابیده من سریع شماره کارتو پی ام میکنم تا خدای نکرده فرصت انجام این عمل خیر از کفت نره.....میدونم خودتم راضی نیستی....:D
        ....من سال جدید رو با پابوسی جمکران و حرم حضرت معصومه شروع کردم....باشه که عاقبت بخیر بشیم و مولا دستگیرمون باشه....
        ....مهدی من موندم این کشور که اینقدر منفوره چرا همه ارزوی رسیدن بهشو دارن...چرا هرکدوم از همله نظام که از حاکمیت میبرن و یا فرزندان مسوولین که متواری میشن سریع به اون ویا کشور های هم قطب میرن....نمیدونم این کشور بده چرا همه خیز برداشتن برن اونجا....اون دوتومن یادت نره....
        ....اوووف مهدی گفتی روسیه.....دوبی بودم داشتم با یه دختر روس فروشنده لباس آشنا میشدم ببین بدون لژ قدش 3 سانت بالا من بود....البته من سریع نفس اماره رو سرکوب کردم...:(....
        ...اما گفتی مندییییی....X-(B-)
        دکتر جان یک پیشنهاد دارم باست میگم سوئد و بیخیال شو بذار اونجا اروم شه مقصدتو عوض کن به یکی از همین کشورها ی فوق الاشاره شاید فرجی حاصل شه ;)

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

امروز در تاپیک اداف مبحث جالبی راه افتاده...یه نکته بگم که شاید بهش کم توجهی شده...

ما در اداف مخلص همه استادان و کارشناسان بازار سرمایه هستیم اما اگر کاربری و استادی سهم معرفی شده توسط خودش رو در شبی که معرفی کرد, فرداش فروخت جای گلایه باقی میذاره..

دوست عزیز تردید نداشته باش این کارشناسان بدون برنامه قبلی و داشتن سناریو های چندگانه خرید و فروش پای سیستم معاملات نمی نشینند که کار به تصمیمات لحظه ای برسه...

به عرضم توجه کنید... بنده معتقدم یه کارشناس بزرگ با جریانات هیجانی بازار همراه نیست و به دلیل تسلط بر نمودار و بنیاد, اگه روزی دستور به فروش داده حتما شب قبلش در نمودارها پالسی از خروج گرفته و یا موقعیت روانی بازار رو آماده ریزش ارزیابی کرده... اما برای نجات سرمایه اش از کنار موضوع مورد بحث با سکوت گذشته...

حالا اینجا پرسش پیش میاد که چرا این فرد همون شب که فرمان به خرید صادر کرده, فرداش و ساعت 9 صبح خالی کرده و بعد هم با افتخار ساعت 9:10 دقیقه میاد تو تاپیکش می گه فروختم رفت...

به نظر شما این آقا یا خانم رفتارش پذیرفتنیه؟؟؟

پ.ن.
          خیلی ها میان می گن چون فلانی در فلان جا و فلان زمان به من سود رسونده پس آدم خوبیه و امکان نداره خطا کنه...
          به دو نکته توجه فرمایید..
          1. ما نمی گیم کسی بد یا خوبه... صرفا می گیم این عملش زشته.. اما منکر صد تا صفت خوب همون آدم که نیستیم.. مثلا شاعره یا ورزشکاره و و و و.. ولی فعلا عمل زشت راهنمایی که منجر به ضرر همنوعش شده ازش سر زده.. اون هم نه به سهو.. کاملا عمدی و دانسته و برنامه ریزی شده...

2. یه راننده حرفه ای که 1 ملیون کیلومتر رو بدون حادثه هم پشت سر گذاشته با یه دقیقه غفلت ممکنه به کام مرگ بره... خودتون رو خیلی درگیر گذشته افراد نکنید.. هر یک از ما ممکنه در پرتگاه بعدی سقوط کنیم.. پول هم که کلا چیز وسوسه گریه... این حرف رو جدی بگیرید...
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
            مندی جان
            ارادت.شیفته مرام و نوشتارتم
            اما آواتار قبلی رو بیشتر دوست داشتم
            السلام علیک یا سیدی سورنا ...کیف حالک سیدی ...عندما انت فی بند و المسدود ، انا المحزون :(

انت حبیبی سیدی سورنا .... انا تُربُ القدمِ العُشاق...:p

سیدی ...ولا لاویوو آواتاریو !!!! ؟؟؟ ....@-) ... انت المحکوم فی الخشمِ الشیطان ...:D

فی الحال سیدی سورنا فی المورد الآواتور ....لا حرف انت ، لا حرف انا ...:D

هذا محبوب ؟؟؟
            .....اَنا اُحبُ الرقص الشمشیر ...:x

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              مدیونید اگه فکر کنید منظورش منم:D

