چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hanny
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 395

سلام جعفر جان
    خسته نباشي
    امروز تو صف قزوين چيزي بهمون نرسيد !!!!!!!!!!!
    براي فردا به نظر شما بهتره برم تو صف قزوين يا بموتو اضافه كنم
    البته تو سبد قشهد دارم ، قزوين رو هم كه 875 خريده بودم متاسفانه 1030 دادم رفت ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! ولي دوباره اومدم ته صف !!!!!!!!!!
    ديروز هم مقداري بموتو خريده بودم . لطفاً راهنمائي كنيد . اضافه كردن بموتو يا خريد قزوين يا يه سهم ديگه . يا حق

نظر

• محمد صالحی
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 207

سیمان فارس خوزستان اگر نبندد در 143 احتملا فرصت خرید بدهد

نظرت چیست پریسک جان
      **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

جناب صالجی سفارس بنیادی برسی نداشتم ولی بتونه اونجا رو بشکنه با توجه به جو گیره تا 160 وبعد 200 می بینم ..

در ضمن دوستان فکر کنم خیلی وقت قبل تر سبد سیمانی رو تکیمل کرد از سیمان غرب ساروم وسایر سیمانیها واقعا از نظر بنیادی قوی ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
          سلام جعفر جان
          خسته نباشي
          امروز تو صف قزوين چيزي بهمون نرسيد !!!!!!!!!!!
          براي فردا به نظر شما بهتره برم تو صف قزوين يا بموتو اضافه كنم
          البته تو سبد قشهد دارم ، قزوين رو هم كه 875 خريده بودم متاسفانه 1030 دادم رفت ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! ولي دوباره اومدم ته صف !!!!!!!!!!
          ديروز هم مقداري بموتو خريده بودم . لطفاً راهنمائي كنيد . اضافه كردن بموتو يا خريد قزوين يا يه سهم ديگه . يا حق
          سلام..

تابلو قزوین عرضه نمیشه پس در صفش قرار گرفتن اشتباه بود مگر اینکه شما جزو زیر 50 هزار تا اول بودی شاید حجم رو میدادن به شما میرسید ..

به جای قزوین می تونستی امروز غبشهر رو خرید کنی جچون احتمال عرضه بود وبموتو هم که وتوسم تموم کنه دیگه عرضه کننده نداره ..تازه اول رالی هست ..فعلا همین دوتا در کنار فولاد وگروهش..

قزوین فکر نکنم فرصت خرید بده .

نظر

• جواد مهرابی
            عضو فعال
            • May 2012
            • 543

دوستان وضع خیلی خراب تر از اونه که ما فکر میکردیم

بلاغ دستورالعمل جدید؛
            فراخوان بانک مرکزی برای خرید ارز از مردم

سخنگوی مرکز مبادلات ارزی از ابلاغ دستورالعملی از سوی بانک مرکزی در روزهای آینده خبر داد که براساس آن، افرادی که به عنوان سرمایه گذاری اقدام به خرید ارز کردهاند، بتوانند ارز در اختیار خود را به قیمت روز به بانک مرکزی بفروشند.

