چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bashash
    كاربر فعال
    • Sep 2012
    • 580

دنيا چقدر كوچيك شده تو اين تاپيك گذشته از اينكه همه به دنبال يك چيز هستيم ولي خداوكيلي با دوستاني آشنا ميشيم ازتمام نقاط كشور با زبانها وگويشها وفرهنگهاي متفاوت كه همه اين تفاوتها و ويژگيها ما ايرونيها رو مي سازه بايد قدر اين لحظات ودوستيها رو دونست چون به راحتي نميشه يك دوست به معناي واقعي پيدا كرد سر بلندو سرافرازو پاينده باشيد
    @};-@};-
    تقديم به تمام دوستان اين تاپيك بخصوص صاحب خونه سالم وتندرست و پرپول باشيد انشاال..
    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
      سرمایه باید بالانس پخش بشه در زمین وملک سکه و طلا و سهام-سهام خیلی خوب و مطمین خواهد بود واز این به بعد مثل کل جهان سهم بیشتری رو در سبد خانوار ایرانی ها خواهدداشت اونم بخاطر فیزیکی نبودن و امنیت بالاش از بعضی جهات و یه زمان افق رشد سوداوری ملک بخاطر رشد شدید جمعیت بالا بود اما میریم به سالهایی که خرید وفروش ملک وزمین به شدت پایین بیاد واز کالای سرمایه ای خارج بشه مثل همه دنیا(البته اکثر بگیم بهتره)
      افق بورس و از زمین وملک بهتر میبینم...........اما با این وجود سبد وبالاس سرمایه عاقلانه ترین کار ممکنه.......
      بنده در بورس فعال هستم وکاملا برعکس شما فکر می کنم ..

بورس هیچ افق روشنی نداره ودر قیاس با ملک اصلا توان رقبات رو نداره ...

با رقم هم جاضرم ثابت کنم ...قیمت ملک 10 سال قبل چند بوده ودر این مدت بهترین سهام بازار چقدر بازدهی دادن ..

در ضمن در تمام حوزه ها گفتم فعال هستیم فقط این وسط خواستم از بورس نوسان بگیریم بر کردم رو ملک که با این بازی مسخره پشت دستم رو داغ کردم که هیج 30 درصد از سرماهی قبلی رو هم به کل خارج کردم وبه تمام دوستان هم گفتیم خارج کنن البته اونها بعضا تا 100 درصد هم خروج کردن ..البته خدایی حق دارن...

هیچ حزوه ای توان رقبات با ملک رو نداره ..از تولید گرفته تا سرکه ودلبر وبورس وهر چیزی که فکرش رو بکیند البته در بازار ایران دنیا رو خبر ندارم..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط shahed sarmadi پست شده است View Post
        انشاالله که ضرر زمینتون جور دیگر جبران شود. من هم میخواستم سرمایه زمین را بیاورم در بورس. تقصیر شما نیست. اگر شب خوابیدید صبح دیدید آدرس خونه تون عوض شده تعجب نکنید!!!!!!!!!!!!!

خداوند از راههایی که گمان نمی بریم روزی میرساند. آن هم برای شما و همگی انشاالله l-)روزی فراوان
        ضرری در کار بنود ..همون ملک رو 38 خرید کرده بودیم یک ماه قبل ترش ..البته همنی ملک عید 20 تومن بود الان 60 رو رد کرد ..

ولی خوب تجربه شد فعلا هیچ سرمایه تازه وارد نشه با این تورم شدید...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
          با سلام خدمت جناب پرریسک

جعفر خان با توجه به اوضاع زمین و ملک اگر امکانش باشه نظرتونو در مورد ساختمانیها بفرمائید.

با تشکر

با سلام..

سعی کنید اصل جنس رو بخرید ..

این سهام هم جزو همین بورس هستن وهر بلایی سرشون میاد ...

برید به جای سهامش همون اصل جنس رو بخرید یعنی خود زمین رو بخرید بیشتر سود می کنید با خیال اسوده ..

البته بستگی داره شما در کدام شهر باشید ..قیمت ها چه حدودی باشه ..چقدر توان خرید داشته باشید ..

فعلا در شهر ما موشکی میره بالا ...از اینجا میخری اونور 20 درصد بالاتر رد می کنی ..

ملک قولنامه ای که دولت اجزاه نمیده اجر رو اجر بزاری از 5 میل در دو هفته شد 20 میل ...4 برابر داشتم شاخ در میاوردم ..طرف برا فروش التماس میکرد والان در 20 میل فروشنده پیدا کن..