داش مهدی تو دیگه چرا؟!!بابا این وصله ها به ما نمیچسبه،اصلا حالا که اینطور شد اینو داشته باش:

ما همه پیروی خط ممدیم

بر همه تاپیکا حمله میبریم

مهری جون،مهری جون،تو چقد گلی

مندی جون،مندی جون،تو چقد خلی

ممد و مهری،ساسان و ساتیر

داش مهدی،بنی،علی و مندی

سرور،تایپکــــــــــــــــا،مهربان و رفقــــــــــا<:-p
              دوستان عزیز با دیدن شعر بالا خیالم راحت شد که جانشین حافظ و سعدی و مولانا و فردوسی از قم برخاسته....

خصوصا این مصرع که حقیقتا شور انگیزه:

مندی جون،مندی جون،تو چقد خلی=D>=D>

استاد مراد... بیشتر ما رو مستفیض بفرمایید:-&

پ.ن.
              جناب استاد مندی هم قطعا حق پاسخگوییشون محفوظه... منتظر جوابشون هستیم;;)
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/26, 17:36.
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

مندی جون،مندی جون،تو چقد خلی

<:-p
                ملا مراد ..打开你自己的坟墓穆拉德·肯尼迪 ...:D

معنیش یه چیز تو مایه های کاری که ملا میکنه هست ...:-B
                دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                  ملا مراد ..打开你自己的坟墓穆拉德·肯尼迪 ...:D

معنیش یه چیز تو مایه های کاری که ملا میکنه هست ...:-B

یه چیز جالب بهت بگم مندی،من چند سال پیش ازمون ورودی حوزه دادم،قبول هم شدم(رتبه ی 40 ازمون شدم :D:D:D:D:D، نصف وقت ازمون رو هم خواب بودم تازه،حالا خودتون حساب کنید چه انشانهای وارسته با ای کیوی بالایی میرن حوزه)،بعدشم رفتم مصاحبه ی حضوری و اون رو هم قبول شدم و گفتن میایم تحقیقات محلی،اگه مشکلی نباشه خبرت مکینم...

یه مدت بعد زنگ زدن که برای ثبت نام بیا...

هرچند من گفتم نمیام چون با روحیاتم سازگار نیست!:D اما تو حواست رو جمع کن که من استعداد ملا شدن تو وجودم بالقوه وجود داره،یه وقت بالفعلش نکنم که مصداق همین شعر کاری که ملا میکنه بشی...;)

پ.ن:ممد تو هم حواست رو جمع کن ها،اگه تو سوپریم لیدر باشی،منم چیزی از احمدی نژاد کم ندارم تو این رمینه،تا الانشم حرمت موی سپیدت رو نگه داشتم،هی من میخوام مراعات کنم،براش شعار میسازم،ما همه پیرو خط ممدیم،اونوقت این.....اســــــــــتـــــــــغـــــــفــــــرالله ...X-(>:)
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

ملا مراد جان بهتره زیاد موضوع رو کش ندیم..

با شناختی که از توانایی های منفی تو و مندی دارم می دونم تا من رو جلوی بزرگتران و سروران تاپیک از خجالت کف زمین نچسبونید دست بردار نیستید..

اصلا بیا با مندی جونت آشتی کن و هر چی مندی راجع بهت گفته برگرده به خودش و هر چی هم تو راجع به اون گفته برگرده به خودت...0:-)

یه مشکل دیگه هم به دست با کفایت ما حل شد.. خدا رو شکر:-B
                    (نيچه)

نظر

• Hamid Broker
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 460

...بنده هم ارادت دارم...الان کدوم فرد زیر 30 سالو میبینی که سن خودش باشه....حمید..خیلی مایلم تا یه شب اینجایی که من کشیک میایستم بیای.....و ببینی چطور گلهای این مملکت در ددام ترامادول ...شیشه....بزه....رفتارهای خشونت امیز و پرخاشگرانه اسیر و در حال نابودی هستند....5 شنبه هفته پیش یه جوونی اومد پیشم که بخاطر جرو بحث باپدرش در یه حالت نامتعادل روحی با شیشه 10-15 سانت از سرشو بازکرده بود....بین 20-30 تا بخیه زدمش....
                      ...هفته قبلش پسری....چه پسر نازنینو رشیدی...امده بود.....تو خونه تنها بوده...تو یه شوک عصبی با چاقو تاندون عضله دوسر دستشو باز کرده بود....ارنج دستش تبدیل به یه حفره خالی شده بود که خون از شریانهای باز فواره میزد و خودش توشوک....با باند کشی و گاز بابدبختی جمعش کردیم با امبولانس فرستادیمش....
                      ....پدرش کنار تخت ایستاده بود...با قد دوتا شده دیتا و انگشتای استخوانی و کشیده رو به سمتش گرفت هبود و با بغض و گریه بسمتش اشاره میکردو میگفت....بدبخت شدممم....بیچارره شدم...چه کنم با این دست بچه.....درو دیوار به حالش گریه میکردن.....
                      ...عزیزم حمید...اشتباه نکردی و لی اشتباه کردی....ما جوونای این مملکتیم...زیر 30 سال ما فنا شده است.....