صمد کریمی گفت: بانک مرکزی ظرف روزهای آینده دستورالعملی را ابلاغ خواهد کرد که براساس آن، افرادی که ارز را به عنوان سرمایه گذاری خریداری و در منزل نگهداری میکنند، بتوانند ارز در اختیار خود را به نرخ روز به بانک مرکزی بفروشند.
            سخنگوی طرح مبادلات ارزی افزود: همچنین این دستورالعمل برای صادرکنندگان نیز کاربرد خواهد داشت، ضمن اینکه آنها میتوانند در شرایطی که بانک مرکزی برای آنها فراهم میکند، ارز در اختیار خود را بدون نقل و انتقال به داخل کشور به متقاضیان واردات به فروش برسانند.
            وی به مهر گفت: صندوق توسعه ملی نیز ظرف روزهای آینده به جرگه عرضه کنندگان ارز در اتاق مبادلات ارزی خواهد پیوست.
            گفتنی است؛ مرکز مبادلات ارزی از روز دوشنبه به صورت سراسری و یکپارچه در سراسر کشور آغاز به کار کرده است.
            مینو کیانی راد، معاون ارزی بانک مرکزی هم با تاکید بر اینکه هیچگونه معاملهای به صورت نقدی در مرکز معاملات دارندگان و متقاضیان ارز صورت نخواهد گرفت، تاکید کرده است: نرخ ارز در این معاملات به صورت روزانه تعیین میشود که فرمول آن انحصاراً در اختیار بانک مرکزی است.
            وی افزوده است: شرکت ملی نفت ایران یکسری حسابهایی در خارج از کشور برای نگهداری پول ارز حاصل از فروش نفت در اختیار دارد که بر این اساس، پول حاصل از فروش نفت مستقیما به خزانه واریز نمیشود بلکه با تعاملاتی که بانک مرکزی با بانکهای نگه دارنده پول نفت ایران در خارج از کشور دارد، مبادلات را به صورت الکترونیکی ساماندهی کرده و متقاضیانی که واجد شرایط برای دریافت ارز باشند از طریق این بانکها می توانند ارز مورد نیاز خود برای پرداخت در خارج از کشور را تامین کنند.
            بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• یوگی
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 35

جعفر جان قزوینو رو 1099 تومن ...من و کارگذارم خوب خریدیم....

ولی

انگار داستان قند اصفهان داره اینبار رو قزوین پیاده میشه ...

کنترل به وضوح قابل لمس است.......
              [COLOR="darkgreen"][B]رفیق بی کلک مادر[/B][/COLOR]

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                جناب صالجی سفارس بنیادی برسی نداشتم ولی بتونه اونجا رو بشکنه با توجه به جو گیره تا 160 وبعد 200 می بینم ..

در ضمن دوستان فکر کنم خیلی وقت قبل تر سبد سیمانی رو تکیمل کرد از سیمان غرب ساروم وسایر سیمانیها واقعا از نظر بنیادی قوی ..

مشکلی نداره پر ریسک جان ...
                این سهم سیمانی هر چی بخواید تو پورتفوی داره ... خوب میسازه و خوب تقسیم میکنه ...
                همه زیر مجموعه هاش تعدیل مثبت دارن ... 200 تومن رو راحت میبینه

55 درصد غرب
                60 سخزر
                52 بهبهان
                37 بجنورد
                91 فارس
                42 خاش
                56 درود
                12 شرق
                84 فارس نو
                83اهواز
                12 مازندران

ترکیب پورتفوی سفارسه سود 30 تومنه که قابلیت رشد تا 50 تومن داره
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• shimab
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 422

جعفر خان همه گروه ها رشد کردن الا فولاد و وتوکا، شاید من بفروشم صعود کنند :d امروز فولاد پرحجم و مثبت معامله شد نظر شما چیه؟ مقاومت 270 شکسته یا نه؟

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                    جعفر خان همه گروه ها رشد کردن الا فولاد و وتوکا، شاید من بفروشم صعود کنند :d امروز فولاد پرحجم و مثبت معامله شد نظر شما چیه؟ مقاومت 270 شکسته یا نه؟
                    خوب الان زمین وزمان قبول دارد همه گروهها یا وسط رالی هستن یا اخر رالی ولی فولادیها اول رالی ...

این فکر شما در اکثر سهامداران وجود دراد وهمین عامل خود به خود باعث میشود تقاضا از گروههای دیگر کم شده بر روی گروه فولاد متمرکز شود واین یعنی انفجار در گروه فولاد ..

صبور باشید شاید فولاد 400 هم دیدم یا وتوکا 400 ...صبر کنید ...همه چیز به نفع گروه فولاد هست ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط یوگی پست شده است View Post
                      جعفر جان قزوینو رو 1099 تومن ...من و کارگذارم خوب خریدیم....

ولی

انگار داستان قند اصفهان داره اینبار رو قزوین پیاده میشه ...

