چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • hanny
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۲
    • ۳۹۵

سلام جعفر جان
    خسته نباشي
    امروز تو صف قزوين چيزي بهمون نرسيد !!!!!!!!!!!
    براي فردا به نظر شما بهتره برم تو صف قزوين يا بموتو اضافه كنم
    البته تو سبد قشهد دارم ، قزوين رو هم كه ۸۷۵ خريده بودم متاسفانه ۱۰۳۰ دادم رفت ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! ولي دوباره اومدم ته صف !!!!!!!!!!
    ديروز هم مقداري بموتو خريده بودم . لطفاً راهنمائي كنيد . اضافه كردن بموتو يا خريد قزوين يا يه سهم ديگه . يا حق

نظر

• محمد صالحی
      عضو عادی
      • خرداد ۱۳۹۰
      • ۲۰۷

سیمان فارس خوزستان اگر نبندد در ۱۴۳ احتملا فرصت خرید بدهد

نظرت چیست پریسک جان
      **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۶۷۹۷

جناب صالجی سفارس بنیادی برسی نداشتم ولی بتونه اونجا رو بشکنه با توجه به جو گیره تا ۱۶۰ وبعد ۲۰۰ می بینم ..

در ضمن دوستان فکر کنم خیلی وقت قبل تر سبد سیمانی رو تکیمل کرد از سیمان غرب ساروم وسایر سیمانیها واقعا از نظر بنیادی قوی ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۶۷۹۷

در اصل توسط hanny پست شده است مشاهده پست
          سلام جعفر جان
          خسته نباشي
          امروز تو صف قزوين چيزي بهمون نرسيد !!!!!!!!!!!
          براي فردا به نظر شما بهتره برم تو صف قزوين يا بموتو اضافه كنم
          البته تو سبد قشهد دارم ، قزوين رو هم كه ۸۷۵ خريده بودم متاسفانه ۱۰۳۰ دادم رفت ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! ولي دوباره اومدم ته صف !!!!!!!!!!
          ديروز هم مقداري بموتو خريده بودم . لطفاً راهنمائي كنيد . اضافه كردن بموتو يا خريد قزوين يا يه سهم ديگه . يا حق
          سلام..

تابلو قزوین عرضه نمیشه پس در صفش قرار گرفتن اشتباه بود مگر اینکه شما جزو زیر ۵۰ هزار تا اول بودی شاید حجم رو میدادن به شما میرسید ..

به جای قزوین می تونستی امروز غبشهر رو خرید کنی جچون احتمال عرضه بود وبموتو هم که وتوسم تموم کنه دیگه عرضه کننده نداره ..تازه اول رالی هست ..فعلا همین دوتا در کنار فولاد وگروهش..

قزوین فکر نکنم فرصت خرید بده .

نظر

• جواد مهرابی
            عضو فعال
            • اردیبهشت ۱۳۹۱
            • ۵۴۳

دوستان وضع خیلی خراب تر از اونه که ما فکر میکردیم

بلاغ دستورالعمل جدید؛
            فراخوان بانک مرکزی برای خرید ارز از مردم

سخنگوی مرکز مبادلات ارزی از ابلاغ دستورالعملی از سوی بانک مرکزی در روزهای آینده خبر داد که براساس آن، افرادی که به عنوان سرمایه گذاری اقدام به خرید ارز کردهاند، بتوانند ارز در اختیار خود را به قیمت روز به بانک مرکزی بفروشند.

صمد کریمی گفت: بانک مرکزی ظرف روزهای آینده دستورالعملی را ابلاغ خواهد کرد که براساس آن، افرادی که ارز را به عنوان سرمایه گذاری خریداری و در منزل نگهداری میکنند، بتوانند ارز در اختیار خود را به نرخ روز به بانک مرکزی بفروشند.
            سخنگوی طرح مبادلات ارزی افزود: همچنین این دستورالعمل برای صادرکنندگان نیز کاربرد خواهد داشت، ضمن اینکه آنها میتوانند در شرایطی که بانک مرکزی برای آنها فراهم میکند، ارز در اختیار خود را بدون نقل و انتقال به داخل کشور به متقاضیان واردات به فروش برسانند.
            وی به مهر گفت: صندوق توسعه ملی نیز ظرف روزهای آینده به جرگه عرضه کنندگان ارز در اتاق مبادلات ارزی خواهد پیوست.
            گفتنی است؛ مرکز مبادلات ارزی از روز دوشنبه به صورت سراسری و یکپارچه در سراسر کشور آغاز به کار کرده است.
            مینو کیانی راد، معاون ارزی بانک مرکزی هم با تاکید بر اینکه هیچگونه معاملهای به صورت نقدی در مرکز معاملات دارندگان و متقاضیان ارز صورت نخواهد گرفت، تاکید کرده است: نرخ ارز در این معاملات به صورت روزانه تعیین میشود که فرمول آن انحصاراً در اختیار بانک مرکزی است.
            وی افزوده است: شرکت ملی نفت ایران یکسری حسابهایی در خارج از کشور برای نگهداری پول ارز حاصل از فروش نفت در اختیار دارد که بر این اساس، پول حاصل از فروش نفت مستقیما به خزانه واریز نمیشود بلکه با تعاملاتی که بانک مرکزی با بانکهای نگه دارنده پول نفت ایران در خارج از کشور دارد، مبادلات را به صورت الکترونیکی ساماندهی کرده و متقاضیانی که واجد شرایط برای دریافت ارز باشند از طریق این بانکها می توانند ارز مورد نیاز خود برای پرداخت در خارج از کشور را تامین کنند.
            بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• یوگی
              عضو عادی
              • خرداد ۱۳۹۰
              • ۳۵