نظر

• alibaghdadi2010
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 378

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
            دوستان توسبدم 15%شفن1800 و 25% شاراک 900دارم نظرتون چیه؟ نگهداری؟
            ?

نظر

• راهکار جدید
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 139

جعفر جان در خصوص فلامی بابک نظرشو اینجوری بیان کرده
              1) فلامی : این سهم را نخرید . امسال هیچی توش نیست ! سهم زیان انباشته بالای 100 تومان داره و در مجمع هیچ سودی تقسیم نخواهد کرد. و سال بعد هم بعیده سودی تقسیم بکنه ....

بیجهت پولتون را بلوکه نکنید .اگر هم خواستید بخرید که باز هم توصیه نمی کنم ،بعد مجمع بخرید.

ممنون میشم نظرتو بدونم که با این سهم مجمع بریم یا نه؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

برگردیم به حوزه بورس ..

خوب باید فعلا اینجا یرسمون رو گرم کنیم ..

فعلا لیدر بازار گروه پترو هستن قبلا هم گفتم معدنیها نتونستن دوام بیارن ..

گروه روی هم فامسنی فراور اگر بازار مثبت بشه تا 1000 جای رشد دارن ولی خوب باز هم می گم در برابر گروه پترو رقمی نیستن ..

تک سهمها همچنان سر جاشون هستن وروند اکثر اونها صعودی هست از شدوص گرفته تا فلایم شفارس وکپشیر و...غیره که معرفی شده بود ..

همه سهام گفته به هدف قیمتی خواهند رسید ولی خوب زمانی شاید به هدف برسن که دیگه دیر شده باشه وتورم وقیمتها در خارج بورس اونقدر بالا رفته باشه که ما هرقدر هم سود کنیم فقط میشه حفظ قدرت خرید که ریالی ارزش نداره واسم این سود کردن نیست ..

- - - Updated - - -

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
                جعفر جان در خصوص فلامی بابک نظرشو اینجوری بیان کرده
                1) فلامی : این سهم را نخرید . امسال هیچی توش نیست ! سهم زیان انباشته بالای 100 تومان داره و در مجمع هیچ سودی تقسیم نخواهد کرد. و سال بعد هم بعیده سودی تقسیم بکنه ....

بیجهت پولتون را بلوکه نکنید .اگر هم خواستید بخرید که باز هم توصیه نمی کنم ،بعد مجمع بخرید.

ممنون میشم نظرتو بدونم که با این سهم مجمع بریم یا نه؟

بنده با نظر دیگر دوستان کاری ندارم ..نظرشان محترم ..نظر بنده رو هم شنیدید ..تصمیم اخر باشما ..
                دوست داتشی بخر نداشتی هم نخر..

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  بنده در بورس فعال هستم وکاملا برعکس شما فکر می کنم ..

بورس هیچ افق روشنی نداره ودر قیاس با ملک اصلا توان رقبات رو نداره ...

با رقم هم جاضرم ثابت کنم ...قیمت ملک 10 سال قبل چند بوده ودر این مدت بهترین سهام بازار چقدر بازدهی دادن ..

در ضمن در تمام حوزه ها گفتم فعال هستیم فقط این وسط خواستم از بورس نوسان بگیریم بر کردم رو ملک که با این بازی مسخره پشت دستم رو داغ کردم که هیج 30 درصد از سرماهی قبلی رو هم به کل خارج کردم وبه تمام دوستان هم گفتیم خارج کنن البته اونها بعضا تا 100 درصد هم خروج کردن ..البته خدایی حق دارن...

هیچ حزوه ای توان رقبات با ملک رو نداره ..از تولید گرفته تا سرکه ودلبر وبورس وهر چیزی که فکرش رو بکیند البته در بازار ایران دنیا رو خبر ندارم..
                  با سلام و احترام

البته ملک رو هم باید یه جای خوب سرمایه گذاری کرد

من سال 1384 یعنی 7 سال پیش یه واحد از یه آپارتمان تو کرج خریدم که الان قیمتش نزدیک به 3.9 برابر شده

اون هم بعد 7 سال

در حالیکه اگر همین ملک رو تو تهران خریده بودم ، الان دقیقا" قیمتش 7 برابر شده بود

البته بورس ما هم خوب سودی داده . خداییش نداده ؟ همه سهمهایی که خود شما معرفی کردید بازدهی های خیلی عالی دادند تو همین سال 1391

