حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

سینا جان در سایه سار حکومت ولایی دکتر مهری تداخل مسئولیت ها بی معناست... :-B
    یافتن لینک داتلود فیلم ها به کاوی واگذار شده که ایشان هم در حال نامزدبازی هستند و دو تا خانواده و کل تاپیک معطل ایشون ... :-?
    من اگه جای عموجانش بودم افسار یابو هم دست این پسر نمی دادم چه رسه به...#-o
    استغفر الله!!!!!!X-(
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• Hamid Broker
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 460

سلام خودشکوفا جان نوکرم. آقا آواتار جدید مبارکه:D
      یه فیلم دیگه به نام Freshman هستش با بازی مارلون براندو و گریم گادفادر! این با اون ارتباطی داره؟
      در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• sinashavandi
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 364

بیچاره دختر عموش با چه امیدی رفته خونه ی بخت#-o

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
          سلام خودشکوفا جان نوکرم. آقا آواتار جدید مبارکه:D
          یه فیلم دیگه به نام Freshman هستش با بازی مارلون براندو و گریم گادفادر! این با اون ارتباطی داره؟
          خوش امدی حمید جان...
          مطالب صفحه گذشته حقیر اکثرا سینمایی بود و خوراک جناب عالی...
          فیلمی که شما اشاره می کنید محصول 1990 و به کارگردانی جناب اندرو برگمن و یه کار ضعیف از نظر بنده است...
          به هر حال هنرمندان بزرگی مثل براندو هم برای گذران زندگی تن به بازی در فیلم های نازل دادند و می دهند.. شما نادیده بگیر...
          گریم پدرخوانده اش دیگه مرتبط با داستان فیلمه.. شخصیت براندو در فیلم یه پدرخوانده سینمایی است...

اما فیلم نشسته بر آواتار بنده The Freshman در سال 1925 ساخته شده و محصول تیم موفق کارگردان-بازیگر کمپانی هال روچ جنابان نیومایر و لوید هست...
          مشهورترین اثر شان فیلم ایمنی آخر از همه! ! Safety Last می باشد که حتما همه دوستان صحنه های بالا رفتن هارولد از دیوار یه برج رو به خاطر میارن... جالبه بدونی در کمدی های اولیه صحنه های خطرناک رو بدون استفاده از بدل می ساختند و همه این کار بزرگ رو خود هارولد انجام داده.. ایشون در صحنه یکی از فیلم هاشون در اثر انفجار یکی از انگشتانش قطع شده بود و برای پوشاندن این مطلب دستکشی به دست می کرد... در عکس های همین فیلم هم اگه دقت کنی متوجه دستکش دست استاد می شی... شبیه همین داستان برای باستر کیتن هم اتفاق افتاده و مهره های گردن ایشون در یک فیلم شکست... باستر که جدا دیوانه ای بود در این قضایا... عاشق همه شون هستم:x
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/10, 18:43.
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• Hamid Broker
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 460

ای ول بابا کیف کردم از این همه اطلاعات سینمایی;)
            در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

اوچیکتم!!!:D
              من عاشق گفتگو های سینمایی و پرسش های این گونه ام اما دوستان در بورس نگاهشان به سمت دیگریه:">
              حالا که این گفتگو به پا شد یادم افتاد در نوروز چند تا از رفقا مطالب سینمایی طرح کردند که فرصت نشد براشون وقت بذارم.. در فراغت های پیش رو یکی یکی بهشون جواب خواهم داد... :)
              (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                فیلم های مورد علاقه من

1- The Shawshank Redemption الحق که این فیلم عنوان اثر کامل سینمایی رو یدک میکشه

2- Leon اینم دست کمی از شائوشنک نداره

در کنار اینها فیلم هایی مثل inception و in time فیلم های معرکه ای هستند

فیلم هایی مثل taken1 و taken2 هم توی ژانر خودشون عالیند

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

علی ای حال دم همتون گرم، برادر خودشکوفایی ما فکر میکردیم تو فیلم دیدن شاخیم، حالا میفهمیم که در محظر شما مو هم نیستیم. گفته بودی یه فیلم نام ببرید، 5 تا فیلم مشابه جایزه بگیرید.
                اون هفته لینک یه فیلم درپیت رودیدم، عنوانش به سبب ارتباط با مسائل مالی جذبم کرد. اسم فیلم margin call هست که الحق فراتر از انتظارم بود. حالا دیگه خودت زحمت جایزه ما رو بکش