جعفر جان قزوینو رو ۱۰۹۹ تومن ...من و کارگذارم خوب خریدیم....

ولی

انگار داستان قند اصفهان داره اینبار رو قزوین پیاده میشه ...

کنترل به وضوح قابل لمس است.......
              [COLOR="darkgreen"][B]رفیق بی کلک مادر[/B][/COLOR]

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • اسفند ۱۳۸۹
                • ۴۸۴۵

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                جناب صالجی سفارس بنیادی برسی نداشتم ولی بتونه اونجا رو بشکنه با توجه به جو گیره تا ۱۶۰ وبعد ۲۰۰ می بینم ..

در ضمن دوستان فکر کنم خیلی وقت قبل تر سبد سیمانی رو تکیمل کرد از سیمان غرب ساروم وسایر سیمانیها واقعا از نظر بنیادی قوی ..

مشکلی نداره پر ریسک جان ...
                این سهم سیمانی هر چی بخواید تو پورتفوی داره ... خوب میسازه و خوب تقسیم میکنه ...
                همه زیر مجموعه هاش تعدیل مثبت دارن ... ۲۰۰ تومن رو راحت میبینه

۵۵ درصد غرب
                ۶۰ سخزر
                ۵۲ بهبهان
                ۳۷ بجنورد
                ۹۱ فارس
                ۴۲ خاش
                ۵۶ درود
                ۱۲ شرق
                ۸۴ فارس نو
                ۸۳اهواز
                ۱۲ مازندران

ترکیب پورتفوی سفارسه سود ۳۰ تومنه که قابلیت رشد تا ۵۰ تومن داره
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• shimab
                  عضو فعال
                  • فروردین ۱۳۹۱
                  • ۴۲۲

جعفر خان همه گروه ها رشد کردن الا فولاد و وتوکا، شاید من بفروشم صعود کنند :d امروز فولاد پرحجم و مثبت معامله شد نظر شما چیه؟ مقاومت ۲۷۰ شکسته یا نه؟

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

در اصل توسط shimab پست شده است مشاهده پست
                    جعفر خان همه گروه ها رشد کردن الا فولاد و وتوکا، شاید من بفروشم صعود کنند :d امروز فولاد پرحجم و مثبت معامله شد نظر شما چیه؟ مقاومت ۲۷۰ شکسته یا نه؟
                    خوب الان زمین وزمان قبول دارد همه گروهها یا وسط رالی هستن یا اخر رالی ولی فولادیها اول رالی ...

این فکر شما در اکثر سهامداران وجود دراد وهمین عامل خود به خود باعث میشود تقاضا از گروههای دیگر کم شده بر روی گروه فولاد متمرکز شود واین یعنی انفجار در گروه فولاد ..

صبور باشید شاید فولاد ۴۰۰ هم دیدم یا وتوکا ۴۰۰ ...صبر کنید ...همه چیز به نفع گروه فولاد هست ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

در اصل توسط یوگی پست شده است مشاهده پست
                      جعفر جان قزوینو رو ۱۰۹۹ تومن ...من و کارگذارم خوب خریدیم....

ولی

انگار داستان قند اصفهان داره اینبار رو قزوین پیاده میشه ...

کنترل به وضوح قابل لمس است.......
                      اصفهان قیمتش بالای ۳۰۰۰ بود این که رو ۱۰۰۰ هست ...