دکتر جان غصه نخور دنیا تا بوده همین بوده؛ حداقل تو ایران ما اینطور بوده؛ وقتی طبق نظرسنجی های محرمانه بیش از 70% ایرانیها افسردگی پنهان دارن یا حدود 30% دخترای دوره راهنمایی مدارس تهران تجربه (...) پیشرفته دارن و ... اینها حاکی از وجود عقده های سرخورده در بین مردمان ماست.
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      محض تغییر روحیه عرض کنم من یه مدت تو بیمارستان چمران تهران بودم؛ خشایار مستوفی رو آوردن اونجا دلش درد میکرد هرچقد بهش آرامبخش میزدن فایده نداشت آخرش گفت بابا من اهل تریاکم یه مورفین دوز بالا بزنین =))
                      در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

ملا مراد جان بهتره زیاد موضوع رو کش ندیم..

با شناختی که از توانایی های منفی تو و مندی دارم می دونم تا من رو جلوی بزرگتران و سروران تاپیک از خجالت کف زمین نچسبونید دست بردار نیستید..

اصلا بیا با مندی جونت آشتی کن و هر چی مندی راجع بهت گفته برگرده به خودش و هر چی هم تو راجع به اون گفته برگرده به خودت...0:-)

یه مشکل دیگه هم به دست با کفایت ما حل شد.. خدا رو شکر:-B
                        تنها با یه شرط حاضرم افشا گری نکنم!:D

هر چی مندی راجع بهم گفته برگرده به خودش و هر چی هم من راجع به اون گفتم برگرده به خودش...>:)

تو هم از ولایت این تاپیک و تاپیک اداف استفا بدی،صلاحیت مهدی(دکتر بورسی) برای ریاست اداف رو هم تایید کنی!والسلام!:D
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

پس خبر نداری به مندی گفته ام تو پیام خصوصی حسابی از خجالتت در بیاد...:x

فقط خواهشا زیاده روی نکنین که حوصله بچه بازیای شما دو تا رو ندارم..#:-S

بدبختی اینه که سنتون سرجمع نصف سن مهربان هم نیست.. جمع درک و کمالتتون که بماند:">

من نه در این تاپیک و نه در اداف کاره ای نیستم... خودت هم می دونی متن نوشته ها و سیاست ها و برنامه ریزی و جهت گیری های دو تاپیک ربطی به من نداره جیگر(:|
                          (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

پس خبر نداری به مندی گفته ام تو پیام خصوصی حسابی از خجالتت در بیاد...:x

فقط خواهشا زیاده روی نکنین که حوصله بچه بازیای شما دو تا رو ندارم..#:-S

بدبختی اینه که سنتون سرجمع نصف سن مهربان هم نیست.. جمع درک و کمالتتون که بماند:">

من نه در این تاپیک و نه در اداف کاره ای نیستم... خودت هم می دونی متن نوشته ها و سیاست ها و برنامه ریزی و جهت گیری های دو تاپیک ربطی به من نداره جیگر(:|
                            جواب قانع کننده ای داد بهم!همون بهتر که تو خصوصی جواب داد!!!!وگرنه فکر کنم بورسی کلا فیلتر میشد...;)

باشه بابا ما قبول کردیم تو هیچ کاره ای!!!:))

ممد تو منو یاد هاشمی میندازی...

سعید پور احمدی----مشایی
                            اشکبوس----احمدی نژاد
                            علی کرمی----صادق زیبا کلام
                            مندی---جم تی وی
                            مهدی---لاریجانی
                            خودمم قاعدتا باید حسن روحانی باشم دیگه!:D
                            مهربان هم میتونه حکم رهبری رو به دست بگیره...;)
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

خب دوستان درود و دو صد بدرود...

تا اطلاع ثانوی شرم رو از سرتون کم میکنم...
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• has456
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 52

خب دوستان درود و دو صد بدرود...

تا اطلاع ثانوی شرم رو از سرتون کم میکنم...
                                خير انشأ الله اقا مراد :-/

نظر

در حال کار...
                                X