کنترل به وضوح قابل لمس است.......
                      اصفهان قیمتش بالای 3000 بود این که رو 1000 هست ...

در ضمن کاری نداریم سهم خوب به وقتش بالا میاد ..نیاد هم خوب وقتی روند گروه منفی بشه اونوقت حسرت این روزها وحجم ندادن ها باقی خواهد ماند ..سهامدار عمده بهتره حجم رو بده ..

نظر

• shimab
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 422

خوب الان زمین وزمان قبول دارد همه گروهها یا وسط رالی هستن یا اخر رالی ولی فولادیها اول رالی ...

این فکر شما در اکثر سهامداران وجود دراد وهمین عامل خود به خود باعث میشود تقاضا از گروههای دیگر کم شده بر روی گروه فولاد متمرکز شود واین یعنی انفجار در گروه فولاد ..

صبور باشید شاید فولاد 400 هم دیدم یا وتوکا 400 ...صبر کنید ...همه چیز به نفع گروه فولاد هست ..

:x=D>

نظر

• AVIN 8861
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 210

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                          سلام و احترام

(با اجازه جناب پر ريسك )

دوست عزيز با نظرت موافقم.كنور سهمي است با بنيادي عالي و نگه داشته شدن در اين قيمتها به نظرم مشكوك است. تصورم اينه كه به يكباره استارت خيلي خوبي خواهد زد و احتمال جاگذاشتن زياد است. همه سهمها حتي بدترين سهمها در هفته هاي اخير رشد داشتند جز همين كنور...يادمان باشد قيمت الان نزديك قيمت عرضه اوليه است. در اين محدوده قيمت صفهاي خريد سنگين و بدون عرضه در اواخر فروردين وجود داشت كه سهم را يك نفس تا 2100 تومان هم برد و....
                          البته هم در مورد بنيادي آن و هم تكنيكال نظر استاد جعفر را بايد ديد. در هر حال من شخصا دقيق اين سهم را زير نظر دارم و به نظرم قطعا فرصت خريد است و متعجبم كه پر ريسك عزيز چرا در ليست قرار نمي دهد.....

آقاي پوراحمدي برخلاف قنديها در اين مورد ،كاملا با هم موافقيم!
                          پر ريسك جان نظرتون رو اعلام مي كنيد؟

جسارتا پيشنهاد ميدم بياريد تو ليست اين كنور رو.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Post
                            پر ريسك جان نظرتون رو اعلام مي كنيد؟

جسارتا پيشنهاد ميدم بياريد تو ليست اين كنور رو.
                            در لیست هست ولی خوب سهام چابک اونقدر زیاده نوبت به این نمیرسه..

بالای 1640 بتونه بیاد وتثبیت بشه هدف یعدی 1800-1900..

نظر

• AVIN 8861
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 210

در لیست هست ولی خوب سهام چابک اونقدر زیاده نوبت به این نمیرسه..

بالای 1640 بتونه بیاد وتثبیت بشه هدف یعدی 1800-1900..
                              پر ريسك جان اينم پنج درصدي ميره بالا .اگه بره. چابك و تند و تيز.
                              فكر كنم ميثم تو تاپيك كنور يه سود رويايي براي سهم محاسبه كرده بود...
                              ولي خوب خيلي مورد توجه شما نيست اين سهم انگار.....كلا فعلا مورد توجه بازارهم نيست .اما همين الانهاست كه شايد وقتشه..
                              بالاخره از اين خودروييها كه روزي 4درصد ميرن بالا كه بهتره....(البته من هنوز سهم رو ندارم و ....)
                              آخرین ویرایش توسط AVIN 8861؛ 2012/09/25, 15:45.

نظر

• mdmahdi
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 38

بدبخت شدیم رفت قیمت دلار وووووووووووو

جعفر جان این قشهد خیلی شله
                                هر روز فرصت خرید میده و تو منفی بازار هم خریدار نداره ولی قزوین نه
                                من خودم تک سهم قشهد هستم
                                واسه پدر جان هم نصف قزوین 1009 و نصف قشهد دیروز خریدم

نظر

در حال کار...
                                X