در ضمن کاری نداریم سهم خوب به وقتش بالا میاد ..نیاد هم خوب وقتی روند گروه منفی بشه اونوقت حسرت این روزها وحجم ندادن ها باقی خواهد ماند ..سهامدار عمده بهتره حجم رو بده ..

نظر

• shimab
                        عضو فعال
                        • فروردین ۱۳۹۱
                        • ۴۲۲

خوب الان زمین وزمان قبول دارد همه گروهها یا وسط رالی هستن یا اخر رالی ولی فولادیها اول رالی ...

این فکر شما در اکثر سهامداران وجود دراد وهمین عامل خود به خود باعث میشود تقاضا از گروههای دیگر کم شده بر روی گروه فولاد متمرکز شود واین یعنی انفجار در گروه فولاد ..

صبور باشید شاید فولاد ۴۰۰ هم دیدم یا وتوکا ۴۰۰ ...صبر کنید ...همه چیز به نفع گروه فولاد هست ..

:x=D>

نظر

• AVIN 8861
                          عضو عادی
                          • اردیبهشت ۱۳۹۱
                          • ۲۱۰

در اصل توسط AVIN ۵۴۵۶۱۸۸ پست شده است مشاهده پست
                          سلام و احترام

(با اجازه جناب پر ريسك )

دوست عزيز با نظرت موافقم.كنور سهمي است با بنيادي عالي و نگه داشته شدن در اين قيمتها به نظرم مشكوك است. تصورم اينه كه به يكباره استارت خيلي خوبي خواهد زد و احتمال جاگذاشتن زياد است. همه سهمها حتي بدترين سهمها در هفته هاي اخير رشد داشتند جز همين كنور...يادمان باشد قيمت الان نزديك قيمت عرضه اوليه است. در اين محدوده قيمت صفهاي خريد سنگين و بدون عرضه در اواخر فروردين وجود داشت كه سهم را يك نفس تا ۲۱۰۰ تومان هم برد و....
                          البته هم در مورد بنيادي آن و هم تكنيكال نظر استاد جعفر را بايد ديد. در هر حال من شخصا دقيق اين سهم را زير نظر دارم و به نظرم قطعا فرصت خريد است و متعجبم كه پر ريسك عزيز چرا در ليست قرار نمي دهد.....

آقاي پوراحمدي برخلاف قنديها در اين مورد ،كاملا با هم موافقيم!
                          پر ريسك جان نظرتون رو اعلام مي كنيد؟

جسارتا پيشنهاد ميدم بياريد تو ليست اين كنور رو.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۹۰
                            • ۶۷۹۷

در اصل توسط AVIN ۵۴۵۶۱۸۸ پست شده است مشاهده پست
                            پر ريسك جان نظرتون رو اعلام مي كنيد؟

جسارتا پيشنهاد ميدم بياريد تو ليست اين كنور رو.
                            در لیست هست ولی خوب سهام چابک اونقدر زیاده نوبت به این نمیرسه..

بالای ۱۶۴۰ بتونه بیاد وتثبیت بشه هدف یعدی ۱۸۰۰-۱۹۰۰..

نظر

• AVIN 8861
                              عضو عادی
                              • اردیبهشت ۱۳۹۱
                              • ۲۱۰

در لیست هست ولی خوب سهام چابک اونقدر زیاده نوبت به این نمیرسه..

بالای ۱۶۴۰ بتونه بیاد وتثبیت بشه هدف یعدی ۱۸۰۰-۱۹۰۰..
                              پر ريسك جان اينم پنج درصدي ميره بالا .اگه بره. چابك و تند و تيز.
                              فكر كنم ميثم تو تاپيك كنور يه سود رويايي براي سهم محاسبه كرده بود...
                              ولي خوب خيلي مورد توجه شما نيست اين سهم انگار.....كلا فعلا مورد توجه بازارهم نيست .اما همين الانهاست كه شايد وقتشه..
                              بالاخره از اين خودروييها كه روزي ۴درصد ميرن بالا كه بهتره....(البته من هنوز سهم رو ندارم و ....)
                              آخرین ویرایش توسط AVIN ۸۸۶۱؛ ۱۳۹۱/۰۷/۰۴، ۱۵:۴۵.

نظر

• mdmahdi
                                عضو عادی
                                • آذر ۱۳۹۰
                                • ۳۸

بدبخت شدیم رفت قیمت دلار وووووووووووو

جعفر جان این قشهد خیلی شله
                                هر روز فرصت خرید میده و تو منفی بازار هم خریدار نداره ولی قزوین نه
                                من خودم تک سهم قشهد هستم
                                واسه پدر جان هم نصف قزوین ۱۰۰۹ و نصف قشهد دیروز خریدم

نظر

در حال کار...