اصلا" با وجود تحریمها رشد بورس عالی بوده . خداییش نبوده؟

1)غبهشهر رو در روز بازگشایی صف فروش کرده بودند در 15 ام شهریور ماه ، قیمت پایانی اش چند بود؟ 9997 ریال . تا کجا رفت؟ تا 16500 ریال هم رفت

میشه چند درصد؟ میشه 65 درصد سود

2)سغرب قیمتش 2600 ریال بود زمانی که شما معرفی کردید شد چند ؟ 4500 ریال . میشه 73 % سود

3)کرماشا قیمتش 370 تومان بود شده 930 تومان میشه 151 درصد سود

4)قزوین قیمتش 285 تومان بود شد 1270 تومان میشه 345 درصد سود

5)قشیر قیمتش 316 تومن بود شد 1300 تومان میشه 311 درصد سود

و کاذر ، سفارس ، غمارگ ، شیران ، واتی ، ولصنم ، .....

خب این همه سهمهایی بود که خود شما معرفی کردید . آیا به نظر شما بازدهی بورس بد بوده؟

دلار رو الان برید بخرید 3250 ماگزیمم تا عید میشه 3800 میشه 16 درصد سود

سکه رو بخرید 1.250 ماگزیمم بشه 1.5 میشه 20 درصد سود

خب یعنی بورس تا عید این بازدهی ها رو نمیده؟

الان که وقت گزارشهای 9 ماهه است و تعدیلها در راه ...

الان موقع ملک خریدن نیست....

ملک رشدشو کرده

به نظر شما تو این 3 ماهه تا شب عید بورس بازدهیش بیشتره یا ملک؟ ملک تو این 3 ماهه جایی نمیره

بعدشم اینقدر قیمتها رو فروشنده بالا اعلام میکنه که خرید و فروش آنچنانی انجام نمیشه و اگر هم بشه قیمتش پره و رشد چندانی نداره

با تشکر

آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/01/04, 16:40.
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• bari
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 193

پرریسک عزیز نظرت در خصوص گروه ذغالیا چیه

نظر

• ron
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 243

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      با سلام و احترام

البته ملک رو هم باید یه جای خوب سرمایه گذاری کرد

من سال 1384 یعنی 7 سال پیش یه واحد از یه آپارتمان تو کرج خریدم که الان قیمتش نزدیک به 3.9 برابر شده

اون هم بعد 7 سال

در حالیکه اگر همین ملک رو تو تهران خریده بودم ، الان دقیقا" قیمتش 7 برابر شده بود

البته بورس ما هم خوب سودی داده . خداییش نداده ؟ همه سهمهایی که خود شما معرفی کردید بازدهی های خیلی عالی دادند تو همین سال 1391

اصلا" با وجود تحریمها رشد بورس عالی بوده . خداییش نبوده؟

1)غبهشهر رو در روز بازگشایی صف فروش کرده بودند در 15 ام شهریور ماه ، قیمت پایانی اش چند بود؟ 9997 ریال . تا کجا رفت؟ تا 16500 ریال هم رفت

میشه چند درصد؟ میشه 65 درصد سود

2)سغرب قیمتش 2600 ریال بود زمانی که شما معرفی کردید شد چند ؟ 4500 ریال . میشه 73 % سود

3)کرماشا قیمتش 370 تومان بود شده 930 تومان میشه 151 درصد سود

4)قزوین قیمتش 285 تومان بود شد 1270 تومان میشه 345 درصد سود

5)قشیر قیمتش 316 تومن بود شد 1300 تومان میشه 311 درصد سود

و کاذر ، سفارس ، غمارگ ، شیران ، واتی ، ولصنم ، .....

خب این همه سهمهایی بود که خود شما معرفی کردید . آیا به نظر شما بازدهی بورس بد بوده؟

دلار رو الان برید بخرید 3250 ماگزیمم تا عید میشه 3800 میشه 16 درصد سود

سکه رو بخرید 1.250 ماگزیمم بشه 1.5 میشه 20 درصد سود

خب یعنی بورس تا عید این بازدهی ها رو نمیده؟

الان که وقت گزارشهای 9 ماهه است و تعدیلها در راه ...

الان موقع ملک خریدن نیست....