اینم لینک آی ام دی بی فیلم:http://www.imdb.com/title/tt1615147
                لینک دانلود هم اگه پیدا نکردید یه ندا بدید حلش کنم
                در اصل توسط AAbas پست شده است View Post
                درود و تبریک سال نو به دوستان عزیز.....
                با اجازه صابخونه و دوستش جناب شکوفا.... دیدم بحث فیلم تو این تاپیک داغ شده آخر سالی و من که دیگه مریض فیلم و این داستانا نتونستم جلو خودمو بگیرم اومدم اینجا خلاصه......
                البته با شناختی که من از پست های خودشکوفا دارم گویا تو این زمینه مخصوصا" از نوع کلاسیکش خیلی حرفه ای تشریف دارن و یه جورایی استاد واسه خودش....
                علی الحساب واسه شروع گفتم با معرفی یکی از کارگردانای صاحب سبک و نسبتا" نام آشنای آمریکایی شروع کنم که اصافا" خودم عجیب شیفته کاراشم.....

Darren Aronofsky
                آرونوفسکی متولد سال 1969 نیویورک با وجود اینکه چندتا فیلم فقط تو کارنامه سینماییش داره ولی شدیدا مورد توجه منتقدین قرارگرفته..
                فیلمهی آرونوفسکی بیشتر مضامین عمیق فلسفی دارند که پرداخت بسیار قوی این کارگردان اونارو برای مخظبین غیر حرفه ای هم جذاب کرده

pi 1998
                Requiem for a Dream 2000
                The Fountain 2006
                The Wrestler 2008
                Black Swan 2010
                موفق ترین کار این کارگردان که دوست داشتنی ترین فیلم خودمم هست Requiem for a Dream مرثیه ای برای یک رویا...... که پیشنهاد میدم اگه کسی تا حالا ندیده حتما توعید ببینه این فیلمو..این فیلم ازنظر شخصی من هیچی کم نداره و با موزیک فوق العاده کلینت منسل شاهکاری بیش نیست
                سبک خاص فیلم برداری و پلان بندی آرونوفسکی تو این فیلم کاملا" مشهوده....
                دیگه تا همین جا کافیه فکر کنم باید برم واسه سال تحویل سال همگی خوش فعلا" بای.........
                در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
                برای اینکه با حال و هوای تاپیک هم جور در بیاد من دیدن فیلمهای زیر رو پیشنهاد میکنم :

1 : The Miracle of Bern که نشاندهنده گوشه ای از مصیبتهای روحی مردم آلمان بعد از جنگ و وضع اسرای آزادشده یک ملت شکست خوردس . قهرمانی در جام جهانی 1954 شاید مرهمی بر دردها و امیدی برای آینده باشه .

2: American History X سعی در ریشه یابی انگیزه های نژاد پرستی در نسل جوان آمریکا داره با بازی زیبا و بیاد ماندنی ادوارد نورتون .

ولی برای اینکه کمی خنده رو چاشنی تعطیلات عید کنیم دیدن فیلم the Dictator رو از دست ندید .
                :D
                در اصل توسط anti arab پست شده است View Post
                مشخصه که دشمنان اینچنین فیلمهای تبلیغاتی رو بر علیه نژاد برتر بسازن
                حقایق رو جای دیگه باید جستجو کرد
                در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                مندی یه فیلم پیدا کردم خوراک خودته

1- 100Girls

قضیش اینه که یه پسر دانشجو که خودت باشی با یه دختر دانشجو وارد یه آسانسور میشند که یهو برق میره و اونجاست که پسره و دختره عالم معنا و ناسوت رو طی الطریق می کنند B-)و داستان از همینجا کلید میخوره و پسره عاشق دختره میشه...و چون خاموشی مطلق بوده قادر به شناسایی بصری همدیگه نبودند و تنها شناسایی لمسی صورت میگیره ......... ولی ولی دختره یه تیکه از لباسش رو برای پسره به عنوان یه سر نخ جا میزاره ;) از اون به بعد پسره در قالب یه تعمیرکار وارد خوابگاه مومنات میشه جهت پیدا کردن معشوقش .. البته در این حین باید به تمام اتاقا سر بزنه و اون تیکه از لباسیو که داره با بقیه لباسای موجود ست کنه :-B ......

2- Mean Girls 2 2011

این فیلم هم جالبه ....... و جالبتر اینه که یه دختر تو فیلمه هست که اسمش مندیه ..... این مندی ریس دار و دسته یه گروه از مومنات هست

3- یه فیلم طنز جالب هست که اسمش یادم رفته ولی قضیش اینه که ...... یه دختر، که عاشق فوتباله تغییر قیافه میده و به جای داداشش میره تو خوابگاه مومنون =P~ ... اینو حتما نگاه کن از خنده روده بر میشی

4- سریال اسپارتاکوس هم برا تعدیل روحیه خوبه یه نظر هم به این بنداز.....سریال داستانی تاریخی جالبی هست البته اگه قول بدی که به زیر نویساش دقت کنی و خود فیلم حواست رو پرت نکنه و هی جلو عقب نکنیش :(fight)

البت از دوست صاحبنظرم ممد تقاضای رفع نقایص معرفی فیلمهای معرفی شده برا مندی رو دارم ?@_@?و یه تضمین هم بده که اگه مندی این فیلما رو دید تو تاپیک تعریف نکنه .... وگرنه برا گرفتن تاییدیه پستاش باید یه سر به جنتی بزنه که برای این مورد باید یه سفر زمانی عمیــــــــــــــق بره...... فعلا که برو بچ مدیریت خوب فیتیله پیچش کردند خووووووووووووووب :D:D ولی اینو بگم که زهی خیال باطل .... حتی بسته شدن آیدی مندی چیزی نیست که بتونه جلو همت بلندش رو بگیره

البته شم پوارویی من میگه که پستای مندیو مهربان کنترل میکنه .... چون به محض تایید پستای مندی تشکرای مهربان :ar!میشینه پای مطالب
                در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                با سلام
                یکی از بهترینها
                مالانا با بازی خیره کننده و تحسین شده مونیکا بلوجی
                و دیگری بی وفا
                از اونجا که شاد بودن اینجا جرم سنگینیه، و من دوست ندارم دوستان گلم مجرم باشن، تصمیم گرفتم یه فیلم توپ
                رو واستون معرفی کنم تا یه چند وقتی دپرس باشین:
                Dancer in the dark

یکی از بهترین فیلمهایی هست که به عمرم دیدم، فقط تو موسیقی متنش صدای داریوشو کم داره;)
                در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                دیروز فیلم salt را بطور تصادفی دیدم
                با بازی درخشان آنجلینا جولی
                توصیه میکنم ببینیدش

http://www.imdb.com/title/tt0944835/?ref_=fn_al_tt_1
                در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
                برای روزهای تعطیل باقیمانده دیدن فیلمهای زیر رو پیشنهاد میکنم :

1- Once محصول سال 2006 ایرلند . داستانی ظریف که بر پایه اجرای ترانه های بسیار زیبا بنا شده ! لهجه خاص ایرلندی و نوع اجراها یه جورایی آدمو یاد ترانه های دهه هفتاد آمریکا میندازه .
                2- Twelve Monkeys ژانر علمی تخیلی برد پیت تو این فیلم استعداد فوق العاده خودشو بنمایش میذاره .
                3- A.I-Artificial Intelligence یا همون هوش مصنوعی اثر اسپیلبرگ البته ظاهرا پروژه ناتمام استنلی کوبریک مرحوم بوده .
                4- What Women Want کمدی زیبا با هنرنمایی مل گیبسون .
                5 - Android محصول 1982 .باز هم علمی تخیلی ! باید بگم که این کلمه از ترکیب دو کلمه یونانی Andros بمعنای انسان و Oid بمعنای شبیه تشکیل شده .
                در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                دوستان فیلم باز، صبح بخیر!
                الان از دیدن فیلم
                The Devil's Advocate