ملک رشدشو کرده

به نظر شما تو این 3 ماهه تا شب عید بورس بازدهیش بیشتره یا ملک؟ ملک تو این 3 ماهه جایی نمیره

بعدشم اینقدر قیمتها رو فروشنده بالا اعلام میکنه که خرید و فروش آنچنانی انجام نمیشه و اگر هم بشه قیمتش پره و رشد چندانی نداره

با تشکر

البته من فکر می کنم سید عزیز و بقیه دوستان از سیاستهای کاملا کارشناسانه سازمان که در یک ثانیه تمام راهکار هارو می بنده و آدم رو داغون می کنه بیشتر ناراحت هستن چون استرس کار رو بالا می بره وگرنه حرف شما کاملا متین
                      خوب سازمان هست و کلی آدم کاملا کاملا کارشناس
                      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• Godfathers
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 256

یک سوال از پرریسک عزیز دارم با توجه به اتفاقات بازار که تو این چند روز رخ داده به نظر شما امکان تقاضای خرید برای گروه قندی افزایش پیدا خواهد کرد و امکان داره گروه قندی یک رشد مناسب دیگر رو در راه داشته باشن چون من از خیلی ها جدیدا دارم می شنوم که دارن میرن سمت گروه قندی ممنون میشم راهنمایی کنید.

نظر

• amir99ir
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 31

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                          سرمایه باید بالانس پخش بشه در زمین وملک سکه و طلا و سهام-سهام خیلی خوب و مطمین خواهد بود واز این به بعد مثل کل جهان سهم بیشتری رو در سبد خانوار ایرانی ها خواهدداشت اونم بخاطر فیزیکی نبودن و امنیت بالاش از بعضی جهات و یه زمان افق رشد سوداوری ملک بخاطر رشد شدید جمعیت بالا بود اما میریم به سالهایی که خرید وفروش ملک وزمین به شدت پایین بیاد واز کالای سرمایه ای خارج بشه مثل همه دنیا(البته اکثر بگیم بهتره)
                          افق بورس و از زمین وملک بهتر میبینم...........اما با این وجود سبد وبالاس سرمایه عاقلانه ترین کار ممکنه.......
                          حرف شما کاملاً درسته به نظر من. در همه جای دنیا دو عامل موجب افزایش قیمت مسکن میشه اول افزایش جمعیت و دوم افزایش درآمد. ما به دلیل افزایش شدید نرخ رشد جمعیت در دهه 60، شاهد رشد های هیجانی قیمت مسکن در دهه های بعد بودیم.
                          اما اگه آمار رو ببینید نرخ رشد جمعیت از یه دوره ای به شدت کم شده و حتی الان میگن به نقطه بحرانی رسیده یعنی این نرخ فعلی موجب کاهش جمعیت ما در آینده خواهد شد.
                          با این چشم انداز رکود شدید در بخش مسکن حاکم خواهد شد و رشد قیمت خیلی متصور نیست مگر در دو حالت، بهبود وضعیت اقتصادی و وضعیت درآمدی مردم که این هم موجب رشد هیجانی نمی شود (حداکثر می تواند تحرک بازار را افزایش داده و افزایش قیمت معقولی را سبب شود). و دوم تزریق بی ضابطه نقدینگی نظیر افزایش یارانه های نقدی یا طرح هایی مثل بنگاه های زودبازده.

نظر

• MOSTAFA
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 989

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                            بدنبال تعدیل منفی 200 درصدی خاور
                            سازمان بورس در خصوص سایر همگروه های خاور به شرح زیر هشدار داد
                            خفن - خاراک - خیران - خپدیس - خارسان - خپترو - خبریز - خراز - خولاد - خخوز - خاتی - خاسمین - خرآوری - خروی - خبشهر - خغدیر و...
                            به دنبال این اطلاعیه سازمان سهامداران در نماد های فوق صف های فروش را تشکیل دادند
                            چه نمادا باحالی
                            :d

نظر

• MOSTAFA
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 989

بچه ها غیر از بحث سود اوری ملک یا دلار و ......یه نکته هست که بورس اعتیاد اوره شدیدا
                              راستش من یکی خیلی معتادش شدمم و اصلا نمیتونم ازش دل بکنم :(
                              حتی منفی هاشم شیرینه
                              اون استرس و هیجانی که لپ تاپ رو روشن میکنی تا بازار و ببینی ....:d

والا تفریح سالمی که نداریم
                              میام اینجا واسه خوش گذرونی (بدبختی ما رو )

نظر

• bashash
                                كاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 580

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                                پرریسک عزیز نظرت در خصوص گروه ذغالیا چیه
                                ديگه فقط مونده آخر عمري ذغال فروش شيم:d
                                .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

در حال کار...
                                X