با بازیهای درخشان

Keanu Reeves, Al Pacino, Charlize Theron
                فارغ شدم.معرکه بود
                در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
                امروز فیلم Lincoln رو دیدم، روایتی سنمایی از آبراهام لینکن شانزدهمین رییس جمهور آمریکا و مبارزات اون برای برچیدن برده داری در آمریکا. فیلم به کارگردانی استیون اسپیلبرگ هست و برنده ی 2 جایزه ی اسکار اخیر.
                این همه پست های سینمایی نوروز امسال بودند که بی جواب ماندند یا جواب درخوری به انها داده نشد.. یواش یواش اقدام خواهد شد....;;)
                آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/10, 20:49.
                (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

علی ای حال دم همتون گرم، برادر خودشکوفایی ما فکر میکردیم تو فیلم دیدن شاخیم، حالا میفهمیم که در محظر شما مو هم نیستیم. گفته بودی یه فیلم نام ببرید، 5 تا فیلم مشابه جایزه بگیرید.
                  اون هفته لینک یه فیلم درپیت رودیدم، عنوانش به سبب ارتباط با مسائل مالی جذبم کرد. اسم فیلم margin call هست که الحق فراتر از انتظارم بود. حالا دیگه خودت زحمت جایزه ما رو بکش

داش مهدی عزیزم
                  ضمن پوزش بابت تاخیر...
                  فیلم Margin Call یه درام هست از گونه تریلر... برجسته ترین فیلم های که الان می تونم بهت از این خانواده معرفی کنم این هاست:

Leave Her to Heaven او را به خدا بسپار

محصول 1945 به کارگردانی جان ام. استال
                  بازیگر: جین تیرنی و کرنل وایلد
                  انگلیسی زبان

5 Fingers رباینده
                  محصول 1952 به کارگردانی جوزف ل. منکه ویتس
                  بازیگر: جیمز میسن و دانیل داریو
                  انگلیسی زبان

Woman in the Dunes زن شنزار
                  محصول 1964 به کارگردانی هیروشی تشیگاهارا با بازی ایجی اوکادا و کیوکو کیشیدا
                  ژاپنی زبان

The Collector کلکسیونر
                  محصول 1965 به کارگردانی ویلیام وایلر
                  بازیگر: ترنس استمپ و سامانتا اگر
                  انگلیسی زبان

Amores Perros عشق سگی
                  محصول 2000 به کارگردانی الخاندرو گونزالز ایناریتو
                  بازیگر: امیلیو اچه وریا و گایل گارسیا برنال
                  اسپانیایی زبان

The Skin I Live In پوستی که در آن زندگی میکنم
                  محصول 2011 به کارگردانی پدرو آلمودووار
                  بازیگر: آنتونیو باندراس و النا انایا
                  اسپانیایی زبان

آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/11, 00:38.
                  (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

ممد برگردم شهیدی...X-(
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
                      امروز فیلم Lincoln رو دیدم، روایتی سنمایی از آبراهام لینکن شانزدهمین رییس جمهور آمریکا و مبارزات اون برای برچیدن برده داری در آمریکا. فیلم به کارگردانی استیون اسپیلبرگ هست و برنده ی 2 جایزه ی اسکار اخیر.
                      کاوی عزیز فیلم مورد اشاره ات از خانواده درام های تاریخی هست که به زندگی شخص خاصی می پردازه و جنبه بیوگرافی داره.. 5 تا اثر برجسته از این گونه خدمتت معرفی می شه:

The Passion of Joan of Arc مصائب ژاندارک

محصول 1928 به کارگردانی کارل تئودور درایر
                      بازیگر: ماریا فالکونتی و یوجین سیلوان
                      صامت

Andrei Rublev آندری روبلف
                      محصول 1966 به کارگردانی آندری تارکوفسکی
                      بازیگر: آناتولی سالینیتسین و ایوان لاپیکوف
                      روسی زبان

Patton پاتن
                      محصول 1970 به کارگردانی فرانکلین ج. شفنر
                      بازیگر: جرج سی اسکات و کارل مالدن
                      انگلیسی زبان

Downfall سقوط
                      محصول 2004 به کارگردانی الیور هرشبیگل
                      بازیگر: برونو گانز و الکساندرا ماریا لارا
                      آلمانی زبان

The King's Speech سخنرانی پادشاه
                      محصول 2010 به کارگردانی تام هوپر
                      بازیگر: کالین فرث و هلنا بونهم کارتر
                      انگلیسی زبان

(نيچه)

نظر

• ساسان
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 728

نگاه کردن به این عکس، میزان استرس خود را محک بزنید!
                        فقط با نگاه کردن به این عکس استرستان را کم کنید وبقیه عمرتان را با آسودگی خاطر و آرامش بیشتر سپری کنید.

تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

من الان به همراه حاجی مندی در حال رفتن به ساختمان فاطمی برای ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری هستیم....:D

اینجا خیلی شلوغه ....نفسم بالا نمیاد ...ما الان داریم اسکورت میشیم با هلیکوپتر ... موتورا دارن تک چرخ میزنن...

مومنات دارن با چه سر و وضعی حاجی رو بدرقه میکنن.... مندی پرطلایی ..امید مومناتی ...=D>

همه دارن بندری میرن وسط خیابون ... اِ وا خاک تو سرم همه ی مومنات روسری ها رو درآوردن ...الان من نمیدونم چرا این مومنین بی جنبه تمبوناشونو دران در میارن ..... این چه وضعشه

خلاصه عجب شور وحالیه اینجا ... جا همتون خالیه ...:D

ا ِحاجی بیا پایین میزنن ترورت میکنن ...حاجی رفته رو کاپوت داره واسه ملت قر میده ..... حاجی پرطلایی ...امید مومناتی

حاجی این شیکمتو ببر اونور ..خفم کردی ...وای نفسم ..نزدیک بود خفه شم ...اوووووووع ... دارم بالا میارم

عجب ملت جو گیری داریم ما ...همه دارن لخت میشن اینجا :-B ....

اوه اوه حاجی عجب هلیکوپتری زد ...دمت گرم ..بابا اینکاره ....

..............
                          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

نکنه حاجی مندی همون شیر پیر معروفه؟؟!!#-o
                            (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

سلام برو بکس

جاتون خالی رفتم نمایشگاه کلی تقویم و دفترچه گرفتم هزینه ورودی جبران شد ...... بهترینش مال چادرملو بود البته تقویمش ..... دفترچه های بورس انرژی هم خوب بودند ..... یه سه جهارجای دیگه هم دادند ولی این دوجا بهتر بودند .... خیلیا رو دیدم و این باعث خرسندی بود ولی حیف هیچکدومو نمیشناختم.... خلاصه نمایشگاه پرباری بود البته بعدش میخواستم برم امیر آباد پیش آبجیم که راهو گم کردم و جاتون خالی تا ته نواب اومدیم .... یخورده پیاده اومدم و اون منطقه رو زیارت کردم ماشالا همش قلیون خونه بود و در کنارش آکواریوم میفروختند .... از نظر شهرسازی بدترین جای تهران لقب گرفته چون فضای مخفی زیادی داره و جرم و جنایت در فضای مخفی زیاده ..... حقیقتش هم همینطوره جای زیاد جالبی نبود ......

جونم واستون بگه که خیمه زده بودم تو قسمت بورس و کودک که مندی رو ببینم ولی نشد .....

آخه مندی بی معرفت این چه رسمشه من اومدم تهران اونوقت تو یه تعارف خشک و خالی هم نکردی .... به جون داداش اگه میومدی شیراز ما میگفتیم قدمت رو جفت چشم تخمام ...هییییی روزگار ....

یه عکس توپ دارم البته مال چندین سال قبله اینو چطوری باید بزارم عکس قشنگیه و به حال و هوای اینروزا میخوره
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• satyr
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1229

خب ما هم رسیدیم خونه جاتون خالی بود
                                عطر گلهای بهار نارنج دیوونه میکرد ادمو یه حال عجیبی به ادم دست میداد

میبینم که مندی هم حضور به هم رسونده
                                مندی منظورت این نیست که اجیانا شهر نو منتقل شده به ساختمان فاطمی این تعاریفی که کردی بیشتر به اونجا میخوره

نظر

در حال کار...
                                X